• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Haziran Anneleri!!

gunaydin kizlar....
kahvaltimizi yaptik biz...
babamizda bahceyle ugrasiyor terasimizi kuruyorr
bende gidip oglusumun kiyafetlerini utulicemmm
opuyorum siziii

kolay gelsin özlemcim
evet didiom evde çok şükür
cuma nöb.di cmtsi isth pazarda evde oldu bu hafta sonu çok şükürrrr

aaahhh aahh sadoş şöle ikigün üstüste göremiyom kocişi yaa yalnızlıktan gına geldi vallaa hele buaralar daha beter oldu buralar duymuşunuzdur off yaa bizde haftaya yola çıkcaz nasıl geçceksek o dağların arasından yaa duaları okuyup gitcez artık yaz geliyo ya böcek gibi türüyo hayvanlar

hadi güle güle sadoşşş benim yerimede gez bugün gezersen anlaşıldımııııkaydirigubbakcemile

merhaba canım valla ben evdeyim ve yalnızım tabikide çok sıkıcı bir gün tv dede bişey yok zaten offf offf

merhaba canım valla ben evdeyim ve yalnızım tabikide çok sıkıcı bir gün tv dede bişey yok zaten offf offf

bende evdeyim evet çok sıkıcı.ben tv de müzik kanalı açtım sabahtır kendi kendineçalıp duruyo.gerçi akşama doğru çıkıcam evden ama hava güzelkende evde durmak sıkıyo insanı yaa.

didoşum sizin oralar yine karışmış dün izledim haberlerde hemen aldım elime yasin okudum sizin için

sen nasılsın az kaldı kuzum inşallah sorunsuz güvenle ulaşırsın annene ???????

valla canım benim burda havalar güzelde olsa karda yağsa aynı benim için oyüzden farketmiyo tatlışş nasılsa dışarı çıkamıyomm:çok üzgünüm:

yaa sadoş hiç sorma yaa çok üzgünüm bende dünden beri bütün akrabalar sırayla arıyo şehit haberi duyunca Allahım sen koru yarabbim yine gitti bizimki göreve işte hep elimiz yüreğimizde valla bizimki direk ortaya girmiyo ama gidenleri koruyolar onlarda insan korkuyo isteristemez Allahım rahmet etsin o kardeşlerimizede gidenlere güzel bişeyde kalanlara zor işte gülüm sende sağol tombişim benim dualarını eksiketme emii çağtoşum nasıl bakimmm

kızlar profil resmi eklemek istiyorum ama beceremedim.profil resmi değiştir diyen yerden yüklüyom ama görünmüyo nedense anlamadım ya.nasıl olcek

canım yukarda kullanıcı paneli var oraya gir ordan avatarını değiştir yazıyo solda ordan değiştirebilirsin canımm

hadi bakalım herkes hayırlı haberlerle gelsin buraya inşallah ben artık burda doktora gitmicem adanaya gidince bende 4d falan bulabilirsem inşallah ona gircem bende bir görim bakalım şu minnoşumuuu

Back
X