2009 Haziran Anneleri!!

narencim ben girdim siteye ama yapamadım çünkü üyelik istiyor sen bakarmısın benimkinide doğum günüm 7 ağustos 1986 son regl günümde 5 eylüll

narencim ben girdim siteye ama yapamadım çünkü üyelik istiyor sen bakarmısın benimkinide doğum günüm 7 ağustos 1986 son regl günümde 5 eylüll

15 18 19 eylül erkek 16 17 eylül kız tatlım bi de 18 inde büyük ihtimal yumurtan catlamış öle yazıo yani erkeğe kalp koymuş:)))))

kızlar çok kolay aslında satı girin alttaki kutu periodunuz yani kaç günde gördüğünüz aylar ve yumurtlama gününüz ve hamile kalma şansınızın yüksek olduğu haftalar çıkıyor
sayfanın sonuna aşağıya ındıgınızde acıklamalar var kız erkek ona göre bakıyorsunuz
Weiblich kız
Männlich erkek

kızlar yorumcuda da periodunuz önemli 28 günde bir görenle 31,34 gören çok farklı cıkıyor orda otamatik 28 gun hesaplıyo duzeltıp doğruyu girmeniz gerekiyor eğer periodunuz 28 deilse yanlış çıkar

kızlarr yaaa benim sol taarafımda seyirme var yemin ederim ayy nası oluyo barsak hareketi desem art arda sol tarafım kac kez seyirdi

15 18 19 eylül erkek 16 17 eylül kız tatlım bi de 18 inde büyük ihtimal yumurtan catlamış öle yazıo yani erkeğe kalp koymuş:)))))

çok sağol narencim demek erkek olsun bakalımmm çin takvimindede kız diyor sırnaşık şey

kızlarr yaaa benim sol taarafımda seyirme var yemin ederim ayy nası oluyo barsak hareketi desem art arda sol tarafım kac kez seyirdi

canım bebektir o seyirme olurrr bu haftalarda olurmuşşş ama çoğu anne adayı hissedemezmiş artık bbek hareket edermişş yaniii ne güzelll

o zaman erkek bebiş desene ay ne güzel :))))
eğlence amaçlı olsa bile insan sevinio canım dimi

sorma cicim hehe bakalım ne dicek dr larımız kız mı erkek mi??? rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin önce sonrada gönlümüze göre versin inşallahhhhh

kızlarrr boşverin cinsiyet tahminlerini 1 ay sonra 4 lü ultrasyonda öğreniliyormuşş yani bana göre 1 ay normali 3 aylıkkennn kızlarrr

kızlarrr boşverin cinsiyet tahminlerini 1 ay sonra 4 lü ultrasyonda öğreniliyormuşş yani bana göre 1 ay normali 3 aylıkkennn kızlarrr

bacım ben daha kalbini bile görmediğim için daha çok var benim cinsiyeti öğranmeme allahım önce sağlıklı olsun kalsın benimle sonra düşürüm cinsiyetiiiii​

Back
X