2009 Haziran Anneleri!!

tünaydın kızlar bebişler nasıl biz çok iyiyiz hafif olan bulantılarım geçti çok sık acıkıyorum ne yapacam ya tartıya çıktım 1 kilocuk daha almışım moralim bozuldu zaten zayıf değilim erkenden hamiş kıyafetleri alca galiba:-(

su icemeyen arkadaslar bende su icemiyorum bulanti yapio ama maden suyu icince bulantim yok hem cilt icinde cok iyi....:içelim:

herkese hayirli cumalar ve hayirlisi öğleneler arkadaşlar:))bende şimdilik iyiyim.. Ama bulnatilar devam.. Bazen azaliyor gibibaznede aynen tam gaz devam.. Sadece kuru öğürtü şeklinde..kusma yok. Ama sudan tiksindim desem yeriir.. Içemiyorum. Sadee vitaminmi içerken.. Olmuyor midemi bulnadiriyor resmen.. Bazen de öyle bulnaiyorumki kussamda bir rahatlsam diyorum ama kusma yok.. Neyse bebişleirmzi iyi olsunda varsin çekelim bu skinitlari ben raziiyim..olucak o akdar şikayet etmiyorum etmemde.. Ne zamandir bekleidk ancak geldi meleğimiz.. Olucak o kadar.. Ama çokda iyi beslndmiyorum bende..süt içemiyorum.. Yoğurt bazen yiyorum.. Ama peynir yiyorum..şuan iştahim çok açik diil. şimdilik bakalim ilerde ne olur.. Henüz kilo almadim.. Hepimiizin inş rahat ve iyi geçere hamişliği:)).

annişler nasılsınız bakalım sorunumuz bulantı olsun kızlar bebişlerimiz iyi olsun yeterki narencim ne zaman gidiyosun dr a sabırsızlıkla bekliyorum güzel haberlerini canımmmm

-tatlicadiarzu-hepimiz farkli farkli seyler yasiyoruz ama beklentilerimiz aynikaydirigubbakcemile3.
ben hamile kalinca daha sakin bi bayan oldum sinir falan kalmadi.. tam tersi olanlarda varmiskaydirigubbakcemile.
sizin durumunuz nasil kizlarrr

-tatlicadiarzu-hepimiz farkli farkli seyler yasiyoruz ama beklentilerimiz aynikaydirigubbakcemile3.
ben hamile kalinca daha sakin bi bayan oldum sinir falan kalmadi.. tam tersi olanlarda varmiskaydirigubbakcemile.
sizin durumunuz nasil kizlarrr

CAnim su aralar bende sakinim....Dün ama bir ögrencim damarima basti , kal cik git dedim siniftan..Ama eskisine nazaran evde vs. sakinim...kaydirigubbakcemile5

Valla benimde ilk başlarda baya bir sinirim vardi.. Ama şimdi azaldi baya baya.şimdilik iyi.. Eşimde beni üzmemeye çalişiyor.. Ama kiziim saolsun arada baya bir üzüyor:(öyle böyle geçciek inş. Günü günüme tutmuyor..bazen de çok duygusallaşiyom nedense...

kızlar merhaba bende yarın dr a gidiyorum ve cok gerginim lütfen dua edin yarın 12 de randevum var

kızlar merhaba bende yarın dr a gidiyorum ve cok gerginim lütfen dua edin yarın 12 de randevum var

neden gerginsin canım bebeğinide üzme herşey yolunda gider inş bebeğini görünce gerginlik filan kalmaz:nazar:..bende salı günü gidicem dr heycan var bendede..hihoyyyt

saolun kızlar önceki gebeliğimde bebeğimin kalbi durmustu ya yine aynı seyleri duyucam diye gergin gidiyorum lütfen dua edin iyiki varsınız canlarım yaa

arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.bugün tekrar başka doktora gittim.içim rahat etmedi sabah yine akıntı olunca.bebişimin kalp atışını bile dinledim birşeyi yok bebeğinin dedi.düşük tehlikesi olduğu zaman olurmuş bu akıntı. o yüzden 2 tane iğne yazdı.dün akşam ki vermedi bişey bu doktor verdi.şimdi hangisini dinliycem ben?
manyak oldum iyice.

arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.bugün tekrar başka doktora gittim.içim rahat etmedi sabah yine akıntı olunca.bebişimin kalp atışını bile dinledim birşeyi yok bebeğinin dedi.düşük tehlikesi olduğu zaman olurmuş bu akıntı. o yüzden 2 tane iğne yazdı.dün akşam ki vermedi bişey bu doktor verdi.şimdi hangisini dinliycem ben?
manyak oldum iyice.

canım nasıl bi akıntın olduu

Allahım hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah, benimde düşük tehlikem var , dinlenmeye çalışıyorum işte , korkmayın biz ne hissedersek hormonlardan dolayı bebişlerde o duyguda oluyormuş, üzmeyin bebişlerinizi

serbeyzacım açık kahve pembe gibiydi akıntım.

canım kahve değilde pembeyse dikkat et bak bu iş nasip işi benim diğer gebeliğimde herseyim normal gidrken kontrolde kalbinin durduğunu öğrendim bebeğimin ve 15 haftalıktı ama bende hiçbi belirti yoktu arkadasımın kanaması vardı aynı zamanda doğum yapcaktık o doğurdu ben kaybettim bebeğimi allahın dediği oluyo canım benim simdide gergince bekliyorum bu bebeğime hamile olduğumu henüz kimseyle paylasmadım aynı seyleri yasıycam diye rahat ol ve dua et allahım herkesin yavrusunu kendine bağışlasın

Back
X