2009 Haziran Anneleri!!

Benim en büyük şansım en yakın arkadaşım birkaç ay önce doğum yaptı, onun hamile kıyafetleri hooop aynen bana, ama ne biliyim daha erken gibi gelio. Bide önceki yaşadığım olaydan dolayı elim gitmio bi türlü.
Korkumdan bebişe bişilerden alamıyorum oysaki o kadar çok istiyorum ki almayı.

Haftasonu tayt giyiyorum canım bende ama hafta içi her sabah dolabın önünde yarım saat oturuyorum. Eteklerimi de olsun die iyice yukarı çekiyorum eee boyları kısalıyo tabi benim kociş de sinir olmuş durumda :)
Canım peki düşük pantalon tam bebişin olduğu yere gelmio dimi? Şimdi aşağıdalar daha biliyosun. Kasık hizasındalar benim bildiğim kadarıyla. Gerçi daha çok minişler ama yine de sıkışırlar die korkuyorum ne biliyim işte :)

canım çok doğru dr umda aynısını söyledi o kotlar baskı yapıyomuş giymemek gerekiyormuş sert olmayan sıkmayan bol kıyafetler giymeliyiz

Haftasonu tayt giyiyorum canım bende ama hafta içi her sabah dolabın önünde yarım saat oturuyorum. Eteklerimi de olsun die iyice yukarı çekiyorum eee boyları kısalıyo tabi benim kociş de sinir olmuş durumda :)
Canım peki düşük pantalon tam bebişin olduğu yere gelmio dimi? Şimdi aşağıdalar daha biliyosun. Kasık hizasındalar benim bildiğim kadarıyla. Gerçi daha çok minişler ama yine de sıkışırlar die korkuyorum ne biliyim işte :)

yok canım, benim aldığım pantolon epey bol. hiç bir yerimi sıkmıyor hatta düşüverecek gibi:utangac: beline de yumuşacık penye yaptırdım ya, o da hiç sıkmıyo ta göğsümün altına kadar geliyor çok da rahat a.s
hepsi 20 ytl ye geldi bana, şimdiden hamile butiklerine para vermek istemiyorum. onun yerine göbek kısmı bol bol bluzlar kazaklar aldım bir kaç tane, benimkiler çok komik oluyo:1rolleyes:

eger erkekse bebişiniz güzelleşirsiniz kızsa çirkinleşiyormuşunuz anam ben bilmiyom çirkinleştimmi güzelleştimmi aynı gibi duruyom benmde göbüşüm çıktı :'( hatta abiye almıştım dar almışım hiç giymeden olmamaya başladı bu pazarda düğünümüz var yaa

Benim en büyük şansım en yakın arkadaşım birkaç ay önce doğum yaptı, onun hamile kıyafetleri hooop aynen bana, ama ne biliyim daha erken gibi gelio. Bide önceki yaşadığım olaydan dolayı elim gitmio bi türlü.
Korkumdan bebişe bişilerden alamıyorum oysaki o kadar çok istiyorum ki almayı.

bana da erken gibi geliyor sanki. inşallah herşey yolunda gitsin 5-6 aydan sonra almaya başlamak istiyorum en azından, tabi dayanabilirsem:1rolleyes:

canım çok doğru dr umda aynısını söyledi o kotlar baskı yapıyomuş giymemek gerekiyormuş sert olmayan sıkmayan bol kıyafetler giymeliyiz

bence de. o yüzden bol bol rapçi gibi dolaşıyorum ortalıkta:smiley-cool:
sizin gözünüzün önüne gelmedi şimdi, düşük bel deyince sert sıkan bişey değil tabi.
göbüşüm ve pantolonumu göndereyim size:1rolleyes:

resim nasıl ekleniyor kızlar?

eger erkekse bebişiniz güzelleşirsiniz kızsa çirkinleşiyormuşunuz anam ben bilmiyom çirkinleştimmi güzelleştimmi aynı gibi duruyom benmde göbüşüm çıktı :'( hatta abiye almıştım dar almışım hiç giymeden olmamaya başladı bu pazarda düğünümüz var yaa

ben sivilcelendim ya, kız o zamankaydirigubbakcemile2
ama hangisi acaba??sırnaşık şey:nazar:

ama gerçi allah bilir ya allah hayırlısını versinnnnnnn

Merit canım allah hayırlısını versin tabi elleri ayakları düzgün sağlıklı olsunlar da inşallah, senin minişlerin biri kız biri erkek olsa ne güsel olur dimi?

