2009 Haziran Anneleri!!

yok canım biz memnunuz benim ilk kızın dr u
hangi dr a götürdüysem çare bulamadılar en son arkadaş tavsiyesi ile gittim
hemen tedavi etti meğer sinüzitmiş bizim kız
5 yıldır devam ediyoruz 2. bebektede ona gittik haliyle
telefonda bile her koşulda yardım eder
lojmanda çok kişiye tavsiye ettim memnun kaldılar
ama tabi beğeniler farklı ne yapmış ki eltin deli dedi şaşırdım eşim de çok beğeniyo

valla detay bilmiyorum,ama ona da bı suru bılgılendırıcı şeyler falan vermiş,kötü demedı zaten çatlak bıraz dedi:)) siz çiğli lojmanlarda mısınız?asker mi eşin?bu arada bugun kaşık mamasını vermedım,cesaret edemedim tek başıma tıkanır falan:( yarın k.valıdemle verıcez. sabahları verıcem ama elma armut suyunu alsın ordan vıtamın.derın malum 20 gunlukten berı gunde 4 kez mama da alıyor anne sütüyle beraber.doktor aslında 4 öğün bıberon mamasının 1 öğününü kaşık mamasına çevırdı.öf bılmıyorum yaa kafamı karıştırdınız hepiniz kızlar:)) ne yapayım beklıyeyım mı bı sure daha kaşık mamasını?bu sefer de adam demesın bana madem kendı bıldğinizi yapıyosunuz bana ne soruyosunuz dıye:utangac:

canım benım bende oglum 2 aylıkken baska bı sehre ızmıre tasındım . tabıkı zor oluyor ama bu konuda annemın hakkını odeyemem.
sana yardım edıcek bırılerı olursa cok ıı olur.
bıde tasınırken butun fazlalıklarını ıhtıyacı olan bırılerıne ver .
hem o evıne daha temız tasınırsızın ıvır zıvır olmaz.
sımdıden hayırlı olsun bakalım emın ol yorulcaksın ama deger yanı daha gunes goruo dıosun.
bıde o evı temızlet ıcıne gec hergun 1 koli 1 koli yerlesırsın cnm allah kolaylık versın sımdıden :D ;
ay cok konustum naniknanik

sağol canım, o ev şimdiki evimden küçük lduğu için zaten mecbur bi sürü fazlalıktan kurtulucam, iyi de olucak, 6 yıla yaklaştı evleneli, onu al bunu al bi sürü ıvır zıvır doldu , gereksiz dağınıklık yapıyodu

yok canım biz memnunuz benim ilk kızın dr u
hangi dr a götürdüysem çare bulamadılar en son arkadaş tavsiyesi ile gittim
hemen tedavi etti meğer sinüzitmiş bizim kız
5 yıldır devam ediyoruz 2. bebektede ona gittik haliyle
telefonda bile her koşulda yardım eder
lojmanda çok kişiye tavsiye ettim memnun kaldılar
ama tabi beğeniler farklı ne yapmış ki eltin deli dedi şaşırdım eşim de çok beğeniyo

valla detay bilmiyorum,ama ona da bı suru bılgılendırıcı şeyler falan vermiş,kötü demedı zaten çatlak bıraz dedi:)) siz çiğli lojmanlarda mısınız?asker mi eşin?bu arada bugun kaşık mamasını vermedım,cesaret edemedim tek başıma tıkanır falan:( yarın k.valıdemle verıcez. sabahları verıcem ama elma armut suyunu alsın ordan vıtamın.derın malum 20 gunlukten berı gunde 4 kez mama da alıyor anne sütüyle beraber.doktor aslında 4 öğün bıberon mamasının 1 öğününü kaşık mamasına çevırdı.öf bılmıyorum yaa kafamı karıştırdınız hepiniz kızlar:)) ne yapayım beklıyeyım mı bı sure daha kaşık mamasını?bu sefer de adam demesın bana madem kendı bıldğinizi yapıyosunuz bana ne soruyosunuz dıye:utangac:

