• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Haziran Anneleri!!

kızlar merhaba;
maşallah çoğu kişi doğum iznine çıkmaya başlamış.eeee bebişler büyüdü artık:))) oğum iznine çıkanlar raporunuzu 32+0 damı aldınız?ben yarın 31+0 oluyorum.yarın gitsem 32.haftada izne çıkabilir raporu verirlermi?telefonla randevu alındığı için zorla düşürdüm ona da yarına verdiler.haftayamı gitsem yarın mı gitsem bilmiyorum da.

guzelim ben 32+0 da aldım
daha once vermezler herhalde
ama o gun muayene olmana gerek yok
sadece vızıte kagıdını gotur, onlar hazırlıyorlar

Canlarım biss geldik, hepinizi çoookkkk ösledim ŞenizŞenizŞeniz Annem ameliyat olucaktı biliyosunuz, Allaha şükür atlattık, iki haftadır annemlerdeydim. Sonunda evime döndüm hemen soluğu bilgisyar başında aldım :dance: Herkes iyi dimi? Geçmişi okumam mümkün diil herhalde kaydirigubbakcemile3

kız vildan maşallah furkana kocaman olmuş annesi yerim ben onu

Evet canım ya maşallah bebişlerimize büyüdüler vallah düşünsenize ilk gittiğimizde sadece kalp atışları vardı.şimdi ise minik prensler prensesler var göbişlerimizde,doğmalarını da günler kaldı .İnşallah sağlıklı bir şekilde doğacaklar kendi fotoğraflarını da koyacağız buraya.:Saruboceq:

narencigim izne ayrildin mi canim?

bana soruyorsan ayrılmadım.5 hafta daha çalışabilir raporu verdi ama istediğin zaman gelirsin çalışamassın raporu veririm dedi.Bel ağrılarım geçen 2 haftaya kadar azaldı.Ben diyorum zaten 1 günde başayıp bu kadar yürütmeyecek kadar kötü olması normal değil diye .hava ısınınca geçti biraz.Yine var ama 2 hafta yaşadığım ağrının 1/10 i bile yok çok şükür.

vildan maş. oğluşuna kocaman olmuşşşş
zuzucum o dAMAR atmas gibi şey bendede oluyooo
bebişim kıckırıyor yutkunuyooo yerim ben onuuuu

tünaydın herkesee
nazar değmiş herkes hasta desene geçmiş olsun toplucaa
şükür bende bşylerr yokkkk iimmm :nazar:
öptük hepiniziiii

Sağol canım hepimize ve bebişlerine maşallah Allah nazardan saklasın.:nazar:

Kızlarrr şimdi efsane ile görüştüm şükürler olsun bebişi solunum cihazından çıkarmışlar....kendi soluk alıp vermeye başlamış...
aa çok sevndmmm gözü aydın olsun efsanennn inş biranevvel sağlıcakla çıkar yavrusuylaaa hastaneden
Canlarım biss geldik, hepinizi çoookkkk ösledim ŞenizŞenizŞeniz Annem ameliyat olucaktı biliyosunuz, Allaha şükür atlattık, iki haftadır annemlerdeydim. Sonunda evime döndüm hemen soluğu bilgisyar başında aldım :dance: Herkes iyi dimi? Geçmişi okumam mümkün diil herhalde kaydirigubbakcemile3
çok sevndm cnmm annenede geçmiş olsun tekrardannn

bzde yemeğimizi yaptık bıcı bıcı yAptık ve geldikkk
off cnm sıkılıyor yaaa
kargocu gelir die evdende çıkmaıyorummm
kızımın yatağıyla ateş ölçerini sipariş etmişde dedesiiii hihoyyyt

Merhaba canım, annenin iyi olmasına çok sevindim,tekrar geçmiş olsun teyzemize..Bizde seni özledik valla.. Oğluşum nişanlısının kaçtığını düşünmeye başlamıştı..

günaydın haziran anneleri bana gecmıs olsun dıleyenlere cokcok tesekkur edıyorum :1hug: dün gece bebeğim çok gerildi herhalde karnım davul gibi oldu çok korktuk pazartesı kontrole gıtcem allah tan umarım bısey olmamıstır bırazda gazlı yıyecekler yedım herhalde ondan oldu naniknanik sımdıde bogazım hala şiş :( dun gece ılık ballı süt içtim bi faydası olmamıs sankı tukurugumu yutarken cok acıo doktorumu arıycam bakalım o ne dıcek :delphin: herkese tekrardan günaydın hasta olan anneler toparlayalım kendimiziiiii :(

canım geçmiş olsun . Zor bir durum en kısa zamanda sağlığına kavuşursun inşallah.

aa çok sevndmmm gözü aydın olsun efsanennn inş biranevvel sağlıcakla çıkar yavrusuylaaa hastaneden

çok sevndm cnmm annenede geçmiş olsun tekrardannn

bzde yemeğimizi yaptık bıcı bıcı yAptık ve geldikkk
off cnm sıkılıyor yaaa
kargocu gelir die evdende çıkmaıyorummm
kızımın yatağıyla ateş ölçerini sipariş etmişde dedesiiii hihoyyyt

maşallah ne güzel dedesi ciciler mi almış torununa:nazar:
beim haftasonu kayınvalidemler geldi ya, bi çöp almamışlar bebişe, bi de ne aldınız ne yaptınız diye hiçbirşey sormadılar.Sadece hazirana gelicem dedi, geliş nedenini bile sölemedi. Hani doğuracğımı bilmesem gezmeye gelecek sanıcamkötükedihüso
Gebelikten mi ne harşeye acayip kızar sinirlenir oldum ben...

