Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok tatlıymış güle güle kullan sağlıkla uyusun çileğimizzzzz
ya benim ki normal doğum manyağı da benim gittiğim hastanede bebek yoğun bakımı küvez falan yok ne bilim annemde diyoki boğulcaksan açık denizde boğul allah korusun bişe olsa büyük hastanede herşey var şimdi bi de bi sürü para da veremem hiçbişeyi olmayan hastaneyee
evet şekerim 5 eylülsenin son adet tarihin de mi 5 eylül saadetcim :)
saolun semacım özlemcimmm a.s.
temizse ozel devlet fark etmez
yeterki ilgilensinler canim
ii geceler kıslar nptınızz bakimm
bende eşimle internetten konuştum bu akşam ayy çok kötü oldum yeni toparlanıyorum
görmesin die konuşurken aglamadım zor tuttum kendimi kapatınca boşaldım iicesenağlama
gelince melek gibi davrancam ona ahhh canım kocam benim
2 hafta var gelmesine kıslar
çarsamba kontrolüm var ilk defa tek gitcemm hep eşimle giderdik off çok dertlendim dimee
ii geceler kıslar nptınızz bakimm
bende eşimle internetten konuştum bu akşam ayy çok kötü oldum yeni toparlanıyorum
görmesin die konuşurken aglamadım zor tuttum kendimi kapatınca boşaldım iicesenağlama
gelince melek gibi davrancam ona ahhh canım kocam benim
2 hafta var gelmesine kıslar
çarsamba kontrolüm var ilk defa tek gitcemm hep eşimle giderdik off çok dertlendim dimee
bende bazen diyorum benimkide gitsee
ama siz bole diyince o zaman bende kesin boyle derdim diyorummm
cok karisik bi is yaaaaa
benimki sadece carsambalari yok carsamba izin gunummus gibi geliyor bana
offf daha kocişim gelemediiiiiii yarında nöbetçiiii zatennnn gelde delirmeeeeeeeklava:
evet binnurcum biz bu sene tayinciyiz birdeküçücük bebekle yolculuk yapcaz
inşallah birşey olmaz kuzularımıza
özlemcim ndeğerini bil yaşadıgınız her saniyenin inan ben de hep beraber olmayı isterdim doyamadım eşime bi türlü![]()
ewet saadet öyle beklediğim saatte gelmeyince daha sinir oluyodum
en azından şimdi gelmicegni biliyom
benimki çok yapar işi çok yoğun tamam kahvaltıyı hazırla geliyom der
bi gelir ikinidide o zaman hırsımdan çıldırırdım