2009 Haziran Anneleri!!

iyiyiz canım. Yarın kalp atışı kontrolümüz var. çok heyecanlıyım. İnş. bi terslik çıkmaz kızlar.

iyiyiz canım. Yarın kalp atışı kontrolümüz var. çok heyecanlıyım. İnş. bi terslik çıkmaz kızlar.

BENİMDE ÇARŞAMBA YAW NASIL BEKLEYCEM O KADAR İNŞALLAH ÇIKMAZ GÜLÜM SORUN İİ DÜŞÜNELİM İİ OLSUNN DİMİ:CüvCüv::ecrin_bebek::nazar:a.s.:1hug:​

BENİMDE ÇARŞAMBA YAW NASIL BEKLEYCEM O KADAR İNŞALLAH ÇIKMAZ GÜLÜM SORUN İİ DÜŞÜNELİM İİ OLSUNN DİMİ:CüvCüv::ecrin_bebek::nazar:a.s.:1hug:​

zaman çok zor geçiyor değil mi. Ama şunun şurasında ne kaldı. İlk randevu aldığımda geçmez bu zaman demiştim ama 1-2 günümüz kalmış. İçimizi iyi tutalım inş. sorun çıkmayacak.

kızlar mide bulantısı benim hiç olmuyor. Nİye acaba sadece kasık ağrısı oluyor adet ağrısı gibi başka bi belirtim yok. Bİrde bel ağrısı tabi..

kızlar mide bulantısı benim hiç olmuyor. Nİye acaba sadece kasık ağrısı oluyor adet ağrısı gibi başka bi belirtim yok. Bİrde bel ağrısı tabi..

aynı bende senin gibiyim cnm ne güzel rahat geçiyo işte hamileligimiz:CüvCüv::CüvCüv:

aman olmasın kuzum herkeste olcka diye bişe yokki bel ağrısı hep olcak 9 ay cicim malesef ona alış ben de 4 5 gündür bulantıdan kuzmadan ölcem valla annemde böleymiş senin anneen nasılmışş genelde anne de kızkardeşte olursa sende de olurmuş benim annem 53kg dan 40 düşmüş 1 ayda dr lar sen neyaptın kendine demişler zavlallım sonra da doğurmuş hiç kilo fazlası olmadan ne yerse çıkarırmışşş bende öle olmaktan tırstım açıkcası:CüvCüv::nazar::bbo:​

eeeeeeeeee yaw herkes biranda kayboluyo yawww MS kzucum yapabildinmi ses soluk çıkmıyoooo

hehe yapmışım çok tşk ederim sedacım çok saol allah razı olsun

kıslar naber yaa ben iş yapmaya baslıycam ama catladım bi merhaba diyim öle dedim semoşcum adasın nasılsın

kız sema bana annem semuş diyo sen semoş dince aklıma geldi birden

kızlar kızmızı elbiseli bebegim nasıl gözelmiiiiiiiiiii:))))))))

Back
X