• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Haziran Anneleri!!

nebileyim hiç görmedim ki semoş.bamya kadar haa oyyyyy yerim cağatayımızı.
artık merakımızı oğlumuz olursa gidercez

canım bizde 16. haftada bir pipi fotoğrafı var
doktor hala cinsiyeti değişmemiş mi deyince yattı bizim oğluş açtı bacaklarını al sana pipim anne dedi resmen, çılgın çocuk tüm sosyeteye rezil etti beni!İş arkadaşlarım ogün bugündür edepsiz diye seviyo kendisini..

bende birazzdan 2nci posta yıkananları ütülicem bugünde yünlülerini yıkadım astımm hemen kuru onlar zaten pijamalarımda kurudu hastane çantamı da elimde olanlarla yapıcam bugün

kıslar size bi sorum var fikri olanlar belirtirlerse sevinirim ben devlette doğurmayı planlıyorum ya hastane çantama tek kişilk nevresim takımı koysammı ki??? izin verirlermi kullanmaya ben yatamam başkasının yattığında da çok pis huyum vardır eşimin yastığında bile yatamammm

Canım arkadaşına ne söylenir bilmiyorum, çok zor bi durum en korktuğum şeylerden biri...İlk bebişimi daha küçücükken kaybetmeme rağmen her aklıma geldiğinde içim sızlıyor. Allah hiçbirimize yaşatmasın ve tez zamanda onunda yüzünü güldürsün İnşallah..

Nevresimini koy bence çantaya ben de almayı düşünüyorum, içime sinmez huylanırsam batar o yatak bana. Bu arada pijama işini nasıl hallettin ne tarz pijama aldın. Şık mı rahat mı tercihin. Ben acele edip duruyodum sonradan da kararsızlığımdan kaldı hala alıcam

tünaydın haziran tombikleri.nasılsınız bakalım.herkes iyi görünüyor çokta okuyamadım geçmişi ama..
bebişlerini görenlerin gözü aydın. maaşşşaaalllaaah hepsine.
kontrollere gidecek olanalarda inşallah güzel haberlerle dönerler.
semacım arkadaşına çok üzüldüm.inş çabuk atlatır.allah kimsenin başına vermesin.

bugün çok yoruldum kızlar.yaptığım görünürde bişeyde yok aslında.buzdolabını indirdim hepsini söktüm yıkadım.valla 3 saat sürdü herhalde temizliği.
yemeğimizide yedik sonra bebişimin cicilerini makinaya attım.daha yeni otuurdum.ama oturamıycamda.gözlerimden uyku akıyo daha kalkınca ütü yapıcam offff offff.

saadet götüreyim bari koyim en altına çantanınnn

nazcım çok sağol canımmmm
canım benim annemle aldık biz ben normal bi pijama takımı aldım önden yarıya kadar düğmeli bi penye pijama takımı aldımm bi gecelik doğum anında kullanmak için bi tanedde noraml pijama takımı yani öle gizli bölmesi fal nyok emzirme için loğusa pijaması değil ben sevmem öle şeyleri normalde de kullanılabilir bişe bi de sabahlık alıcam yeterrrrr

k k açık kalsında ev süpüreyim azcık veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
cuma günü annem annannem teyzem geliyolar çokkkk heyecanlıyım.ama az kalacaklar 2 güncük. dönmeleri lazım olsun oda yeter.

şimdiden gözün aydın.Ne güzel 2 günde olsa yetiyor insana annesini görmek.

valla başbelam maşallah sana bu ne uyku kısss hiç geçmiyo ne güzellll uyu uyu da dinlennnn bende ütü yapcam birazdannn

tünaydın haziran tombikleri.nasılsınız bakalım.herkes iyi görünüyor çokta okuyamadım geçmişi ama..
bebişlerini görenlerin gözü aydın. maaşşşaaalllaaah hepsine.
kontrollere gidecek olanalarda inşallah güzel haberlerle dönerler.
semacım arkadaşına çok üzüldüm.inş çabuk atlatır.allah kimsenin başına vermesin.

bugün çok yoruldum kızlar.yaptığım görünürde bişeyde yok aslında.buzdolabını indirdim hepsini söktüm yıkadım.valla 3 saat sürdü herhalde temizliği.
yemeğimizide yedik sonra bebişimin cicilerini makinaya attım.daha yeni otuurdum.ama oturamıycamda.gözlerimden uyku akıyo daha kalkınca ütü yapıcam offff offff.

maşallah canım ya daha ne olsun bissürü iş halletmişin!
Ben dün evdeydim resmen gün boyu sadece birşeyler atıştırmak için üç kere uyandım ve akşamda herzamanki saatimde yattım. Havalardan mı bu tembelliğim çözemedim.

