2009 Haziran Anneleri!!

kızlar ben 6 haftalıkken gittim doktora ve doktor fasulye kadar olmus dedi yani 1cm olmus benim bebek sizinkine göre küçükmü ne şimdi olmuştu 1 50 cm de acaba sorunmu var ahanda cnm sıkıldı.kııııııııııı semoş acil haberini bekliyoz anam ay bende heycanlandım deli bu kız ya ben bu kızı çok sevmeye başladım

semoşşş inş. iyi haberlerle geleceksin bekliyorum sabırsızlıkla canım benim

mrb arkadaşlar geçmiş yazıları okudum semacım inşallah iyi haberlerle gelirsin.Bütün hepinize sağlıklı hamilelik diliyorum ben pazartesi dr daydım kalp atışlarını duyamadık cuma günü de kürtaj olmam gerekiyor.Benide listeden çıkartırsınız.

mrb arkadaşlar geçmiş yazıları okudum semacım inşallah iyi haberlerle gelirsin.Bütün hepinize sağlıklı hamilelik diliyorum ben pazartesi dr daydım kalp atışlarını duyamadık cuma günü de kürtaj olmam gerekiyor.Benide listeden çıkartırsınız.

cnm geçmiş olsun çok üzüldüm şu an anlatamam allah sabır versin kenidini bırakma

çok geçmiş olsun canım allah bir daha yaşatmasın en yakın zamanda da tekrar bir melek nasip etsin rabbim

semacım dualarımız seninle güzel haberlerle gelcen allahın izniyle inş.

Çok geçmiş olsun canım.. Çok üzüldüm en yakın zamanda bir bebişin olur inş. canım.

merhaba kızlar bişey sormak istedim biyerde okudum ama nerde okuduğumu hatırlamıyorum bebeği sol tarafta taşıyanın kızı sağ tarafta taşıyanın oğlu oluyormuş siz duydunuzmu böyle bişey ne kadar doğru acaba merak ettim

selencim cok üzüldüm canım Allah sana saglık sıhhat versin eger kızmazsan bişi sorcam bebeğin kaç haftalıktı ve sende kanama agrı sancı falan olmadımı hiç

merhaba kızlar bişey sormak istedim biyerde okudum ama nerde okuduğumu hatırlamıyorum bebeği sol tarafta taşıyanın kızı sağ tarafta taşıyanın oğlu oluyormuş siz duydunuzmu böyle bişey ne kadar doğru acaba merak ettim

bende duydum ama benim sol kasığım ağrıyor hep anlamadım ki kafam karıştı. Daha önce çocuğu olanlar daha iyi bilir. Senin ilk bebiş mi?

kızlar hergün mutlaka yazılarınızı takip ediyorum ama çok fazla yazamıyorum.çalışan anne adaylarınada kolaylıklar diliyorum çünkü ben çalışmadığım halde günüm berbat geçiyor.ikl hamileliğimden daha kötüyüm .dün neredeyse 20 saat uyumuşum.Allahtan oğlan pazartesi kreşe başladı yoksa nasıl ilgilenirdim bilemiyorum.hiç birşey yiyemiyorum yesemde çıkarıyorum zaten.sabah kuru kuru ekmek peynir, öğlen hiçbirşey yiyemiyorum akşamda ya annemde yada dışarda bişeyler böyle idare ediyoruz işte.umarım ilki gibi 9 ay sürmez bulantılarım herkese sağlık diliyorum tabi bebişlerimizede...
bu arada benle aynı günlerde hamile kalan arkadaşı da kürtaja almışlar çok üzüldüm.stres çok etkili kızlar. lütfen sakin olmaya çalışalım.

kızlar hergün mutlaka yazılarınızı takip ediyorum ama çok fazla yazamıyorum.çalışan anne adaylarınada kolaylıklar diliyorum çünkü ben çalışmadığım halde günüm berbat geçiyor.ikl hamileliğimden daha kötüyüm .dün neredeyse 20 saat uyumuşum.Allahtan oğlan pazartesi kreşe başladı yoksa nasıl ilgilenirdim bilemiyorum.hiç birşey yiyemiyorum yesemde çıkarıyorum zaten.sabah kuru kuru ekmek peynir, öğlen hiçbirşey yiyemiyorum akşamda ya annemde yada dışarda bişeyler böyle idare ediyoruz işte.umarım ilki gibi 9 ay sürmez bulantılarım herkese sağlık diliyorum tabi bebişlerimizede...
bu arada benle aynı günlerde hamile kalan arkadaşı da kürtaja almışlar çok üzüldüm.stres çok etkili kızlar. lütfen sakin olmaya çalışalım.

canım merhaba sanada kolay hamilelik diliyorum inşallah benimde 8 haftalık oldu bebişim ama bulantı namına hiç bişi yok benimde canım sıkılıyor bebişime bişimi oldu diye korkuyorum ve sen tecrübeliymişsin karnımda cok fazla kasılma oluyor normalmi sence yardımcı olursan sevinirim

canım merhaba sanada kolay hamilelik diliyorum inşallah benimde 8 haftalık oldu bebişim ama bulantı namına hiç bişi yok benimde canım sıkılıyor bebişime bişimi oldu diye korkuyorum ve sen tecrübeliymişsin karnımda cok fazla kasılma oluyor normalmi sence yardımcı olursan sevinirim

bende de hiç bulantı yok ama bugün baş ağrısı başladı biraz.

benimde cok fazla halsizlik var sürekli yatmak istiyorum 2 hafta sonra doktora gitcem inşallah hersey normaldir

Canım çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın inşallah.Dilerim en kısa zamanda tekrardan tadarsın bu duyguyu.

Neden kalp atışı alamadınız güzelim ve kaç haftalıktı bebeğin.Doktor bişey söyledi mi.Ayrıca kanama felan yaşamışmıydın.

Cevap vermek üzecekse yazma canım benim.Allah sabır versin üzülmemeye çalış

Back
X