Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben cumartesi dr a gitcem inşallah 12 de randevum var nolur dua edin kalbi durmus demesin
ben cumartesi dr a gitcem inşallah 12 de randevum var nolur dua edin kalbi durmus demesin
semoş kilo aldınmı kıs benim cumartesi belli olur ama aldımsada az almısımdır herhalde
Kızlar nabersiniz? Bişi sorcam ya karnı şişen var mı? Benimki kocaman oldu ama bu gaz galiba, pantolonlarım olmuo. Sıkıştımakta istemiyorum, ne yapcağımı şaşırdım walla, aynı durumda olan var mı?
aşadaki görünen kızlar nie yorum yamzıyonuz uykunuzmu geldi benim gibi
son adet tarhimde kalmadım işte benim hesaplamama göre doktorun dedine göre eylülün 16 sına hamile kalmışım bende polikistik over vardı o yüzde adet olmadan hamile kalmışım
kızlar bana da yardım edin yaa, takvimin bozuldu bir haftadır yapamıyorum yenisini
ticker factory'den yapmıştım ben, cetveli define haritası gibi, işaretleyicisi de ikiz bebişlerkaydirigubbakcemile5
muhtemel doğum tarihim 26 haziran. vaktiniz olursa dener misiniz? oluşan satırı kopyalayamıyorum ben:çok üzgünüm:
kızlar bana da yardım edin yaa, takvimin bozuldu bir haftadır yapamıyorum yenisini
ticker factory'den yapmıştım ben, cetveli define haritası gibi, işaretleyicisi de ikiz bebişlerkaydirigubbakcemile5
muhtemel doğum tarihim 26 haziran. vaktiniz olursa dener misiniz? oluşan satırı kopyalayamıyorum ben:çok üzgünüm:
![]()
[/url]
canım bumu ki bi bak bakalım
Merhaba arkadaşlar bende 2008 haziran anne adaylarındanım. 5 haftalık hamileyim. Allah herkesin bebeğini kucağına versin.
son adet tarhimde kalmadım işte benim hesaplamama göre doktorun dedine göre eylülün 16 sına hamile kalmışım bende polikistik over vardı o yüzde adet olmadan hamile kalmışım
Merhaba kızlar herşey yolunda inşallah.Oceangirl çok sevindim adına inşallah tam anlamıyla düzelirsin iki güne kadar.
Ya sebeyza o nasıl söz kalbi durmamıştır inşallah.Aman böyle şey düşünme bile.Allah ım yavrunu korusun inşallah.Hepimizin yavrusunu korusun inşallah