Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallah emelim oğluşuna kocaman oluyolar artık.Mayısın 26 sında kısmetse bende işi bırakıyorum bu tarihi hiç unutmam heralde.Ayyyyy ne güzel ya bizde başlıyoruz ......Annişler ben geldim nasılsınız bakalım ?
doktora gittik biz minik balığım 2300 gr. olmuş :) Allahım nazarlardan korusun
herşeyi normalmiş, suyu, kan akışı hareketleri, tansiyonumda iyi bu aralar, tuzu sıfırla dedi doktor, acayip şişiyorum çünkü(
22 mayıs son kontrolümüz, o günlerden birinde alcak, biz 26 mayıs istedik eşimle, tanışma yıldönümümüz çünkü, doktor sağlığı iyi olursa bebeğin 26 sında alırız dedi :))
havvacım aynı durumdayız sanırım ben doktoruma danışmadım daha çünkü çarşamba kontrolümüz var geçmezse o zaman sorarım ben kendi yöntemlerimle idere ediyorum.sanırım işede yarıyo kendimi daha iyi hissediyorum canım.senden kendine iyi bak olurmu güzel annemiz bizimkızlar doktordan geldim biraz önce sabah aradım çok kötüyüm ben dedim ne denediysem faydası olmadı dedim . bişeyler denemeyi bırakıp buraya gel dedi .şimdilerdeki grip çok şiddetli oluyormuş serum baglayalım dedi. bende çıktım gittim .1 kilo serum bitmek bilmedi bide yaktıki kolumu anlatamam . ama nasıl bişeyse gözüm açıldı vallahi mucize gibi. bizim bagışıklık sistemimiz zayıf oluyormuş hamilelik dolayısıyla . kızlar sizde dikkat edin nolur hakaten çok zor bi durum kalabalık topluluklara girmeyin çok iyi koruyun kendinizi iki gündür hapşırıp öksürmekten kasıklarım ve karnımın içi acıyor resmen . normalde umrumda olmazda hastalık hamile olunca gerçekten dikkat etmek lazım .
nidacım gözün aydın olsun canım ne güzel kızını görmüşsün Allah nazarlardan saklasın meleğimizi canım.Merhaba sevgili anneler
bugün kizimla doktor amcamiza gittik...
Benim narin kizim 1800 gram olmus teyzeleri...Doktor herseyin yolunda oldugunu söyledi...Kafa asagidaydi her zamanki gibi...
Icim rahat eve döndüm...
umarim sizler de iyisinizdir..Gecmisi okuyamadim ,bugün cok gücsüzüm halim yok...a.s.a.s.a.s.
zuzu canım şimdi yeni topiğe baktım kısmetse kızlarımız adaş olcakhihoyyythihoyyythihoyyyt
evet canım ne güzel çok seviyorumzeynep ismini ama 2. isimde kararzızım belki 2.isim koymam sade zeynep olur. ben duru ismini çok istiyodum ama soyadımız durmaz olunca uymadı
Duru Durmazdelikafadulden
zuzu tesekkur ederım canım sımdı esım sut ısıttı ıcıne bal tarcın koymus cok ıı geldı azıcık terlemeye basladım ıcıme hırka ayaklarıma patık gıydım tskler bayanlar ıns yarın ıyılesmıs kalkıcam![]()
ilahi havvacım ya cok güzel düşünmüşsünüz güldüm valla duru drumaz he :))