- 10 Ekim 2008
- 374
- 3
- 96
ya canım dün muhasebeci bi arkadaşla konuştum geçmiş olsun daha işe başlamadan emekli oldun dedi artık hiç çalışmazsın dedi sabaha kadar uyuyamadım ben 4 sene ne diye okudum diye moralim bozuldu açıkcası bende öle düşündümmmm yaniii seneye başlarım diye şimdilik diyorum acaba başka bi iş mi bulsam burda medical park açılıyo eleman alcaklar başvursammıkiii??? yani sana göre seneye rahat rahat bulabilirim heee hem belki şu kriz de geçmiş olurrr ne dersin kuzucum bulurum dimi hep işsiz olmam yaniii
canım benim böyle yalan yanlış şeyler yüzünden uykusuz kalıp, neden hem kendini hem bebişini üzüyorsun kızacağım bak şimdi:teselli:
şimdi bir yere başvurdun, e mülakatta ne diyeceksin' beni alın ama ben 6 ay sonra yokum' dalga geçer gibi olur bitanem. söylemezsen zaten sakladın diye beter olur.
gerçekten yaşın çok genç, millet bu yaşlarda daha okuyor. neden panikledin bu kadar?
bebeğini soğur inşallah sağlıkla, istediğin aya kadar yanında kal, bu arada yavaş yavaş başvurursun zaten. tertemiz bir başlangıç yaparsın, ne demek o öyle emekliye çıktın falan?? çok kızıyorum ben böylelerine ama yaaa