Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aman boşver narencim gitmezse kendi çekicek ben hiç üstüne düşmüyorum gitmiyomusun gitmezsen gitme banane diyorum yoksa üstelersem kavga çıkıcak sende takma boşver hepsi inat bunların hepsi çocuklarda onlara çekti inatcılarevet yeni nikler hayırlı olsun kızlar
bizim burası bile sogudu geri kalan yerler daha soğuktur eminim
günaydın saadetcim ben aldım günaydınını :)
inanın içim sıkılıyor ya alışmışım güzel havalara
sel noldu saadet cekildimi sular inş felaketten saklar allah
ay bu eşim inat etti dün hastaydı ya gitmedi dr a gece 12 ye yakın gitti bi iğne vurup yollamışlar tabiki sabaha bişeyi kalmadı birde bu iğne ilaç gibi geldi dio uyuz sabahtan gitcektik inat etti gitmedi pazarımızı rezil etti cocuktan farkı yok cocuga gene her dediğini bi şekilde yaptırıyorsun buna laf da anlatılmıo kafdasının dikine gidio asker kafası işte nolcak
selam kzıkalr heoinize günaydınlar.. ben çok skışlıyorum.. kış geldi ya keyfim yoksoğuktan haz emtme.. birde işimdi bebek de var.. kokrum çok hasta etcem diye.. ev kaloriferli ama yinede kokruyorum ya.. offoff
(umarım herkese bebelerde iyiidr inş.. herkes nick değiştirmiş.. hayırlı olsun yeni nickleriniz..
benim evimin ısısı herzaman 23 24 derece oluyo dr umuz öle dedi 23 24 derece olucak dedi bazen 20 derece oluyo üşüyorum ama böle iyi bende iki kat giyidiyorum canım altına uzun kollu bady bide külotlu çorap üstüne pijama takımı giydiriyorum evin ısısına göre değişiyo sabaha karşı soğuk oluyo ev üstüne yelek giydiriyorum emzirirkende geceleri battaniye alıyorum üstüne uyuyan insan daha çok üşüyo hareket etmediği için bide ben soba yakıyorum benim işim zor bu kış inş hasta olmadan atlatırselamlarrrr
kızlar ya ankara buz gibi oldu..
bi haftadır kombiyi düşük ayarda yakıyoruz artık.ama yinede evin içi 20-21 derece oluyo.
olması gereken oda ısısı bu diye biliyorum.normla demi.kızımda içine uzun kollu çıtçıtlı,altına ayaklı pijama.ikinci kat olarakda uzun kollu pijama takımını giyiyo.yanı iki kat giydiriyorum.
ee biz bile evde artık uzun kollu hırkayla duruyoruz.
keşke olsa nilaycım allahım hepimizi bi noktada buluştursun belki bebişler büyüynce bi buluşma ayarlarız hepimiz bi yerde olsaydık ne güzel olurdu vallasırnaşık şeysırnaşık şeyseninkide pamuk narencim..ayy tam yemelikler..
keşke gelseniz ne kadar sevinirim ama rüyalar gerçek olurmuş bakarsın gelirsiniz severiz bebişlerimizi..
bende geçenlerde rüyamda nidayı gördüm buluşmuşuz onunla.
konuşmuştuk ist gelince görüşelim diye demekki bilinç altımda kalmış..
canım hiç korkma eşim gece işe gidiyo bazen bi hafta boyunca gece çalışıyo ama ben alışkınım hiç korkmuyorum şimdi nisada yanımda arkadaş gibi şimdi hiç sıkılmıyorum bişi olmaz tatlım alışman lazım asyada var yanlız değilsin oda arkadaş bi ses evde öle düşünme rahat ol ben gece evde yanlızken bi ayetel kürsü okurdum dahada korkmama gerek yok derdim yatardım o dua insanı koruyo nisayıda okuyup öle yatırıyorum gece yanlızsak besmelesiz yatırmıyorum dualarla ayaktayız canım onlar bizi koruyo sende duanı oku yat dahada korkma bişi olmaz yerimsenibenay kızlar bu gece eşim şehir dışına çıkıyo.ilk defa kızımla yalnız kalcam.belki gülceksiniz ama çok geceleri tek kalmaya çok korkuyorum yaaa....
nasıl böyle oldum anlamıyorum evlenmeden önce ankarada ilk işe başladıgım yıl bi yıl boyunc ayalnız yaşamıştım.ozaman nasıl kaldım tek başıma şaşıyorum.şimdi 3 yıllık evliğim ama eşim gelene kadar uyuyamıyorum.bu gece nasıl geçcek bilmiyorum.bide kızım varona bişey olurmu diye dahada panik olurum.hiç uyumama artık.
inşllh bu gece topik de konuşucak birini bulurum.yoksa nasıl sabah olcak yandım bennn
canım o bu aylarda oluyo ben ne kadar engellemeyede çalışsam o bi yolunu bulup sokuyo ağzına yapacak bişi yok emzik kullan canım uyurken bişi emmek istiyo öle daha rahat uyuyodur o yüzden emziğe alışırsa parmağını emmezmerhaba arkadaşlar.minik kızım 1 aydır tüm parmaklarını emiyordu zaten ama son 2 gündür baş parmağını emmeye başladı.2 gündür baş parmağını emmeden uyumuyor.ne yapmalıyım?bilgisi olan varmı?
