• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Haziran Anneleri!!

Semoşum maşallah çağatayımıza , kuzum büyümüş demek, onun tombik yanaklarını ısırırım ben :)benimki inatçı çıktı yemiyor bişey :)

emelim valla bak bende kilo almamışım fazla sen benim yediklerime dikkat et emii belki işe yararrrrrr öle deme oğlumun kankasına yawwww yiyodur o belki atletik olcak oğlan :))))

maşşş... semoşummmm oğlunaaaa ne gzllll iyi beslemişin yavrunuuuuu
bi ben besleyemiyorummm galibaaa :(
nazar değmesin çağatayımızaaaaa
:nazar:
çok sevndmmm herşeynnn güzel çıkmasınaaa
ben duşa gidiyorummm
görüş. gelinceeeeee bybyyyyy

ay şöle demeyin ya ben besleyemiyom falan ne demek o siz yiyin o istediği kadar alır kızlar ama ben meyvenin çok faydasını görüyorum en çok buna bağlıyorummm

maşallah benim damada kızım gibi tombişleşmiş desene sema bunlar önden önden gidio 2 hafta kadar herhalde birbirlerine cabuk kavusşmak istiolar :))))))))))))

sana da maşallah ii gidiyor kilon bende bu aya sadece 1 kilo almışım biliomusun :) aynı gidiyoruz desene :)

videoyu nasıl yüklüosun tatlım merak ettim bende yüklemeyi becerebilirim belki

kızlar benim tansiyonumda hep düşük en yüksek 9 ya da 10
genelde 8 e 5 9 a 5 8 e 6 hep bu civar ama dr yüksek tansiyon önemli düşük tansiyonun pek zararı olmaz dedi

valla bi hasretlik çekiyolar heralde anammmm sen benden de iisin maşallah kuzummmm

ya video yu araştırcam sanırım google video dan yükleniyoooo????

tansiyon benimde hep düşük bugün 9 a 5 ti çok ii dedi yüksek olmasında düşük olsn dediii

semacım gözün aydın olsun canım çağatayımıza kocaman bi Maşallah:nazar::nazar: herşeyin yolunda olmasına sevindim.
narencim benimde tansiyonun aynen seninki gibi doktorum bu durumdak çok memnun. gebelikte düşük tansiyon iyiymiş
kızlar ne demek bebekleri beşleyemiyoruz hepsinin maşallahı var onlar alacaklarını alırlar her gebelik ve her bebek farklıymış tabiki yediklerimizle bebeklerin kilosu orantılı gider ama mühim olan sağlıklı olmaları sağlıklı olsunlarda bakı doğduktan sonra zayıf bile olsalar açığı nasıl kapatacaklar Allah ın izni ile

canım önceden de gidiyodum ya, 2. kez patolojiye yolladı doktor onun sonucunu aldım. Göğsümden kan hala geliyo, bebek doğunca geçer inşallah

cnm yeni gördm geçmiş olsunnn yaaa
bebiş doğunca inş geçerrr cnmm
kendi doktorunadaaa inşş ayarlayıppp görünebilirsin

narencim repde yazamıyorummm
bşy demedi cnm doktorrr o ölçmediii sağlık ocağında ölçmüşlerdi

saol abisis hepimizinki çok tatlılar allahım hepsini nazarlardan korusun

semacım 41 kere maşalllah oğluşuna:nazar:allah nazardan korusun inşallah bende meyve çok yiyorum canım bide salata kayınvalidemde elmayla beslemiş eşimi 4 dün üstünde doğmuş tosuncuk bencede önemli meyve:icecream:

h.saka ben normalde hiç meyve yemezdim ama hamiş kalınca çok düşkün oldum meyveye:))))))

semacim gozunaydin..
oglusunada masallahhh
tombisim buyumus ne guzell..benim drum artik 2 haftada bire indirdi kontrolleri

Nazcım geçmiş olsun canım ya, ben kendi derdimden farkedememişim, İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini, boşver belki daa iyi bir doktor denk gelir, araştırsana şimdiden her ihtimale karşı yedek doktor ayarla bence
Canlarım saadetim , özlemcim, armağancım sağolun, ben elimden geleni yapıyorum, gerisi tevekkül etmek gerçekten

canım aynenn biz elimziden geleni yapıyoruz.. ama işte her bebek kendine özgü genetik faktörler de var.. mesela ben minyon bir kadınım.. ben çokda tontiş biş doğuramma zaten istesemde.. aman ne yapalım sağlıklı olsunalrdaç.. gerisi boşş.. sonuçta öenmli olan da o değilmi:))
maşşş... semoşummmm oğlunaaaa ne gzllll iyi beslemişin yavrunuuuuu
bi ben besleyemiyorummm galibaaa :(
nazar değmesin çağatayımızaaaaa
:nazar:

çok sevndmmm herşeynnn güzel çıkmasınaaa
ben duşa gidiyorummm
görüş. gelinceeeeee bybyyyyy

papatyam öyle deme ya.. bende aynen .. ama biizm suçumuz diil. demekki bizim bızdıklar narin olcek:))elimziden geleni yapyıoruz.. gerisi Rabbimin işi.. dert etmeki bebişde etkilenmesin:))

neyse ben çıkıyorum arkadaşlar.. hepinzie güzel hafta sonları diliyorum.. kendinize ve bebilerinzie iyi bakın emi:))görürşüz..

semacim gozunaydin..
oglusunada masallahhh
tombisim buyumus ne guzell..benim drum artik 2 haftada bire indirdi kontrolleri

saol özlemimm valla daha erken sık kontrollere sorun yok dedi iisiniz dedi ağrın sızın olursa muhakkak ara dedi bu kadar ??? bende erken çağırsın istedim ama mayısdan sonra öle yapcakmışızzz

semoşum maşhh çağatayımıza.. sanada valla. kiloda almıyorsun ne güzel.. darısı başımzıa:))maşhh:))

saol canım nasıl oluyo napıyom da oluyo bilmiyom hep de evdeyim öle yürüyüş falan da yok ne bilim annemde böleymiş ama abime hamileyken çok az kilo almış abim 5 kilo doğmuşş ben o kadar istemem de böleymişşş

neyse ben çıkıyorum arkadaşlar.. hepinzie güzel hafta sonları diliyorum.. kendinize ve bebilerinzie iyi bakın emi:))görürşüz..

sanada ii haftasonlarııı bybybybybybby:CüvCüv:

Back
X