2009 Haziran Anneleri!!

saol meritcim amin inş hepimiz rahat hamillelik gecririzz bidaha böle şeyler yaşamam
ayyy kıslar bebeğimin kolları ayakları cıkmışş artık belli oluyoo ellerini boynunun altına koymuş yavrumm biraz kafası büyük geldi bana öle olurmuşş ne kadar cabuk büyüyolarr yaa

anam bende bulantı yok bacım gebelik takvimini beceremedim biri yardımcı olmadıki sen açıkladın onuda ben bulamadım :Sseninki kaç haftalık oldu cnm ben kalp atışını matışını duydum 1 mm olmuş bebem

canım 1cm olmuştur o yanlış yazdın heralde neyse sen bana son adet tarihini bide takvime ne yazmak istiyosan ya ben sana yollucam emiiii a.s.​

kızlarr cok mutluyummm doktordan geldim dün gece sabah oldumu diye 4 defa kalktım cok görgüsüzüm dime:)) annelik böle bişee ya sabahı zor ettim valla bebeğim bana sımsıkı tutunmuş teyzeleri kalp atışları kesesi herşeyi normall kanamamda sona erdi bir iki gün daha yatarsam bişeyim kalmazmışş inş diğer kanaması olan anneledende güsel haberler alırıss hepimizin yavrusunu korusun yüce allahımm

ooohhhh be hadi darısı diğer korku içinde olan annelerimize inşallah çok sevindim canım çok allahım sağlıklı bi şekilde kucağına almayıda nasip etsin darısı benim gibi hala bebeşinin kalbişini göremeyen annelerin başınaaa​

Herkese merhabaahihoyyyt

Hepinize iyi haftalar diliyorum kızlaar.

merhaba kuzum inşallah bak güzel haberleerle başladaık öle de gider inşallah

saol meritcim amin inş hepimiz rahat hamillelik gecririzz bidaha böle şeyler yaşamam
ayyy kıslar bebeğimin kolları ayakları cıkmışş artık belli oluyoo ellerini boynunun altına koymuş yavrumm biraz kafası büyük geldi bana öle olurmuşş ne kadar cabuk büyüyolarr yaa

anam o kadar bellim kıs bacım ahahahahahaha çatlıcam he çarşamba nasıl gelcek şimdi bilmiyommmmm canım bak benim avatarım tam 7 haftalık bebiş kafa 4üncü aydan sonra duruyomuş büyümesiiii eeee beyin gelişiyo cicim en başta maşallah kuzuna:nazar: :nazar:kaydirigubbakcemile5​

ya kızlar ben 276 ıncı sayfada takılı kaldım hiçbişi okuyamıyorummmmmm ziyaretci defterime linki gönderirmisiniz

sema cım çok tşk ederim cnm hamile oldugum gün 16 eylül cnm 8 haftamıza girdik işte bebek resmi koymak istiyorum ve oraya SEYMEN&GÜLBAHAR yazmak istiyorum kızım olursa gülbahar oglum olursa seymen koyucam allahın iznliyle bebek resminide eklim istersen

kızlarr cok mutluyummm doktordan geldim dün gece sabah oldumu diye 4 defa kalktım cok görgüsüzüm dime:)) annelik böle bişee ya sabahı zor ettim valla bebeğim bana sımsıkı tutunmuş teyzeleri kalp atışları kesesi herşeyi normall kanamamda sona erdi bir iki gün daha yatarsam bişeyim kalmazmışş inş diğer kanaması olan anneledende güsel haberler alırıss hepimizin yavrusunu korusun yüce allahımm
tatlım bu cok mutlu i haber ama teyseleri ona dua etti tabi rabbim de duydu bizi
darısı bizim basımıza cok sevindim inan kuzum benim:ecrin_bebek:hihoyyyt:nazar:

Herkese merhabaahihoyyyt

Hepinize iyi haftalar diliyorum kızlaar.
tesekkürler canım sanada ii haftalar
a.s.
anam o kadar bellim kıs bacım ahahahahahaha çatlıcam he çarşamba nasıl gelcek şimdi bilmiyommmmm canım bak benim avatarım tam 7 haftalık bebiş kafa 4üncü aydan sonra duruyomuş büyümesiiii eeee beyin gelişiyo cicim en başta maşallah kuzuna:nazar: :nazar:kaydirigubbakcemile5​

aynen canım ya bende haftaya salı taaaaaasenağlama
darısı tüm herkesin başına
hepinizi sewviyorum ya 1hug:a.s.

ben burdayım papatyacım bugün yazılanları okuyordum nasılsın?

iyi canım sen nasılsın bebiş naısl bakalım

sebezya canım benim ultrasyon resmimde bebek sağdaydı ona göre mi anlaşılıo cinsiyeti o zamn erkek mi oluyorrr anlamadım bak şimdi bu işi ben ]

sema cım çok tşk ederim cnm hamile oldugum gün 16 eylül cnm 8 haftamıza girdik işte bebek resmi koymak istiyorum ve oraya SEYMEN&GÜLBAHAR yazmak istiyorum kızım olursa gülbahar oglum olursa seymen koyucam allahın iznliyle bebek resminide eklim istersen

olur sen ekle ben koyarımmm ok 2 3 tane yaparım sen hangisini beğenirsen onu eklersennn​

maşallaah sevindim iyi olduğuna..
kalp atışlarını 3 gün önce duyduk. pıtır pıtır atıyodu..
ben her hafta gidiyorum kontrole.. bu haftada cumartesi gideceğim. bakim büyümüş müü bebişim :)))
yakın takiptesin ona göre diye konuşuyorum tosbaamla:))

yirim kız senin tosbaanı canım benim darısı bizim başımıza inşallah:nazar::nazar::1hug:

sebezya canım benim ultrasyon fotorafında bebk sağda gözüküyor erkek mi oluyor şimdi bişey anlamadım ben ya

ooooo narencim dersin bittimi kuşum yoksa daha okula gitmedinmi????? söle bakalım yoksa daha yeni mi uyandınnnn

[

valla bende inanamadımm bi görseniz kolları falan öle tatlı duruyoki yavrum:emir_bebek: ewt ben de sordum kafası nie büyük die ilk kafası büyürmüşş
ayy kıslarr hep ultrosonda kalsam keşke okadar büyüdüğnü görünce hep görmek istiyorumm:roflol::nazar::nazar::nazar:

olur sen ekle ben koyarımmm ok 2 3 tane yaparım sen hangisini beğenirsen onu eklersennn​

bebis3sq0ds2.jpg

w500.png

çok tşk ederim semacımmmmm:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Son düzenleme:
[

valla bende inanamadımm bi görseniz kolları falan öle tatlı duruyoki yavrum:emir_bebek: ewt ben de sordum kafası nie büyük die ilk kafası büyürmüşş
ayy kıslarr hep ultrosonda kalsam keşke okadar büyüdüğnü görünce hep görmek istiyorumm:roflol::nazar::nazar::nazar:

ocean girl kaç haftalık bebegin cnm çok sevindim saglıklı olmasınamirmirmirmir

Son düzenleme:
canim üstüne tiklayinca çikiyo zaten sen alinti yap diceksin hangisini beğenirsen kopyalayip profili düzenlede kilo doğum takipe ekliyosum a.s.

Back
X