2009 Haziran Anneleri!!

kıslar ben şu kahvaltımı mecburen bi yapim hiç canım çekmiyo ama sonra görüşürük ok

maşallaah sevindim iyi olduğuna..
kalp atışlarını 3 gün önce duyduk. pıtır pıtır atıyodu..
ben her hafta gidiyorum kontrole.. bu haftada cumartesi gideceğim. bakim büyümüş müü bebişim :)))
yakın takiptesin ona göre diye konuşuyorum tosbaamla:))

Ne kadar güzel canım maşallah bebişine:nazar: benimde kontrolüm hftaya pazartesi günler geçmiyor inşallah bende bu sefer o tatlı pıtırdıları duyarım :) darısı herkesin başına :) Allahım korusun meleklerimizi

Semacım sanada afiyet olsun tatlım bebişinin karnı acıkmıştır annesiii :ecrin_bebek:

herkese günaydın...
kanaması olan arkadaşlara geçmiş olsun,
yeni gelen arkadasımıza hayırlı olsun,
baharcım Allah tez zamanda gönlünü ve yuvanı yeni bebişle aydınlatsın(dualarımız seninle..)

ben geldim mamamı yedim ama artık çok az yiyebiliyorum kokular ah şu kokular herşeyi kokuluyom av köpeği gibi oldum ayol hehe

ya arkadaşlar haftasonu iki gecede karnıma çok kötü ağrılar girdi...saatlerce ağladım acıdan..bebeğe bişey olacak sandım...bugün sabah hemen doktora gittim,çok şükür bebiş sağlıklı ve normal,hiçbir sorun yok dedi...idrar yolları iltihabı oluşmuş bende...ilaç verdi...ağrılar rahmin genişlemesindendir dedi doktor...bulantı için serum takalım dedi ama istemedim....

kızlar sayfalar açılmıyor ne bu problem anlamadım.sizdede oluyormu?Zor girebildim.11 kişi içerdeyiz yokmu hiç konuşan benmi görmüyorum şaşırdım doğrusu:)))))

Merhaba arkadaslar ben bugun bu siteye üye oldum İlk önce herkese Allah sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı evlat doğurmayı nasip etsin. Bir kaç sorum olacak cevaplar iseniz çok sevinirim:)
1-Benim SAT günün 18 eylül 2008 benim ve doktorun hesaplamasına göre doğum tarihim (Alah nasip ederse) 25 haziran dedi O zaman beni yerim bu forum mu? Yani Haziran 2009 anneleri grubundamı olacağım artık:)
2-Arkadaşlar ben ümraniyede oturuyorum Üsküdar-ümraniye-kadıköy çevresinde şu an da gitmekte olan veya daha önce gitmiş olup doktorundan hastaneden memnun olan arkadaslar var ise isimlerini verirlerse (doktor veya hastane ) çok sevinirim.
3-Şimdilik en büyük sorunum çok gazım var bir türlü gitmiyor ve birde kabızlık problemi. Benimle aynı problemi çeken arkadaşlar varsa çarelerini bekliyorum. TAbi bebişe zarar vermeden:)

Şimdilik sorularım bu kadar tekrar herkese Allah hayırlı hamilelilkler nasip etsin...

iyi akşamlar arkadaşlar bende bugün dr a gittim.9 haftalık olmam gerekiyordu.Bebeğin kesesi çok iyiydi ama dr kalp atışları duyulmuyo dedi bebek oluşmamış dedi.Yarın kürtaj olucam.

ben varım ben benim bebem artık 8 haftasına girdi teyzeleri haftaya kontrolüm var sabırsızlıkla bekliyorum

merhaba arkadaşlar.bugün dr daydım.bebişimin kalp atışlarını gördüm.ayrıca meleğimin kol ve bacak çıkıntılarınıda gördüm.ama hala kendime çok dikkat etmem lazım çünkü rahim içinde çok azda olsa kanama var.

ben varım ben benim bebem artık 8 haftasına girdi teyzeleri haftaya kontrolüm var sabırsızlıkla bekliyorum

amanınnnnn maşallah:nazar: abi abla olcak seninki canım sen alta gebelik takvimi ypammdınmı görünmüyo da yapsan anlarız ne kadarlık olduuu

bende çarşamba gitcem kontrole inşallah kalbinin atışını görürüm inşallah bi sorun yoktur çok meraktayım yawwww :utangac:bi görseydim ii olduğunu :ecrin_bebek:rahat etcektim ama şu bulantılarımı da sorcam dr a sende varmı bulantı:uhm: ms cimmmm

merhaba kızlar bugün meleğimin kalp atışlarını,kol ve bacak çıkıntılarını gördüm.o kadar güzel bir duyguki anlatamam.

iyi akşamlar arkadaşlar bende bugün dr a gittim.9 haftalık olmam gerekiyordu.Bebeğin kesesi çok iyiydi ama dr kalp atışları duyulmuyo dedi bebek oluşmamış dedi.Yarın kürtaj olucam.
geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm.bende aynı acıyı yaşadım canım yakın bi zamanda.seni çok iyi anlıyorum.allah sabır versin öncelikle sana.herşeyde vardır bir hayır.şu an desem boş biliyorum.ama öncelikle şunu düşünmelisin zaten sağlıklı olsaydı böyle bi sonuç olmuycaktı.tekrar geçmiş olsun canım.

anam bende bulantı yok bacım gebelik takvimini beceremedim biri yardımcı olmadıki sen açıkladın onuda ben bulamadım :Sseninki kaç haftalık oldu cnm ben kalp atışını matışını duydum 1 mm olmuş bebem

kızlarr cok mutluyummm doktordan geldim dün gece sabah oldumu diye 4 defa kalktım cok görgüsüzüm dime:)) annelik böle bişee ya sabahı zor ettim valla bebeğim bana sımsıkı tutunmuş teyzeleri kalp atışları kesesi herşeyi normall kanamamda sona erdi bir iki gün daha yatarsam bişeyim kalmazmışş inş diğer kanaması olan anneledende güsel haberler alırıss hepimizin yavrusunu korusun yüce allahımm

Herkese merhabaahihoyyyt

Hepinize iyi haftalar diliyorum kızlaar.

glitteryourway62c9dd05zi6.gif

Son düzenleme:
kızlarr cok mutluyummm doktordan geldim dün gece sabah oldumu diye 4 defa kalktım cok görgüsüzüm dime:)) annelik böle bişee ya sabahı zor ettim valla bebeğim bana sımsıkı tutunmuş teyzeleri kalp atışları kesesi herşeyi normall kanamamda sona erdi bir iki gün daha yatarsam bişeyim kalmazmışş inş diğer kanaması olan anneledende güsel haberler alırıss hepimizin yavrusunu korusun yüce allahımm

canım çook sevindim çok şükür ne güzel haber bu:sm_cool::nazar:
allah tamamına erdirsin inşallah, hepimize sağ salim kollarımıza almayı nasip etsin:Saruboceq:

Kizlar ben yanlis bakmisim cin takvimine. Cin takvimine gore yasim 27 imis, o yuzden erkek cikiyor cinsiyet. Yorumcu.com dada erkek cikiyor. Hakkimizda hayirlisi olsun.

Back
X