kafanın karışması doğal canım, benim kızım da her öğün mama yiyo, ama yine de başlatmadı drmuz, ama ben çaktırmadan tattırıyorum, bugün hippin elma armut ve elmahavuç meyve pürelerini aldım, çay kaşığının ucuyla tattırıcak kadar vericem, hiç olmassa tatlara alışsın diye, aslında ek gıdaya geçmek korkutuyo beni, çok zahmetli olucak, çorba yap, yoğurt mayala, meyve rendele, vs vs -tatlicadiarzu-

günaydın güzel anneler nasılsınız
biz 6 da uyandık zeynep ağlayarak uyandı emzirdim alt değiştirdik oynadık
şimdi uyku mızıldanması yapıyo.uyutayımda bende yatayım çok uykum var.
kızlar bişey sorcam demir ilacını nasıl veriyosunuz benim kız sadece emiyo suylamı versem acaba ama hiç su içmedi.
yoksa zeytin yağıylamı verim

evet canım askeriz
dr agelince farklı bir stili var ama ben onun üstüne çocuk dr u tanımıyorum diyorum
izmirde gitmediğim dr ve üniversite kalmadı çocuğn sinüzit olduğunu anlamadı hiç biri
yılmazın muayenehanesine girer girmez çocuğun nefes alışı verişinden sinüzit dedi direkt ben ve eşim baka kaldık tedaviden sonra 5 senedir de bir daha tekrarlamadı
ilk gidşinde eli,ne bilgi döküman veriyor bazısını kendi açıklıyo baılarınıda evde oku diyor
bize şimdilikbeslenme listesi verdi bu kağıdı her seferinde getiricen üzerine ilaveler yapıcaz dedi
şimdilik elma armut havuç suyu ve yoğurt verdi
bugün kontrolumuz var bakalım neler ilave edicek ama ben kaşık maması veriyorum
bazen kahvaltıda bazen de gece yatmadan önce son öğün olarak
30-40 cc ılık suya 2 yemek kaşığı yapıyorum tam bir öğün oluyor (aptamil sütlü pirinçli)
kutunun üzerinde yazan miktar çok ve sulu oldu benim kız sevmedi öyle
arkadaşım içine azıcık armut püresi de ilave ediyormuş daha iyi olduğunu söyledi ama ben denemedim

Son düzenleme:
günaydın herkese havva canım sorumu cevaplamışsın özel mesajın kapalı burdan teşekkür edeyim.ben demiri dürek veriyorum arkasından su veriyorum yüzünü ekşitiyo ama içiyo allahtan.

günaydın herkese..
biz 12 de yatıp 9 da kalktık kızımla..:nazar:
kahvaltı yaptık babamızlaa..gönderdik babamızı..
şimdi oynuyo yağmur..
umarım güzel bir gün olur...
öptük herkesi...

Herkeze iii haftalar ....
Bebişler çok uslu olsun,çok güzel beslensin,güzel güzel uyusun inşallahhh ...

bıraz önce derine armut suyu verdim önce bıraz suratını buruşturdu ama içti sonra 4-5 kaşık falan verdim.dün de elma suyu içmişti.öğlene kaşık mamasını verıp vermemek de kararsızımakannehir

evet canım askeriz
dr agelince farklı bir stili var ama ben onun üstüne çocuk dr u tanımıyorum diyorum
izmirde gitmediğim dr ve üniversite kalmadı çocuğn sinüzit olduğunu anlamadı hiç biri
yılmazın muayenehanesine girer girmez çocuğun nefes alışı verişinden sinüzit dedi direkt ben ve eşim baka kaldık tedaviden sonra 5 senedir de bir daha tekrarlamadı
ilk gidşinde eli,ne bilgi döküman veriyor bazısını kendi açıklıyo baılarınıda evde oku diyor
bize şimdilikbeslenme listesi verdi bu kağıdı her seferinde getiricen üzerine ilaveler yapıcaz dedi
şimdilik elma armut havuç suyu ve yoğurt verdi
bugün kontrolumuz var bakalım neler ilave edicek ama ben kaşık maması veriyorum
bazen kahvaltıda bazen de gece yatmadan önce son öğün olarak
30-40 cc ılık suya 2 yemek kaşığı yapıyorum tam bir öğün oluyor (aptamil sütlü pirinçli)
kutunun üzerinde yazan miktar çok ve sulu oldu benim kız sevmedi öyle
arkadaşım içine azıcık armut püresi de ilave ediyormuş daha iyi olduğunu söyledi ama ben denemedim
Lojmanda çok arkadaşım var benım,ben de oraya çok yakın bı okuldayım asker eşi çok olur bizim okulda:))ya sizin doktora bı kere ben de düşünüyorum gıtmeyı değişik bi doktor görsün bakalım.