hadi bakalım havvacım inş sorunsuz gelir dişleri rahat geçer o dönem ne güzel benim kızım pek fazla emmediği için uyuma gibi bi şansıda olmuyo bende çok hasretim ona böle gögüsümde uyusa ama yok inatmerhaba annişler nasılsınız.
nick leriniz hayırlı olsun...
bebeklerin resmi olmasa kim kimdi karıştırcam
benim kızımda ben şaşırttı daha yeni emziriken gösümde uyudu çok mutlu oldum yatırdım şimdi işallah uyanmaz hemen.
benim kızında dişi çok kaşınıyo. dr muayenede baktı kabarmış dişler geliyo dedi.
canım kullandığın damladan olabilir iltihaplanma geçerken öle kaşıntı yapıyo olabilir dişleri kaşınıyosa dişlerini kaşır kulağını niye kaşısın canım bence dr una ara sor yada tekrar götür anlat durumunuMeraba kızlar,kaç gündür başka bi sayfada kızımın kulak kaşıntısıyla ilgili yardım istadim ama hiç 1ALLAHIN kulu cevap yazmadı:umursamaz: kızdım biraz çünki bu alanda birbirimize yardımcı olmamız gerekmiyormu.neyse ben sizede anlatıyım belki burdan yardımcı olursunuz,kızımın kulagı akıyodu doktorumuz iltihap dedi ve antibiyotik kullantık şimdide damla kullanıyoruz ama kulagını sürekli kaşımak istiyor gece uykumuz kalmadı kaşıycam diyede kulagını yüzünü hep yara yaptı,dişileri çok kaşınıyor acaba ondanmıki,napmam gerekli bilmiyorum lütfen acil cevaplarınızı bekliyorum
maşallah zehraya bencede kilosu iyi canım sanada çok geçmiş olsun bilirim diş ağrısını çok çektim bende :teselli:herkese slm
doktordan geliyorum 1 tane çürük dişim vardı onu çektirdim ölüyorum agrıdan uyuşukluğu geçti çok zor çekildi
zehranında kontrolü vadı bizde ek gıdaya başlıyoruz
ilk önce yoğurtla sonra teker teker meyve sebzye geçiş
sabah meyve püreleri öğle sebze çorbası ikindi yoğurt ilk önce hepsi teker teker verilcek alerji olmaması ve alışmasıı için yoğurt evde yapılcak
çocuga asla tabaktaki bitsin diye zorla yedirme yok(bende o potansiyeli gördü sanırım)
bizden böle hee bu arada 7000 kilo olmuş zayıf diyorum ii diyor doktor
eşimde benle dalga geçiyo tıp fakültesini sen bitirdin tabi daha ii bilirsin diyooo
ahh dişim çok agrıyooo kıslar yaa
maşallah canım kızına tombik olucak galiba tam yemelikbende cuma günü aşıya götürdüm kızımı aşımız sorunsuz geçti yalnız pazar günü kulak ağrısı başladı bugün 16:30 da dr randevumuz var bakalım ne diyecek ler
bu arada benim bebiş 9.100 gr 65 cm anne sütü olduğu için bişey demediler 4 ay 7 günlük benim kızım dr u ne diyecek bakalım
nidacım acıbademde mi oturuyorsun yanlışmı okudum bende ataşehir içerenköydeyim türkiye ye gelince acıbadem de misin yani
Nilaycim göresecegiz tabii ki de..Acibadem de oturuyoruz ikimizde...24 gün kaldi gelmemize bu arada...:lepi:
evet canim acibademdeyim ben...yakinlardaki arkadaslarla bir bulusma ayarlariz artik harika olur...
iyiyim fıstk,sen ve bebiş nasıl ?günaydın saadetcim nasılsınız tatlım
kaydirigubbakcemile5 sğl cnmevet yeni nikler hayırlı olsun kızlar
bizim burası bile sogudu geri kalan yerler daha soğuktur eminim
günaydın saadetcim ben aldım günaydınını :)
inanın içim sıkılıyor ya alışmışım güzel havalara
sel noldu saadet cekildimi sular inş felaketten saklar allah
ay bu eşim inat etti dün hastaydı ya gitmedi dr a gece 12 ye yakın gitti bi iğne vurup yollamışlar tabiki sabaha bişeyi kalmadı birde bu iğne ilaç gibi geldi dio uyuz sabahtan gitcektik inat etti gitmedi pazarımızı rezil etti cocuktan farkı yok cocuga gene her dediğini bi şekilde yaptırıyorsun buna laf da anlatılmıo kafdasının dikine gidio asker kafası işte nolcak
bnm kız emzik kesinlikle emmezdi verdimmii öğğğğdiye geri atardı..merhaba arkadaşlar.minik kızım 1 aydır tüm parmaklarını emiyordu zaten ama son 2 gündür baş parmağını emmeye başladı.2 gündür baş parmağını emmeden uyumuyor.ne yapmalıyım?bilgisi olan varmı?
o dünürüm gelmiş hoş geldin canım nerelerdesin damadım nasıl.2 buluşma nezaman.
sen işe nezaman başlıyosun canım
merhabalar,4 e doğru doktoru aradım derın huzursuz diye hemen çıkın gelın dedi.apar topar çıktım evden muayene etti üst solunum yollarını üşütmüş dedi ama çok şükür başka bışı yok burnu tıkalı olduğu için huzursuz omerak etmeyın dedi.derdi dışarı çıkmakmış zillinin.bi işve bi cilve adama.şimdi mama yıyoruz.
geçmiş olsun bizde aynı dertten muzdaribiz
burun tıkalı ve emziksizde uyuyamaz hanım efendi 3 gündür tam bir felaketiz uyku muyku kalmadı sadece gece değil bugün tüm gün mızıldandı şimdi de ayağımda sallıyorum da biraz uyuyor uykuyuda almazlarsa o zaman-tatlicadiarzu-
ilaç verdi mi dr unuz bizim ki burnu açık tutmak için serum fizyolojik verdi ayrıca boğazına inen akıntıyı sökmesi için şurup
o da elif i kusturuyor ama işe de yarıyor
ilaca devam da kararsızım mahvolduk 3 gündür gece gündüz
haftasonu baba vardı idare etti ama bugün kafaları sıyırttı bana
size de geçmiş olsun tatlım.yok ilaç vermedı sadece serum fizyolojik kullanıyorum ben de.ama benım aspıratörü beğenmedi dr otribebe alın dedi aldım eve gelırken demın yaptıkeşimle süper ne var ne yoksa çıkardı yavrum nasıl rahatladı tısıl tısıl nefes aşıyodu 2 gundur hafifledi çocyuk resmen cilve yapıyo şimdi babasınazemuszemus ahanda böle:))
Meraba kızlar,kaç gündür başka bi sayfada kızımın kulak kaşıntısıyla ilgili yardım istadim ama hiç 1ALLAHIN kulu cevap yazmadı:umursamaz: kızdım biraz çünki bu alanda birbirimize yardımcı olmamız gerekmiyormu.neyse ben sizede anlatıyım belki burdan yardımcı olursunuz,kızımın kulagı akıyodu doktorumuz iltihap dedi ve antibiyotik kullantık şimdide damla kullanıyoruz ama kulagını sürekli kaşımak istiyor gece uykumuz kalmadı kaşıycam diyede kulagını yüzünü hep yara yaptı,dişileri çok kaşınıyor acaba ondanmıki,napmam gerekli bilmiyorum lütfen acil cevaplarınızı bekliyorum
selamlarrrr
kızlar ya ankara buz gibi oldu..
bi haftadır kombiyi düşük ayarda yakıyoruz artık.ama yinede evin içi 20-21 derece oluyo.
olması gereken oda ısısı bu diye biliyorum.normla demi.kızımda içine uzun kollu çıtçıtlı,altına ayaklı pijama.ikinci kat olarakda uzun kollu pijama takımını giyiyo.yanı iki kat giydiriyorum.
ee biz bile evde artık uzun kollu hırkayla duruyoruz.
geçmiş olsun canım, bu kadar sık tekrarlıyo enfeksiyon, bi üriner ultrason çektirseniz iyi olur bence, eğer yaptırmadıysanız doktorunuza bi sorun, umarım bi an önce geçer, biz de idrar tahlili yapıcaz ama daha beceremedik küçük hanımdan idrar almayı, var mı bi püf noktası acaba kafamçokkarıştı
hadi yaaa üzüldüm ya yazık minnoşaa
ilaç ilaç bıkmışdırr yavrum kıyamm yaa
enfeksiyon bi aldımı sık sık tekrarlarmışş
acaba tekrarladımıki yine tühhh..
inş geçr hemencik cnm
saol canım aynen bende senin gibi ikisi uyuyor bende netteyim sıkılıyorum anlıycan
olymposs gecmiş olsun ya cok üzüldüm m,inicik bebek habire ilaç kullanıyor tüh inşallah en kısa zamanda iileşir
canım ben bir girip bir çıkıyorum yazamadan, hep kucak istiyor damadın, iyiyiz biz çok şükür, sen nasılsın?, gelinim nasıl? , gelcez bir gün inşallah ama çok soğudu havalar , özledim ikinizide , çok istiyorum görüşmek ama herhalde bahardan önce çıkamıcaz evdenbenim yavrukuşum balkona çıksak hasta oluyor, anasına çekmiş dayanıksız
![]()
işe 23 kasımda başlıyorum çok az kaldı mafoldumben
işte ek gıdalara alıtırmaya başladım bende bir düzene girsin diye , sütümü de stok yapıyorum fazla olduğu günler , ben işteyken onları içecek
Binnurcum geçmiş olsun, zordur diş ağrısı
evet fotoğraf bekliyoruz, istanbul grubu buluşucak demek ne güzel