Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
narencim bu krem agdadan önce uyuşturmak için kullanılan bi krem mi anlamadım benfisfisfis
annenin ii olmasına sevimdim özgecim bizde seni özledika.s.
çok sevndm cnmm annenede geçmiş olsun tekrardannn
Merhaba canım, annenin iyi olmasına çok sevindim,tekrar geçmiş olsun teyzemize..Bizde seni özledik valla.. Oğluşum nişanlısının kaçtığını düşünmeye başlamıştı..
nazcım takma canım benim kayınvalide de aynısı oğluyla konuluyolar benle hiçbişey konuşmadı hazirana para yollarım demiş eşime o kadar ama ilk torun bi hırka bile örmedi tahminimce bakalım gelince görücez kendileri bilirler ne kadar sevgi ilgi gösterirlerse torunlara torunlarda o kadar sever onlarııı
canım cok sevindim annenin iyi olmasına
buyuk gecmis olsun
Kızlarrr bende çok sevindimmm inşallah sağlıkla evlerine çıkarlar en yakın zamandaaaa....Özgecimmm hoşgeldin anneciğine geçmiş olsun...Yasemincimmm efsane erken doğum yaptıııı...
özgecim anneciğine gecmiş olsun canımmm
Canlarım benim çoook teşekkür ederim :1hug:a.s.
canım geçmiş olsun . Zor bir durum en kısa zamanda sağlığına kavuşursun inşallah.
benim kızım çıldırdı yine öyle kuvvetli vurup geriliyo ki karnımı patlatacak canım acıyo niye böle yapıo