2009 Haziran Anneleri!!

10 damla cok olmaz mı canım ya

kilosuna görr damla verio drlar gerci ben vermiorum hala inan iştahı kaççak die korkuorum zaten yok damlanın tadı da berbat ben bile kustum bi damla aldım agzıma:(( ıyyyy

saadetcim cevapladığın için sagol canım bende su ile vermeyi düşünüyorum 10 damla

10 damlamı dedi canım doktorun :bbo:
yarım çaydağı suyun içine 2 damla damlatınca nasıl değiştiriyoer tadını
baktımda tadına gerçekten ıyyyy
ama miniklerimize yarasınn faydalı sonuçta..
o zmn sen cnm 1 çay bardağına damlat 10 damlayı doktorun ölçü vermediysee

10 damla cok olmaz mı canım ya

kilosuna görr damla verio drlar gerci ben vermiorum hala inan iştahı kaççak die korkuorum zaten yok damlanın tadı da berbat ben bile kustum bi damla aldım agzıma:(( ıyyyy

canım dr tarttı günde 10 damla dedi ama bak kurt düştü içime dr arayım yine sorayım.
bende kabız olmasından korkuyorum zaten gazımızı yeni bitirdik sayılır tekrar o günlere dönmek istemiyorum.

10 damlamı dedi canım doktorun :bbo:
yarım çaydağı suyun içine 2 damla damlatınca nasıl değiştiriyoer tadını
baktımda tadına gerçekten ıyyyy
ama miniklerimize yarasınn faydalı sonuçta..
o zmn sen cnm 1 çay bardağına damlat 10 damlayı doktorun ölçü vermediysee

sen kaç damla damlatıyosun canım
yoksa ben mi yanlış duydum acaba kafamçokkarıştı
eşimede sorim bi

selam kızlar bugün zor bigün benim için kızım çok huysuz sürekli ağlıyo mama veriyorum yemiyo emziriyorum herzamanki gibi az emiyo uyutmaya çalışıyorum uyuymuyo emziği veriyorum ağlıyo öff deli etti beni bugün bide oda değil azcık bişi emiyo hepsini çıkartıyo mama verdim verdiğim gibi çıkardı yaa ne yapcam ben bu kızla ya hiç durmuyo allahm yardım et mafoldumbenmafoldumben

sen kaç damla damlatıyosun canım
yoksa ben mi yanlış duydum acaba kafamçokkarıştı
eşimede sorim bi
2 damla canım..
selam kızlar bugün zor bigün benim için kızım çok huysuz sürekli ağlıyo mama veriyorum yemiyo emziriyorum herzamanki gibi az emiyo uyutmaya çalışıyorum uyuymuyo emziği veriyorum ağlıyo öff deli etti beni bugün bide oda değil azcık bişi emiyo hepsini çıkartıyo mama verdim verdiğim gibi çıkardı yaa ne yapcam ben bu kızla ya hiç durmuyo allahm yardım et mafoldumbenmafoldumben

alah yardımcın olsun cemre..
üşüttümü acaba iştahsızlık varmış ya...
yada diş mi çıkartcakki

saol saadetcim bilmiyorum ama d,şleri kaşınıyo galiba off ya bunun dişleri çıkınca ben yandım yaaa şimdiden böle huysuz dişleri çıkınca yedim ayvayı offf

ayseakgul canım benım doktorun ne kadar dedıyse okadar ver bence. her bebek degısıyor. senın bebegın 6 damla alıordur baskasının bebısı 3 damla yetıyordur bıtanem. gene bı ac doktoruna sor ıstersen . mesela doktor bıze 5.ayda baslıcaz demıre dedı vermedı ....
kızlar bu arada oglumun 2. dısıde yolda sanırım :)
bırıncısı beyazlastı ııce. cok sukur hıc huysuzluk yapmıo calgel verıorum rahatlatıo onu.
sızler nasılsınız :)

selam kızlar 2 gündür Ceylin de çoook huzursuz gazı varkafamçokkarıştı 2 gecedir çok geç uyuyo inliyo yavrum hiç böyle olmamıştı bende var aynı sorun benden geçtimafoldumben2 gündür uykusuz perişan bi haldeyimkafamçokkarıştı inş. gecer bugunsenağlama

cemrecim dişleri çıkınca abla olcak ya :)
hanım bi kız olur sen ümitsizliğe kapılma annesi

ayy saadetcim çok saol canım inş daha fena olmaz tatlım yeni uyuttum valla başım ağrıyo yani bakalım kalkınca naıl olucak