yok be güzelim kayınvalidemin hakkını yiyeyem onunla ilgili değil .çünkü benimki 17 yaşından beri ayrı annesinden.Dersane ,üniversite, iş.Çok titizdir sağolsun.Öğrenciyken biz onun kadar temizlik yapmazdık.tertimiz evi vardı.cam bile silerdi.evlenmeden öncede aynıydı tertimiz.ben ara sıra gelirdim yanına bal dök yala derler ya öyleydi.ama şimdi çay bile almaya kalkmıyor.son 1 ay hariç.Kardeşim gitsin ütü de yapacak .

sana guveniyor o zaman, haklısın kayınvalıdenın hakkını yemeyelım

bende birazzdan 2nci posta yıkananları ütülicem bugünde yünlülerini yıkadım astımm hemen kuru onlar zaten pijamalarımda kurudu hastane çantamı da elimde olanlarla yapıcam bugün

kıslar size bi sorum var fikri olanlar belirtirlerse sevinirim ben devlette doğurmayı planlıyorum ya hastane çantama tek kişilk nevresim takımı koysammı ki??? izin verirlermi kullanmaya ben yatamam başkasının yattığında da çok pis huyum vardır eşimin yastığında bile yatamammm

semacım ben goturmustum, hiçbir şey demediler
insan zaten hiç rahat edemiyor, kimler yattı orda diye dusunuyorsun

öle valla saadetçim dün aradım konuştum hergün aramak geliyo içimden ama hep ağladı dün insan üzgünken yakınlarının sesini duyunca daha bi içlenir ya ben de bu durum hamile olmam sebebiyle 2 kat oluyo işteeeee

neyse bu konuyu kapatalım kimse etkilensin istemem sadece dua edin istedim o kadarrrr

canım gerçekten çok kötü bir durum.Allah hiç kimseye yaşatmasın.
Ama hayat bu ölüm diye bir gerçek her zaman var.İnsanın sevdiklerini kaybetmesi kadar kötü bir durum olamaz hayatta .Bebek olsun ,anne olsun,baba olsun,eşi olsun .Allah korusun düşünmesi bile kötü.

kıslar ben ütüye kalkıyorum paşamın cicilerini ütüliyim çantamı hazırlayayım eksiklerimi göreyim öptüm sizleri ii kaynatmalarrr

vildancım hem beşiğinize bayıldım hemde cok tatlı bi hamiş olmuşsun allah nazarlardan saklasın kuzum sizi :nazar:

sağol canım .Ama ben artık kendimi beğenemiyorum.Çok tonton oldum gibi geliyor.top gibi.Koyulan fotoğraflara bakıyorum herkez çok tatlı görünüyor .ama kendimi beğenemiyorum.kilo takıntısı vardır bende belkide onunla alakalıdır.

sağol canım .Ama ben artık kendimi beğenemiyorum.Çok tonton oldum gibi geliyor.top gibi.Koyulan fotoğraflara bakıyorum herkez çok tatlı görünüyor .ama kendimi beğenemiyorum.kilo takıntısı vardır bende belkide onunla alakalıdır.

Gececek bu günlerde canim hayirlisiyla bitecek, bebisleri alicaz kucaklarimiza ve eski kilolarimiza dönecegiz insallah :nazar::nazar::nazar:

Gececek bu günlerde canim hayirlisiyla bitecek, bebisleri alicaz kucaklarimiza ve eski kilolarimiza dönecegiz insallah :nazar::nazar::nazar:

amin canım.hem anne olup hemde zayıf olmak istiyorum.bu arada hamilelikten önce çok mu yazıftım hayır.Ama yinede alışverişe gidince istediğim beğendiğim herşeyi alabiliyordum.
Neyse tabiki hepsi hikaye oğlum sağlıkla doğsunda kiloyu vermek kolay.

pınarım sen hala kilosunu mu takıyosun batuşumun yaaaa çocuğu doğmadan obez yapcan heeeee kuzummm maşallahı var batuşumuzunnn kızcazz ama he oğluna haksızlık ediyosun annesii o zaten güçlü tombik bi bebek şükürler olsun ki:nazar:

Kuzum takılmıom ama acıcık tombiş olsun die içiyim dedim kızmaaa delikafadulden

slm kizlarr..
drdan geldik simdi..
oglusum 1kilo700gr.boyuda 41 cm:nazar:
drumuz gayet iyi gidiyor dedi
dogum pozisyonunu almamis daha oylece oturuyordu
hic durmadi yine kipir kipirdi:nazar:
3 tupte kan verdik
bende 1 kilo almisim yine..drda diyor hep bir bir gidiyorsun

slm kizlarr..
drdan geldik simdi..
oglusum 1kilo700gr.boyuda 41 cm:nazar: