• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Haziran Anneleri!!

geçmiş olsun canım.inş herşey yoluna girer. tabi kendi doktorunla görüşsydin daha iyi olurdu ama ne yaparsın benimkide öyle sürekli biyerlere gidiyo benim işim olduğu zamana denk geliyo.herşeyin hayırlısı

bende işte doğumlarımızın onların işlerinin olduğu zamana gelmesinden korkuyorumbenneyaptımki
hayırlısı tabi, ama sonunda tanımadığın bi doktorun doğuma gireceğini kabullenmek varkafamçokkarıştı

kızlar ben kaçıyorum artık.hazırlığımı yapayım sonra yemeğimi yiyip okuluma gideyim.herkese iyi günler görüşmek üzere öptüm hepinizi...

naren cim beni sormuşsun
biyopsi sonucu salı günü çıkacak hayırlısıyla

armağancım bende de başta kabızlık vardı
arkadaşın dr u önermiş her öğünde salata ye diye ben de üşenmeden yapıyorum sadece kendime bile olsa
vakumlu gibi saklama kaplarına yıka suyunu süz sakla yeşilliği 1 hf bişey olmuyo
sonra salata yapmaya üşenmiyosun bak
yeşillik az havu. mor lahana şimdi domates te güzelleşti az yağlı bol limonlu ye gülüm

tombik kuşlarım hepinize hayırlı cumalar diler göbişlerinizden öperimmmmm
napıyonuz iyisiniz bakıyom hepiniz Allaha şükür kimsede bişey yok demiii
havvacım geçmiş olsun canım benim yaaa senin bu yaşadığın korkular nedir gülüm aynı gün içinde ne hissettiğini anlayabiliyorum kuzum olacak olan bişekilde oluyor işte Allahtan verilmiş sadakanız varmış canım Allahım korumuş sizi çok şükür bidaha göstermesin inşallah minişin iyi ya boşver düşünme daha bitanem

kızlar herkes yatmış galiba, okudum geçmişi zor bitirdim, bugün baya kişi doktora gitmiş, hepinizin bebişine maşallah, Allahım sağlıkla doğmalarını nasip etsin

ben bugün doktora gittim ama çok üzgünüm kızlar, bebeğim hiç kilo almamış on gündür tansiyonum bir düşüyor bir çıkıyor ya, doktor preeklampsiden şüpheleniyor , 32hafta doldu , 1670 gr. doktor sağlığı iyi ama zayıf olacak dedi :( yumurta, sebze meyve, balık et yiorum, süt içiyorum , ben nerde yanlış yapıyorum anlayamadım, vicdan azabı çekip duruyorum, besleyemiyorum yavrumu

pazartesi dört boyutluya gircez ,damarlarına bakçaklar direnç olabilirmi diye, 160 tl alcaklar
siz dört boyutluya ayrıntılıya girdinizmi? bizden fazla paramı istediler acaba?
kimse yok şu an ama sabah okuyup birşeyler yazarsanız sevinirim
benim pek aklım başımda değil şuan biraz dinleneyim , iyi uykular hepinize

bitanecik arkadaşım sıma canını saglıklı olsunda zayıf olsun önemli değil.işallah preeklamsi yoktur.buları hangi dr söyledi melike mi önceki m? vitamin alıyomusun canım.
4boyuyluya bana göre az istemiş ben acı badem de 260 tl çektirdim.

emelcim üzülme aşkım sende bebişin iyidir meraketme sadece zayıf olcak demiş doktor baksana kötü bişey dememişki gelişmesi yerinde sonuçta sağlıklı olsunda minnoş önemli olan bu canım benim sen kafanı takma böyle şeylere bal ceviz ye bol bol ben accayipp bal tüketirim eskidende öyleydim haftada 1kavanoz biter yani kuranda bile balla ilgili ayetler var resmen şifa canım sen ye hergün nasıl yaricak bak minikkuşa Allahın izniyle

tombik kuşlarım hepinize hayırlı cumalar diler göbişlerinizden öperimmmmm
napıyonuz iyisiniz bakıyom hepiniz Allaha şükür kimsede bişey yok demiii
havvacım geçmiş olsun canım benim yaaa senin bu yaşadığın korkular nedir gülüm aynı gün içinde ne hissettiğini anlayabiliyorum kuzum olacak olan bişekilde oluyor işte Allahtan verilmiş sadakanız varmış canım Allahım korumuş sizi çok şükür bidaha göstermesin inşallah minişin iyi ya boşver düşünme daha bitanem

