2009 Haziran Anneleri!!

mrb arkadaşlar geçmiş yazıları okudum semacım inşallah iyi haberlerle gelirsin.Bütün hepinize sağlıklı hamilelik diliyorum ben pazartesi dr daydım kalp atışlarını duyamadık cuma günü de kürtaj olmam gerekiyor.Benide listeden çıkartırsınız.

çok geçmiş olsun canım

Amin tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.Düşünmek bile çok güzel

canım sen benden 1 hafta büyükmüşsün bende 8+6 yım bişi sorcam son gittiginde kac haftalıktı bebişin ve boyu kac mm idi merak ettim benimki 6 haftalıkken 7 mm idi küçükmü acaba diye offf annelik nasıl güzel bi duyguymus rabbim herkeze nasip etsin

cnm ben geçen hafta gittim 8. haftada yani 11mm boyu ultrason resminin altında öyle yazıyo..muhtemel doğum tarihim 5 haziran çıkıyo sata göre ama 14 haziran çıktı yani seninle aynı sayılırız geç döllenme olmuş sanırım dr bilgilendirmedi hiç bu konularda sinirlendim bende haftaya soracam kontrolde herşeyi ..bence küçük değil senin bebğin takma kafana

semaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hoşgeldin gı demek yigenimizi gördün ay çok sevindim saglıklı olduguna inş bi sorun çıkmaz cnm ya valal sendeki sevinç benide sevinçlendiriyo ya valla çok heycanlısın anam sen kaç aylık evlisin yada yıllık

canım nikahımız olalı bi yıl oldu kasım 18 evlilik yıldönümümüz hiç korunmadık olmadı 2 ay teddavi gördüm yine olmadı şimdi kendiliğinden oldu şükürrr 24yaşındayım ama eşim 37 koca bebek bi evin bi oğlu işte ilk torun olcak rabbim nasip ederseee sıkıntımız ondan heyecanımızı arttırıyo bu tabiiii​

semacım gözünaydın görmüşsün bebeğini ne güzel herşey yolundaymış maşallah hep böyle sürsün.. herkes iyidir inş giremedim epeydir..ben çok iyiyim sadece yemek yemek istemiyorum okadar haftaya kontrolümüz var büyümüştür bebeğim çok merak ediyorum..allah sonuna kadar hepimize güzel bir hamilelik nasip etsin..

yemek bende de aynen canım bulantım çok zaten ondan yemek istemiyommm işteeee amin canım aminnnn benimde tam 20 gün sonra bakalım nasıl sabrecemmm​

yok canım benim 2 bebğim olacak allah nasip ederse benimde sol tarafımda ağrı oluyor bende merak ettim

o ağrı bendede hep solda ama annem dediki abinde sende hep soldaydınız dedi o iş patlar bacım alakası yok bence cinsiyetleee bence fiziksel uygunlukla alakalııı​

kızlar ben yemek yemeliyim aç aç olmuyo böle bii fırına inim bakim canım bişe isticekmi öpüldünüz gülü gülü görüşürükkkkkkk

semacım bebşini gördüğüne çok sevindim inşallaha her konturole gittiğinde mutlu bi şekilde dönersin rabbim kucağınada almanı nasip etsin

semaa o kadr korktuğuna değdimi canım?? cok sevndim tatlım rabbim tamamını erdirsinn hergünün böyle mutlu olsunn...
kıslar bende sabahtan carşıya indim inmez olaydım araba cok sarstıı şimdi nasıl belim karnım agrıyo zaten kanamamda olmuştu şimdi cok pişman oldum dr aradım bişe olursa gel ama niye kalkıyon hemen ne acelen var bi iyileşsin dedi biras kısdıı inş bişey olmaz olmaz dime kıslarr???? bebeğim bidaha inmicem söz affet beni bu seferr:((

nazarryz5.jpg

w450.png

kızlar ben geldim :CüvCüv::ecrin_bebek::nazar: şükür rabbime bugünleride gördüm allahıma ne kadar şükretsem size ne kadar teşekkür etsemmm azzzzz

anam minnacık bi görseniz kalbi pıt pıt pıt ultrasonu açar açmaz gördüm hemen küçücükkk sesi bi açtı pat pat gördüm onu aşık oldum tekrar rabbime ne büyükkk benimle bebeğim hı tam gününde gidiyo dedi dr şimdilikkkk bi sorun yok kızlar dr tartmadı ama zayıflamışsın dedi ilaç verdi bulantı içinnnn 20gün sonra tekrar çağırdııı ilişki yasak hala olsun ben 9 ay yasağa razıyım ult. resmini vermiyodu zorla aldımmmm başka türlü dayanamam dedim 20 günnnn işte böleeeeeee yani anlayacağınız yine boşa telaş yapmışımmmmm eşimede müjdeyi verdimmmm

canım benim çooooooooooook sevindim çok şükür canım ya maşallah :nazar:Şeniz

6+3 cicim:ecrin_bebek: benim dr um vajinal baktığı için gördükkkk :1shok::Saruboceq:çok güzel bi duyguuuu rabbim dymayanlara da tez vakitte nasip etsinnnnnnn:1hug::nazar::CüvCüv::ecrin_bebek:​
canım dr ilişkiyi yasaklamış ama ultrasonu neden vajinal bakıyo o zaman anlamadım semoş

Semoooşşş çok sevindim, bak herşey yolunda gördün mü maşallah? Bidaha üzülmek yok öle minişide üzmek yok. İnşallah bundan sonra da herşey güsel olcak.

semaa o kadr korktuğuna değdimi canım?? cok sevndim tatlım rabbim tamamını erdirsinn hergünün böyle mutlu olsunn...
kıslar bende sabahtan carşıya indim inmez olaydım araba cok sarstıı şimdi nasıl belim karnım agrıyo zaten kanamamda olmuştu şimdi cok pişman oldum dr aradım bişe olursa gel ama niye kalkıyon hemen ne acelen var bi iyileşsin dedi biras kısdıı inş bişey olmaz olmaz dime kıslarr???? bebeğim bidaha inmicem söz affet beni bu seferr:((

Canım kanaman oldu mu tekrar? Olursa mutlaka git doktora. Stres yapma canım Allah koruyor minişlerimizi inşallah. Hadi bakalım iyice dinlen artık yataktan çıkma sakın.

bişe olmaz kusum ama yat dinlen emi oturmada yat uyu biraz bişecik olmaz ok????? saol canım hakkımdaki ii düşüncelrin için ama napimm korkuyorum elimde değilll​

canım şimdi burda tam anlatamıcam ama sarsıntılı oluyo ya ilişkiler yani ultrason 1 kere giriyo içeriye ama ..................................................... işte ondan cicimmm​

Çok alemsin semoş ya :roflol::roflol: Ayy hiç gülceğim yoktu walla, ne güsel anlatmıssın öle kaydirigubbakcemile3 Önemli olan bebeişlerimiz kıslar, bise hamilelik boyunca yasak mesela. Napalım canımız ve bebişlerimiz saolsun. :emir_bebek:

herşeyin yolunda olmasına çok sevindim semacım.bende pazartesi günü gördüm bebişimi kalp atışlarını kol ve bacak çıkıntılarını çok harika bir duygu.Allah herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin.o gün drdan geldiğimde yazmıştım ama problem vardı ve yazdıklarım başka başka sayfalara gitti.bana vajinal bakıldı.1 ay sonrada ikili tarama için gidicem.görüşürüz arkadaşlar.kendinize ve bebişinize çok iyi bakın.

Back
X