kızlar gündüz bebekleri nerde,nasıl uyutuyosunuz...
beşiğindeğimi yatırıyosunuz.
bizim 2 3 gündür uykumuz yok gündüzleriii...
sallıorum yerine koyuyorum uyanıyoo..
napıcam ben.
çamaşır bile asamıorum,yemek yapamıorum..
sizlerde durum nasıl

ben beşiğinde sallayark uyutuyorum hatta eve salıncak asıcaz onun içinde öle güzel duruyoki hiç sesi çıkmıyo ablamda var ona yatırdım sallıyorum keyfi yerinde valla kucağında sallayarak uyut canım iyice dalsın öle yatır biraz zorluk çekersin ama alışınca uyur hemen o zaman zorlanmazsın

günaydın güzel anneler nasılsınız
biz 6 da uyandık zeynep ağlayarak uyandı emzirdim alt değiştirdik oynadık
şimdi uyku mızıldanması yapıyo.uyutayımda bende yatayım çok uykum var.
kızlar bişey sorcam demir ilacını nasıl veriyosunuz benim kız sadece emiyo suylamı versem acaba ama hiç su içmedi.
yoksa zeytin yağıylamı verim
ben meyve suyuyla veriyorum canım ebe öle dedi tadı kötü dedi meyve suyuyla ver suyla versem olmazmı dedim kötü kokuyo istemez dedi bende meyve suyuyla veriyorum ardındanda 2 çay kaşığı su veriyorum 9 damla dedi ebe bende 9 damla veriyorum günde 1 kez ve canım suyada başla istersen ben veriyorum mamadan sonra artık azcık bişilerdende tadıyo ihtiyacı olur diye düşünüyorum

benimki bugün çok iştahsız..hiç emmedi..mama verdim içmedi...hasta mı diyeceğim ama keyfi yerinde ...neden böyle yapıyorsa bugün...normalde çok iştahlı..
oluyo canım diş çıkaracğı zaman iştahsız olabiliyolarmış damadıma iyi bak kız süzülmesin tostiğim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

selam kızlar 2 gündür Ceylin de çoook huzursuz gazı varkafamçokkarıştı 2 gecedir çok geç uyuyo inliyo yavrum hiç böyle olmamıştı bende var aynı sorun benden geçtimafoldumben2 gündür uykusuz perişan bi haldeyimkafamçokkarıştı inş. gecer bugunsenağlama
geçmiş olsun canım inş geçer tatlım çok zor çocuk büyütmek çoook

bu aralar terkedildi burası kimsecikler yok bebişler huysuz demekki

merhaba kızlar evt bnde uzun süredir giremedim ama sizleri ve bebişleri çok merak ettim.bursadaydım babam hastaydı kızımla git gel yollarda zor oldu.ailenin uzak olması hele ki çocuk varken daha zormuş.kızım 5 aylık oldu sadece anne sütü alıyo ama başka gıdalarda vermek istiyorum doktor 6 aydan sonra dio napcamı şaşırdım.siz ek gıdaya geçtinizmi nelerden başladınız

derinden geri sayfalarda bi link verdim
ek gıda topiği bak istersen ordan

baktım cnm bnde onları okuyodum.hemen hemen bnde sizin yaptıklarınızı uyguluyodum.elma suyu veriyorum gecen gün patetes püresi verdim bugünde sütümle sulandırılmış muz yedirdim.maş.ne verirsem hayır demio.biz ne yersek bakıyo öyle oluncada dayanamıyorum.

teşekkür ederim Cemrecim inş. gecer. yürüyüş yaptık, gezdik biraz rahatladı. uyuyo şimdi ama fazla sürmez uyanır. herkes ne uslu deyip duruyodu 2 gündür bambaşka bi bebek oldu yavrum

selam kızlar nasılsınız??
bizim afacan her zamanki gibi salyalı ve tok karna bile emmek ister durumda:ecrin_bebek:
ya biz sıcak havaların son gününden yararlanmak istiyoruz ama şu domuz gribi yüzünden evden çıkmak istemiyorumda..dışarıda insanlar sevmek için yaklaşıyolar hiçbişey yapmasalar eline dokunuyolar sinir oluyorum.
gideceğim akrabaları arıyorum gripler gidemiyorum...
vanda da bi bebek yakalanmış domuz gribine Allah yavrularımızı korusun, o bebişede şifa versinn:Saruboceq:

Back
X