ayy pınarrrr çok sevindim hadi artık kendi de emmeye başlarsa tam süper olucakkk allah sağlıkla çıkmayı nasip etsin hastanedennnn bende yemek yaptım bebişimin çamaşırlarını attım mak. ye birazdan biter onları asıcam yarın artık bütün gün ütü yaparımmm

aaa sizde teyze yokmu ben yıkadım teyzemiz yaptı.en zor şey ütü yapmak vallah çok yoruluyorum ben ütü yaparken.Cumarteside beşiğimizi aldık yine teyzemiz uyku setlerini yıkayıp serdi.çok güzel oldu.

maşallah ne güzel dedesi ciciler mi almış torununa:nazar:
beim haftasonu kayınvalidemler geldi ya, bi çöp almamışlar bebişe, bi de ne aldınız ne yaptınız diye hiçbirşey sormadılar.Sadece hazirana gelicem dedi, geliş nedenini bile sölemedi. Hani doğuracğımı bilmesem gezmeye gelecek sanıcamkötükedihüso
Gebelikten mi ne harşeye acayip kızar sinirlenir oldum ben...

cnm park yatağını burdan aldık ya içine yatağı ince olanlardan urfada bulamadım sağolsun babamda civcivbebeden etmiş siparişii
aradım kargoyu 5 de getircekler dioooo
offf gelse bi merak ediyorummm çok
tam olcak mı dieee yatağa gerçi yatağın ölçüleriyle aynı ölçüsü ama
işde braz pimpirikli davranıyorumm
senn k valdede alemmiş ha insan bşy almaz mıııı
ayıppp vallahiii
haklısın sen cnmmm
ilk torun değilde ondan mı böle yapıo acabaaa

kızlar merhaba;
maşallah çoğu kişi doğum iznine çıkmaya başlamış.eeee bebişler büyüdü artık:))) oğum iznine çıkanlar raporunuzu 32+0 damı aldınız?ben yarın 31+0 oluyorum.yarın gitsem 32.haftada izne çıkabilir raporu verirlermi?telefonla randevu alındığı için zorla düşürdüm ona da yarına verdiler.haftayamı gitsem yarın mı gitsem bilmiyorum da.

Canım 32+0 da gitmem gerekiyor bildiğim kadarıyla .benim 32+0 pazara geldiği için 31+6 da gittim.

nazcım takma canım benim kayınvalide de aynısı oğluyla konuluyolar benle hiçbişey konuşmadı hazirana para yollarım demiş eşime o kadar ama ilk torun bi hırka bile örmedi tahminimce bakalım gelince görücez kendileri bilirler ne kadar sevgi ilgi gösterirlerse torunlara torunlarda o kadar sever onlarııı

aaa sizde teyze yokmu ben yıkadım teyzemiz yaptı.en zor şey ütü yapmak vallah çok yoruluyorum ben ütü yaparken.Cumarteside beşiğimizi aldık yine teyzemiz uyku setlerini yıkayıp serdi.çok güzel oldu.

bizde dayı var olur mu ki acaba cnm sırnaşık şey
oda izmirde okuyoo ama olmaz sanırımmm sırnaşık şey
koysana cnm resminiiii bebişinn beşiğiniiiii

nazcım takma canım benim kayınvalide de aynısı oğluyla konuluyolar benle hiçbişey konuşmadı hazirana para yollarım demiş eşime o kadar ama ilk torun bi hırka bile örmedi tahminimce bakalım gelince görücez kendileri bilirler ne kadar sevgi ilgi gösterirlerse torunlara torunlarda o kadar sever onlarııı

tuttum semoşum son cümleniii :lepi:

canım teysesi yok benim oğlumun teyzecikleri var yani arkadaşlarım onlardanda istemem yaparım ben ütüyü otura otura indiriyorum dizime kadar yavaş yavaş yapıyorummm halamız var o da doğuda dr luk yapıyo kayınvalidemde yanında annem burdaydı yapim dedi istemedim kadın 2 gün kaldı iş güç yaptıramam ona zorla yemekleri yaptı zaten yani kendi başımı kendim kaşıyorumm:CüvCüv:

cnm park yatağını burdan aldık ya içine yatağı ince olanlardan urfada bulamadım sağolsun babamda civcivbebeden etmiş siparişii
aradım kargoyu 5 de getircekler dioooo
offf gelse bi merak ediyorummm çok
tam olcak mı dieee yatağa gerçi yatağın ölçüleriyle aynı ölçüsü ama
işde braz pimpirikli davranıyorumm
senn k valdede alemmiş ha insan bşy almaz mıııı
ayıppp vallahiii
haklısın sen cnmmm
ilk torun değilde ondan mı böle yapıo acabaaa

ah canım hepsi bir değil benimki kendi oğlunu bile öpüp sevmez yaratılıştan soğu ii bi kadın ama soğuk işte bişe beklemiyorum o yüzden oğluna para yollar arada o kadarrrr üstelik kayınvalidemin ilk torunu olcakkk:kızgın:

Back
X