• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Haziran Anneleri!!

saol canm
bana soyleneni soyledim canm
yoksa insan bebegini opmek istemezmi?
ben opmessem kimseyede opturmem zaten
milletin gecmisini arastiramamki ucuklumu ucuksuzmu:1no2:

evet yaaa..... bende kımseye opturmıycem kımse kusura bakmasın vallahi .gerekırse hır cıkarırım kötükedihüso ben ınsanların gecmısınımı arastrcam ucuklumu ucuksuzmu kıslar en ıyısı bebeklerımızı kımseye opturmeyelım ya Çok üzgünüm çoook allah korusun :nazar:

ayşecik ve özlem maşallah bebişlerinize :nazar:
inşallah istediğiniz gibi normal doğum kısmet eder allahım sizlere
darısı diğer normal isteyen annelere

semoşum demiştik sana çok yorucu diye bu yıka ütüle işleri
iyiki badana ve temizlik sonrasına bırakmadın

slm kızlar biz geldik dr gittik kızım dönmüş pozisyonunu almış hazır bekliyokaydirigubbakcemile3 dr yeri pozisyonu çok ii dedi %95 normal dogumu yaparsın çok rahat dedi inş.:Saruboceq: 1kilo650 gr olmuş gelişimi gayet ii kız bebege göre normal dedi daha fazla olsaydı iri bebek kabul ederdik onuda istemiyoruz dedi.sonra alışverişe gittik arkadaşla tam 5 saat gezmişiz:utangac: alışveriş yaptım bir sürü kendime yaptım bu sefer bide bebek sekeri için melekler aldım bi kısmınada güller yapmıştım yoruldum ama

maş cnm kızına senn de gözün aydınnn

dizimiz bitti ve geldikkkk
bende bebişinin üzerine titreyenlerden olucam sanırımmm
kıyamam ben yavrumaaa yaaa
o kadar taşıoz ediozz karnımızdaaa
şap şup öpsünler diyemiii

tamam hepimiz anlastik opturmuyoruzz:roflol:
benim cevremde pek kimse yok zaten
bi esim bi ben
yaz donemi oldugu icin herkes tatilde olcak
ama bazi insanlar varki ozellikle opme dersin gozunun icine baka baka alir poposuna vura vura oper:oklava:
bak ben oyle biriyle karsilasirsam ne yapiyorumkötükedihüso

SEMACIM HERGÜN ÇAMAŞIR YIKIYOSUN NE ZAMAN TOPıGE GıRSEM BEN ÇAMASIR ASIP GELEGıM KAÇIOSUN KIZ O KADAR ÇAMAŞIR NASIL ÇIKIYO BACIM ıKı KıŞıSıNıZ HAMıLE HAMıLE YORMA KENDıNı:mymeka:

bebekler öpülmez ki dediğiniz gibi kızlar ilk aylar ancak koklanır zavallıcıkların cildi çok hassas zaten bide yaz olunca bizim bebkler isilik olur allah muhafaza canlarım kıyamam ben hiçbirine

sema bi giydiğini bi daha giymio :)))
şaka bir yana bebeğin kıyafetlerini ve kendi camaşırlarını yıkıyor 2 gündür kuzucum yoruldu

ben bu konuda hır çıkaracagım sanırsam .sırf aile içinde öpmeyin demekten fenaık gelir vallahi. yandım ben yandımmmmmmmmm

özlemcim park yatak için bana sölediğin yataktan dedemz sipariş etti ve geldii
gerçekten tam park yataklar için tasarlanmışşş
beni fikrimden değiştirip buna yönlendirdiğin için çok sğl yoksa az kalsınnn satıcının aklına uyup pamuk yatak yaptırcaktıkkk

öptürmem bebeğimi kardeşimmmmmmm uzaktan sevvvv dicem ben kesin.kesin cunku kendımı bılıyorm aman logusalık depresyonuna gırmeyelım bayanlar kımse ıcın kendımızı uzmeyelım :ecrin_bebek:

özlemcim park yatak için bana sölediğin yataktan dedemz sipariş etti ve geldii
gerçekten tam park yataklar için tasarlanmışşş
beni fikrimden değiştirip buna yönlendirdiğin için çok sğl yoksa az kalsınnn satıcının aklına uyup pamuk yatak yaptırcaktıkkk

a.s.a.s.a.s.gule gule uyusun kuzucuk...
sende saol canmmcim:1hug:

Back
X