Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar merhaba;
maşallah çoğu kişi doğum iznine çıkmaya başlamış.eeee bebişler büyüdü artık:))) oğum iznine çıkanlar raporunuzu 32+0 damı aldınız?ben yarın 31+0 oluyorum.yarın gitsem 32.haftada izne çıkabilir raporu verirlermi?telefonla randevu alındığı için zorla düşürdüm ona da yarına verdiler.haftayamı gitsem yarın mı gitsem bilmiyorum da.
kız vildan maşallah furkana kocaman olmuş annesi yerim ben onu
narencigim izne ayrildin mi canim?
vildan maş. oğluşuna kocaman olmuşşşş
zuzucum o dAMAR atmas gibi şey bendede oluyooo
bebişim kıckırıyor yutkunuyooo yerim ben onuuuu
tünaydın herkesee
nazar değmiş herkes hasta desene geçmiş olsun toplucaa
şükür bende bşylerr yokkkk iimmm
öptük hepiniziiii
aa çok sevndmmm gözü aydın olsun efsanennn inş biranevvel sağlıcakla çıkar yavrusuylaaa hastanedenKızlarrr şimdi efsane ile görüştüm şükürler olsun bebişi solunum cihazından çıkarmışlar....kendi soluk alıp vermeye başlamış...
çok sevndm cnmm annenede geçmiş olsun tekrardannnCanlarım biss geldik, hepinizi çoookkkk ösledim ŞenizŞenizŞeniz Annem ameliyat olucaktı biliyosunuz, Allaha şükür atlattık, iki haftadır annemlerdeydim. Sonunda evime döndüm hemen soluğu bilgisyar başında aldım :dance: Herkes iyi dimi? Geçmişi okumam mümkün diil herhalde kaydirigubbakcemile3
Canlarım biss geldik, hepinizi çoookkkk ösledim ŞenizŞenizŞeniz Annem ameliyat olucaktı biliyosunuz, Allaha şükür atlattık, iki haftadır annemlerdeydim. Sonunda evime döndüm hemen soluğu bilgisyar başında aldım :dance: Herkes iyi dimi? Geçmişi okumam mümkün diil herhalde kaydirigubbakcemile3
günaydın haziran anneleri bana gecmıs olsun dıleyenlere cokcok tesekkur edıyorum :1hug: dün gece bebeğim çok gerildi herhalde karnım davul gibi oldu çok korktuk pazartesı kontrole gıtcem allah tan umarım bısey olmamıstır bırazda gazlı yıyecekler yedım herhalde ondan oldu naniknanik sımdıde bogazım hala şişdun gece ılık ballı süt içtim bi faydası olmamıs sankı tukurugumu yutarken cok acıo doktorumu arıycam bakalım o ne dıcek
herkese tekrardan günaydın hasta olan anneler toparlayalım kendimiziiiii
![]()
Kızlarrr şimdi efsane ile görüştüm şükürler olsun bebişi solunum cihazından çıkarmışlar....kendi soluk alıp vermeye başlamış...
aa çok sevndmmm gözü aydın olsun efsanennn inş biranevvel sağlıcakla çıkar yavrusuylaaa hastaneden
çok sevndm cnmm annenede geçmiş olsun tekrardannn
bzde yemeğimizi yaptık bıcı bıcı yAptık ve geldikkk
off cnm sıkılıyor yaaa
kargocu gelir die evdende çıkmaıyorummm
kızımın yatağıyla ateş ölçerini sipariş etmişde dedesiiii hihoyyyt
ayy pınarrrr çok sevindim hadi artık kendi de emmeye başlarsa tam süper olucakkk allah sağlıkla çıkmayı nasip etsin hastanedennnn bende yemek yaptım bebişimin çamaşırlarını attım mak. ye birazdan biter onları asıcam yarın artık bütün gün ütü yaparımmm
maşallah ne güzel dedesi ciciler mi almış torununa
beim haftasonu kayınvalidemler geldi ya, bi çöp almamışlar bebişe, bi de ne aldınız ne yaptınız diye hiçbirşey sormadılar.Sadece hazirana gelicem dedi, geliş nedenini bile sölemedi. Hani doğuracğımı bilmesem gezmeye gelecek sanıcamkötükedihüso
Gebelikten mi ne harşeye acayip kızar sinirlenir oldum ben...
kızlar merhaba;
maşallah çoğu kişi doğum iznine çıkmaya başlamış.eeee bebişler büyüdü artık:))) oğum iznine çıkanlar raporunuzu 32+0 damı aldınız?ben yarın 31+0 oluyorum.yarın gitsem 32.haftada izne çıkabilir raporu verirlermi?telefonla randevu alındığı için zorla düşürdüm ona da yarına verdiler.haftayamı gitsem yarın mı gitsem bilmiyorum da.
aaa sizde teyze yokmu ben yıkadım teyzemiz yaptı.en zor şey ütü yapmak vallah çok yoruluyorum ben ütü yaparken.Cumarteside beşiğimizi aldık yine teyzemiz uyku setlerini yıkayıp serdi.çok güzel oldu.
nazcım takma canım benim kayınvalide de aynısı oğluyla konuluyolar benle hiçbişey konuşmadı hazirana para yollarım demiş eşime o kadar ama ilk torun bi hırka bile örmedi tahminimce bakalım gelince görücez kendileri bilirler ne kadar sevgi ilgi gösterirlerse torunlara torunlarda o kadar sever onlarııı
aaa sizde teyze yokmu ben yıkadım teyzemiz yaptı.en zor şey ütü yapmak vallah çok yoruluyorum ben ütü yaparken.Cumarteside beşiğimizi aldık yine teyzemiz uyku setlerini yıkayıp serdi.çok güzel oldu.
cnm park yatağını burdan aldık ya içine yatağı ince olanlardan urfada bulamadım sağolsun babamda civcivbebeden etmiş siparişii
aradım kargoyu 5 de getircekler dioooo
offf gelse bi merak ediyorummm çok
tam olcak mı dieee yatağa gerçi yatağın ölçüleriyle aynı ölçüsü ama
işde braz pimpirikli davranıyorumm
senn k valdede alemmiş ha insan bşy almaz mıııı
ayıppp vallahiii
haklısın sen cnmmm
ilk torun değilde ondan mı böle yapıo acabaaa