2009 Haziran Anneleri!!

ben hala hastayım canım sesimde kısıldı tam olduu soğuk almışım aynı zamnda grip halim vahim ilaçta kullanamayınca daha iyileşemdim inşallah meleğim etkilenmez sen nasılsın fıstık :uhm:

geçmiş olsun canım.bol bol potakal,mandalina gibi c vitaminli meyveler ye kendini daha çabuk toplarsın.bende iyiyim.bebişimin kalp atışlarını,kol ve bacak çıkıntılarını gördük eşimle çok güzel bir duyguymuş.

Canım çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın inşallah.Dilerim en kısa zamanda tekrardan tadarsın bu duyguyu.

Neden kalp atışı alamadınız güzelim ve kaç haftalıktı bebeğin.Doktor bişey söyledi mi.Ayrıca kanama felan yaşamışmıydın.

Cevap vermek üzecekse yazma canım benim.Allah sabır versin üzülmemeye çalış

cnm bnm teşekkür ederim hepinize.ben 7 haftalıkken dr a gitmiştim.Dr um geç hamile kalmış olabilirsin demişti.Kesesi çok düzgün dedi 1 hafta sonra kalp atışları için çağırdı.bende 2 hafta sonra gittim dr keseyi gördü ama bebek yok dedi boş gebelikmiş bende çok şaşırdım ilk defa böyle birşey duyuyordum.Kanama ,lekelenme falan yoktu ama sanki biraz su geldiğini farkeder gibi oldum.Birde 2 haftadır hiçbişey hissetmiyordum.Ama sen içini rahat tut ben sanki tuhaf bişey olduğunu sezinliyordum.

geçmiş olsun canım.bol bol potakal,mandalina gibi c vitaminli meyveler ye kendini daha çabuk toplarsın.bende iyiyim.bebişimin kalp atışlarını,kol ve bacak çıkıntılarını gördük eşimle çok güzel bir duyguymuş.

tavsiyelerin için sağol canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına
ben çıkayım artık biraz yatım yaprak dökümüde var malümm sevgiyle kalın arkadaşlar

cnm bnm teşekkür ederim hepinize.ben 7 haftalıkken dr a gitmiştim.Dr um geç hamile kalmış olabilirsin demişti.Kesesi çok düzgün dedi 1 hafta sonra kalp atışları için çağırdı.bende 2 hafta sonra gittim dr keseyi gördü ama bebek yok dedi boş gebelikmiş bende çok şaşırdım ilk defa böyle birşey duyuyordum.Kanama ,lekelenme falan yoktu ama sanki biraz su geldiğini farkeder gibi oldum.Birde 2 haftadır hiçbişey hissetmiyordum.Ama sen içini rahat tut ben sanki tuhaf bişey olduğunu sezinliyordum.

çok geçmiş olsun canım Allah birdaha böyle acı yaşatmasın.İnşallah en kısa zamanda hamile kalırsın.

Cnm durumuna üzüldüm... çok geçmiş olsun sana...
üzülme arkadaşim...
Allah en kisa zamanda sağlikli bir bebek versin inşallah...
Kendine çok iyi bak...

sölemedi kuzucum ama tam tarihinde gidiyo bebiş :nazar: dedii tahminimce çok küçük ya teyzesi sölemedi drcumuzzzz 20gün sonra tekrar gitcez o zaman söler belki ::))

canım sen ultrason resmini almadın mı.o resimde kaç mm olduğu yazıyor.

ben kaçıyorum kızlar.kendinize ve bebişinize çok iyi bakın.görüşürüz.

canım dün akşam ve sabah akıntım da biraz pembelik oldu yine çok endişeliydimm dr a gidip ve bebişimin kalbini duyunca ve görünce dünyalar benim olduuuu çok mutlu oldummm iiyiz çok şükür evet benide 20 gün sonra yani 3 hafta sonra çağırdı nidacımmmmm ya bana ne kadar oldu sölemedi sanırım daha çok küçük ya ondan demedi bişe:ecrin_bebek::CüvCüv::nazar::nazar::nazar:

Canim ben 7+2 yim ama inan doktor bana bugün adam gibi bilgi verdi.. cok ilginc onlarda emin olmak istiyorlar bebisler tutunacaklarmi diye.. Bende de o akintidan olmustu ama o bebegin yerlesme kanamalariymis. Bu arada doktora bugün karnimin altinda olan agridan bahsettim, karin büyüdügü icin oluyormus , karnin gerilme agrilariymis onlar. Bir daha ki gittignde her bilgyi verecektir doktor. Bu arada akliniza ne takiliyorsa sorun doktorlariniza kizlar cekinmeyin..Öpüyorum a.s.:nazar:

kızlar hamilelikte yüz lekeleriyle ilgili bilginiz varmı..komşum tv dinlemiş suna dumankaya süt elma suyu ve elma sirkesini karıştırıp sürün demiş leke oluşumunu engelliyomuş bide normal kremlerimize pudra karıştırıp dışarı çıkarken sürün demiş sizin bildikleriniz varmı

Ya kizlar cok erken ama ben bugün minik icin iki tane body aldim...kaydirigubbakcemile3:ecrin_bebek::CüvCüv:

rabbim sayımızı eksiltmesin inşallah hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsin Nazar Nazar

selam canlarım bende haziran annesiyim.yeni öğrendm.haftaya buğüne randevu aldık.şimdiden heyecen başladı.işallah bebişim iyidir.

Back
X