2009 Haziran Anneleri!!

günaydın herkese 2 gündür giremiyodum deli oldum yaaaaaaaaaaaa herkes iyidir inş.
bu arada herkes nikini degiştirmişkaydirigubbakcemile3

bu aylarda ne oluyo bu bebişlere huysuzlukları üzerlerinde...Ceylin çok geç uyuyo dişini kaşımaktan mahvoluyo yavrum özellik aksamları çok kaşınıyo:( sol yan azı dişi beyazlamış çıkacak galiba

slm kızlar nasılsınız biz güne güzel başladık bakalım akşama kadar nasıl olucak kızım

ayşecim azı dişler zor çıkıyo diye biliyorum ama inş sorunsuz atlatırsın evet bu aralar bebişlerin dişleri kaşınıyo ondan huzursuzlar

Günaydın kızlar....
Cam rende alıcam ama ne tür yerlerde satılıyor bilmiyorum, Eşime aldırıcam nerelerde satılır ve iyat aralığı nedir bilgi verirseniz sevinirim.
Benim bebişde çok mızmız ama dişine baktım hiçbir belirti yok 6 aydan önce nadir çıkarmış zaten diş. Bence büyüyorlar ondan oluyor bu mızmızlıkları.

günaydın
herkese...
bu sefer günaydınımızı alan olur inşallah gamyoncuiremsu

Canım dişlerini nasıl kaşıyorsun?

Canım kaşımak için bi çok sey kullanıyo dişliği var sonra nuby nin meyve sebze emziği aldım onunla hem tatlara alışıyo hem dişini kaşıyo ve nuby nin kaşıgı var onunla kaşıyo bunlarda yetmezse eliytle kaşıyo çok perişan durumda dişleriyle yavrum çok huzursuz oldugu zamanlar calgel sürüyorum rahatlıyo biraz

selam kzıkalr heoinize günaydınlar.. ben çok skışlıyorum.. kış geldi ya keyfim yok:(soğuktan haz emtme.. birde işimdi bebek de var.. kokrum çok hasta etcem diye.. ev kaloriferli ama yinede kokruyorum ya.. offoff:((umarım herkese bebelerde iyiidr inş.. herkes nick değiştirmiş.. hayırlı olsun yeni nickleriniz..

aşk kırınıtısı canım cam rende züccaciyelrde birde bir milyoncularda oluyor canım pazardada vardır.. baba kayınvaldem verdi..pahalı bişi diil.3-5 tl bişi..

evet yeni nikler hayırlı olsun kızlar

bizim burası bile sogudu geri kalan yerler daha soğuktur eminim

günaydın saadetcim ben aldım günaydınını :)

inanın içim sıkılıyor ya alışmışım güzel havalara

sel noldu saadet cekildimi sular inş felaketten saklar allah

ay bu eşim inat etti dün hastaydı ya gitmedi dr a gece 12 ye yakın gitti bi iğne vurup yollamışlar tabiki sabaha bişeyi kalmadı birde bu iğne ilaç gibi geldi dio uyuz sabahtan gitcektik inat etti gitmedi pazarımızı rezil etti cocuktan farkı yok cocuga gene her dediğini bi şekilde yaptırıyorsun buna laf da anlatılmıo kafdasının dikine gidio asker kafası işte nolcak

sanda günaydın narnceim.. sorma havalar baya soğudu hiç semiyorum ben kışı.. Rabbimin gücüne gitmesin.. arabistanda yaşıcak kadınım:))sırnaşık şey

selamlarrrr
kızlar ya ankara buz gibi oldu..
bi haftadır kombiyi düşük ayarda yakıyoruz artık.ama yinede evin içi 20-21 derece oluyo.
olması gereken oda ısısı bu diye biliyorum.normla demi.kızımda içine uzun kollu çıtçıtlı,altına ayaklı pijama.ikinci kat olarakda uzun kollu pijama takımını giyiyo.yanı iki kat giydiriyorum.
ee biz bile evde artık uzun kollu hırkayla duruyoruz.

selam arzucum.. ben de kombiyi en ksıkta yakıyordum ama dünden beri 1 e getirdim valla.. ben kanszımıyım neyim çok üşüyorum bu ara.. geçen kış yanıyordum şmdi donuyorum.. ısısnamyıorum. eşim yiy diyor evin içi ama ben üşüyorum..valla bu sene doğalzgazdan baya yanacaz:))

canım bende düşük dediğim 1e getirdim.bende çok üşürüm.elim ayagım hep soguk olur.kızımın altını değiştircem zaman artık elimi ısıtıyorum.çocuga deyince soguk soguk tüyleri diken diken oluyo

Back
X