ama gerçi allah bilir ya allah hayırlısını versinnnnnnn

Merit canım allah hayırlısını versin tabi elleri ayakları düzgün sağlıklı olsunlar da inşallah, senin minişlerin biri kız biri erkek olsa ne güsel olur dimi?
aynen hayırlısı ne ise o olsun kızlar, sağlıklı olsunlar da. ama biri kız biri erkek de fena olmaz gerçektenkaydirigubbakcemile5

Burdan anlaşildiğina göre normal yani.bende bir tane siyah kumaş hamile paantolonu aldim.çok rahat kimsede anlamadi hamile pantolonu olduğunu.diğer esk pantolomnlardanda bol olan 2 tane vardi.3 ü ile idare ediyoruz.
Hayirlisi olsun sağlikli olsunda kiz erkek farketmez tabiki.

kızlar şaştım doğrusu ne çabuk kilo aldınız ya? bende henüz tık yok.hala aynı kilodayım sadece kasıklarımda bir gerginlik var okadar birde gazdan dolayı şişkinlik çok oluyo bende o da hamilelik öncesi gastritimin olmasındanmış.(hamilelik dahada tetiklemiş)

merhaba kızlar
nasıl gidiyor hamşlik ben bugün 10+1 oldum
pazar gün internetten angelsounds siparişi vermiştim bu gün nihayet geldi.
çok sabırsızlanıyorum akşam olsa da bebeğimin kalbini dinlesem

merhaba kızlar

ayy ne güzel biraz anlatabilirmisin nasıl bi alet ve ne kadar..ben çok meraklanıyorum ve bebegimi heran duymak ve görmek istiyorum.:CüvCüv::utangac:

ayy ne güzel biraz anlatabilirmisin nasıl bi alet ve ne kadar..ben çok meraklanıyorum ve bebegimi heran duymak ve görmek istiyorum.:CüvCüv::utangac:

ben de çok merak ediyoruma slında. ama kendimi biliyorum ben evhamlıyım şimdi neden öyle oldu, duydum duyamadım yapar krize girerim sanki:1shok:
2 tane de olunca hangisininki atıyor, bununki atmıyor mu falan diye panik yaparsam falan diyorum
yine de sen bir kullan bize anlat bakalım canım

bu arada kızlar göbişlerimiz şişiyor ya, bu çatlak kremleri kullanmaya ne zaman başlayacağız? belli bri aydan sonra mı daha da büyüyünce mi, bilen var mı?

ben de çok merak ediyoruma slında. ama kendimi biliyorum ben evhamlıyım şimdi neden öyle oldu, duydum duyamadım yapar krize girerim sanki:1shok:
2 tane de olunca hangisininki atıyor, bununki atmıyor mu falan diye panik yaparsam falan diyorum
yine de sen bir kullan bize anlat bakalım canım

bu arada kızlar göbişlerimiz şişiyor ya, bu çatlak kremleri kullanmaya ne zaman başlayacağız? belli bri aydan sonra mı daha da büyüyünce mi, bilen var mı?

meritcim bende yazmıştım çatlaklar için ne kullansak ne zaman başlasak diye benim göbiş kaşınmaya başladı kaşınınca çatlarmış ben başlıycam ama ne kullansam bebe yağı dediler kakao ve badem yağı dediler ne biliyim olmadı hepsini karıştıracamhihoyyyt

merhaba kızlar

hazalcım bende 9+6 oldum yakınız yani sen bi kullan bakalım nasıl bişey yaz bizede

Kizlar 3 gündür kabizim, yardim lütfen..Sizlerde de bu sorun var mi?Birde burnu tikali olan var mi? Hamilelikte olurmus..

Kizlar 3 gündür kabizim, yardim lütfen..Sizlerde de bu sorun var mi?Birde burnu tikali olan var mi? Hamilelikte olurmus..

nidacım kabızlık için bişey diyemiycem çok su içiyorum o yüzdenmi bilmem ama bir gün bile kabızlık yaşamadım ben:nazar:burnum tıkanmıyo canım ama yemek yerken nefes alamıyorum tıkanıyorum nefessiz kalıyorum niye oluyo bilmiyorum lokmamı çiğnerken çok z:dilcikar:orlanıyorum

Back
X