herkeze gunaydın.....
umarım guzel bı hafta olur cabuk gecer bebısler bızler mutlu ınsallah :)
bugun ızmırde hava cok sıkıcı kapkara gokyuzu ya :(
bıan once yaz gelsede denıze gıtsek :hulya:

günaydın tüm annişileree,

benim kızım bu ara çok huzursuz yaa, eli sürekli ağzında, hafif ishali de var, diş mi çıkıcak diyorum, dişetlerinde hiç bi belirti yok, bu gece hep ağlayarak uyandı, sürekli ıkındı, noldu anlamadımyaa kafamçokkarıştı

我现在在学中文,现在谁能和我讲中文?!:))

bugün neden sessiz burası sayfalar hiç ilerlememiş..
ben sanırım grip oluyorumm,boğazım ve başım çok ağrıyor..
yağmurla ilgilenecek halim yok..
kayınvalideye gidicem uyansın..
hasta olmamam lazımmm..
hemen bişeyleer içeyim ıhlamur falan..

benimki bugün çok iştahsız..hiç emmedi..mama verdim içmedi...hasta mı diyeceğim ama keyfi yerinde ...neden böyle yapıyorsa bugün...normalde çok iştahlı..

nurcum arada ole oluyor ya benım oglumda bıgun cok ıstahlyken dıger gun daha az yıyor emıyor. kendılernı dengelıolar keyfı yerındeyse problem yoktur bence :)))

kızlar bişey soracam ek gıdaya geçtiniz mi geçtiyseniz neler veriyonuz.
canım bu linkten sana yardımcı olabilirim
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=9828233&posted=1#post9828233
sağol canım, o ev şimdiki evimden küçük lduğu için zaten mecbur bi sürü fazlalıktan kurtulucam, iyi de olucak, 6 yıla yaklaştı evleneli, onu al bunu al bi sürü ıvır zıvır doldu , gereksiz dağınıklık yapıyodu

kafanın karışması doğal canım, benim kızım da her öğün mama yiyo, ama yine de başlatmadı drmuz, ama ben çaktırmadan tattırıyorum, bugün hippin elma armut ve elmahavuç meyve pürelerini aldım, çay kaşığının ucuyla tattırıcak kadar vericem, hiç olmassa tatlara alışsın diye, aslında ek gıdaya geçmek korkutuyo beni, çok zahmetli olucak, çorba yap, yoğurt mayala, meyve rendele, vs vs -tatlicadiarzu-
bebeğinin yediği görünce şapur şupur hiç gözüne gelmicek uğraşmak hazırlamak emin ol canım
ben ireme püre ve meyve suyu hazırlarken nasıl mutlu oluyorum bide şap şup yiyişini görünce nasıl mutlu oluyorummm zemuszemus

günaydın güzel anneler nasılsınız
biz 6 da uyandık zeynep ağlayarak uyandı emzirdim alt değiştirdik oynadık
şimdi uyku mızıldanması yapıyo.uyutayımda bende yatayım çok uykum var.
kızlar bişey sorcam demir ilacını nasıl veriyosunuz benim kız sadece emiyo suylamı versem acaba ama hiç su içmedi.
yoksa zeytin yağıylamı verim
canım ben yarım çay bardağı suya 2 damla damlatarak veriyorum böyle içiyor güzelcene...
meyve suyuyla falan verme bence canım sonra içmez kendisinide...

slm fıstıklar aaa yine boş bu topik yaww
herkes nerelerde..
iremim uykundan uyandı yeni şimdi çzgi film seyrediyor
markete gidelim kızımla diye düşünmüştüm baktım havaya ama güneş var yanlız rüzgar esiyor vazgeçtimm...
bide ana yoldan geçmek lazım markete gtmek için ora dahada eser diye çıkamadık:(
burdada kmsecikler yok
napcas :utangac:

Back
X