çok sagol canım ya allah korudu.2 günden beri uyuyamıyorum nezaman gözümü kapasam tır geliyo gözümün önünü allah kimseye aşatmasın.
neyse sen nasılsın ihsoş nasıl büyüdümü.

sanırım büyüyoy teyzesiiii öyle biy vuyuyokiii zıplatıyooo maşallahhh babasının tezlerine göre kasları çıkmış ama neyyse çokta kaale almamak lazım bu tür insanlarıkaydirigubbakcemile3
sen ogün ultrasona girdinmi canım baktılarmı minişe nasıldı sende fazla düşünmemeye çalış canım tabi insanın elinde diil bende yaşamıştım öyle bişey Allah kimseye yaşatmasın bunları bidaha

sanırım büyüyoy teyzesiiii öyle biy vuyuyokiii zıplatıyooo maşallahhh babasının tezlerine göre kasları çıkmış ama neyyse çokta kaale almamak lazım bu tür insanlarıkaydirigubbakcemile3
sen ogün ultrasona girdinmi canım baktılarmı minişe nasıldı sende fazla düşünmemeye çalış canım tabi insanın elinde diil bende yaşamıştım öyle bişey Allah kimseye yaşatmasın bunları bidaha

yerim onun ayaklarını vursun tabi anneye girdim canım sabaha kadar hastanede kaldım nts ye bağladılar kuzumun hiç bişeyden haberi yok uyuyordu yerim onu ya hiç bişeyi yoktu allaha şükür.

ıNCE demi anadoludan akdeniz tohumculuğa geçmiş tanıyomuş.negüzel sen anenin yanın git gel hayrlısıyla buluşurr yemek yeriz ailece

iyi iyi çok şükür havvacım yavrum benim oda korkudan yoruldu uyudu bence annesiii bidaha yaşatmasın Rabbim
bende pazara gidcem komşuyla pazar dediğimde 2tane sebzeci yani yanlış anlaşılma olmasınnnkaydirigubbakcemile3 onada şükür napalım burda herşey nadir geldiği için marketler acayip pahalı haaa şırnak deyip geçmeyin bacıımm delikafadulden askerler mecbur ya onlardan almaya bunu biliyolar kullanıyolar işte bu iki sebzecide cumaları geliyo daha ucuz Allahtan biraz tasarruf edelim bacım bütün maaşımız markete gidiyor 2güne bir hadi ben çıkimde hazırlanim bare şimdi kapıya dayanırlarr bizim komşularkaydirigubbakcemile

Kızlar ben çıkıyorum.yemek yiyeceğim sonra da yola çıkacağız hayırlısı ile gider geliriz inşallah.ancak pazartesi uğrayabilirim.zaten çok kısa 2 gün internete uğrayamam.kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.
Havva güzelim çok tatlı çıkmışsın özellikle nişan fotoğrafına bayıldım.gelince görüşürüz artık.madem bizimkilerde tanışıyor.tanışmasalar yanlız görüşmek zorunda kalırdık ama şimdi evde ziyarete gelebiliriz.

iyi yolculuklar narencimm darısıda haftaya bana inşallah bende çıkıyom yine gelirim kociş yok zaten bugün herzamanki gibii:kızgın:

Kızlar ben çıkıyorum.yemek yiyeceğim sonra da yola çıkacağız hayırlısı ile gider geliriz inşallah.ancak pazartesi uğrayabilirim.zaten çok kısa 2 gün internete uğrayamam.kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.
Havva güzelim çok tatlı çıkmışsın özellikle nişan fotoğrafına bayıldım.gelince görüşürüz artık.madem bizimkilerde tanışıyor.tanışmasalar yanlız görüşmek zorunda kalırdık ama şimdi evde ziyarete gelebiliriz.

her zaman bekleriz canım. hayırlı yolculuklar.

Kız DİDOM doğu tam para birktirmek için işte biriktir mersinde harcansın negüzel.

Back
X