Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya kızlar bizim komşularda hamişş yaa ayy kız nerdeyse 6aylık oldu karnı dümdüz nasıl yaa böyle oluyor neden okadar küçük acaba yaa daha kıpırtısını bile hissetmemiş hiç düşünsenize bizdemi bir anormallik var acaba bende tam tersi çatlicak gibiyimm
kizlar elinizi cabuk tutun 2010da yine karniburnunda bulusmak uzere inssss
ben kesin kararliyim 210da yaza dogru tekrar hamis olmak istiyorum
burda bulusalim:roflol::roflol:kimse ekmesin:roflol:
slm kızlar nasılsınız ben hiç ii degili moral olaraak senağlamaeşim nöbette bugun yarın yine devam işe o kadar yogunki denetlemeleri var aksamlarıda çok geç gelio yorgunluktan bitmiş oluyo bide benim gönlümü yapmaya calışıyo canım benm.
çok sıkıldım kahvaltıyı yalnız yap yemegini yalnız ye canım bile istemiyo kızım için yiyorum.
iyi ki net var sizinle görüsüyorum, annemlerle görüsüyorum hergün hasret gidermeye calısıyorum.
2gün yok annemlerde kardesim askerde yanına gittiler 2 gün onlarlarda görüşemeyecegim tel.de görüşüyorum ama olmuyo işte offf çok özledimsenağlamabugun sabahtan beri tutmaya çalısıyorum kendimi ama olmuyo aglayıp duruyorumsenağlamakızımıda üzmek istemiyorum ama tutamıyorum kendimi inş. kendimi toplarım biran önce:a015:
Ayşecimmm canım haklısın yanlızlık zor ama birde düşün allah dermansız dert verse yani beterin beteri var lütfen ağlayıp kızını ve kendini üzme 2 ay sonra yanlız olmayacaksınnn kızın olacak kucağında allahın izniyle canım benim...Bizler varızzz yanındayız...