• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Haziran Anneleri!!

büyümüşerdir kuzularımızzzzz gidelim görelimmmm içimize su serpilsinnn hasretimiz dinsin birazcıkınn dimi emmekaydirigubbakcemile5

heeeee ii o zaman anam allah nazarlardan saklasın ne ii kayınvaliden varmışşşş maşallah sübhanallahhh :nazar::nazar::nazar::hooray:

aminnnnn.iyidir ya sağolsun.

ben geçen hafta gitmiştim doktora.bir ay sonra geldedi.hiç nst falan demedi.genelde herkesin kontrolleri 15 güne düşmüş ama benimki düşürmedi yaa.hareketleri sordu bende iyi dedim.birde ultrasonda bakarken doktorun eline de tepti bizim zilli.bende herhalde iyi gördüki ondan çağırmadı diyom.
bizden kimse girmedi herhalde öle nst ye sanırım

zaten ben soba yakmasınada deli oluyorum.biran önce merkeze geçsemde kaloriferli evde otursam diyom.en deli olduğum şey sobayla uğraşmak.gerçi bu sene hep eşim ilgilendi ama yinede sinir bişey:kızgın:

canım valla ufoyla ısınıyodukkk buz gibi oluyoduuu doğalgaz almaya kalksak tek maaş bi sürü masraf alana kadar tesisat döşeliydi sadece kömürlü kat kaloriferi aldıkk ben razıyım yakmaya kendi evimiz bi yere de taşınamayızzz böle ii oldu oğlum doğunca üşümeyecekkkk
ben dün gördüm kızımı ama yarın askeri hastaneye gitcem tahliller için herkes nts ye girdi mi kızlar

hımm doğru sen dün gitmiştinnnnn olsun gezmiş olrsun işteee ben daha hiç giredin nst ye ama benim haftam küçük ya en son doğumlardan biri gibi görünüyo ondan belki de girmedimmm

bende nst ' ye gırmedım . en son nısanın basında gıtmıstım.sımdı pazartesı gıdıcem solucem doktorumaaaa bebegımın kalp atıslarını duymak ıstıyorummmmmmm laelaelaelaelae

aksam üstü çok uykum gelio şimdi gözümden uyku akıyo ama gece uyuyamıyorum gündüz uyursammm

ben kendi dr uma 10 nisanda gittim mayıs 8 e çağırdı 1 ay sonraya yani sanırım onsan sonra 15 te bir çağırır yoksa arada doğurma ihtimali yükseliyo çünküüüüüü

nstde bizde duyuyomuyuz kalp atışlarını yaaa.gerçekten nası bişey bu nst
bende tam bilimiyorum ama sancın varmı o nu da gösteriyomuş yani kasılmaların var mı ciddi boyutta mı gibi evet sende duyuyor mussun yarın söyleyecegim bende girmek istiyorum

ben kendi dr uma 10 nisanda gittim mayıs 8 e çağırdı 1 ay sonraya yani sanırım onsan sonra 15 te bir çağırır yoksa arada doğurma ihtimali yükseliyo çünküüüüüü
evet zaten ne kadar zaman kaldı ayda gidersek 2. kontrolde dogururuz semoşdelikafadulden

bende tam bilimiyorum ama sancın varmı o nu da gösteriyomuş yani kasılmaların var mı ciddi boyutta mı gibi evet sende duyuyor mussun yarın söyleyecegim bende girmek istiyorum

bakalım gidince görür öğreniriz bizde.anladım yaa doğum habercisi gibi bişey.
girmek istiyorum diyince alırlarmıki öle yaa

ayda bi gitsem bi daha kontrolumde 36 haftalık olcam ben olur mu hiç34. haftada giderim ben

bakalım gidince görür öğreniriz bizde.anladım yaa doğum habercisi gibi bişey.
girmek istiyorum diyince alırlarmıki öle yaa

burda askeri hastane 7. ayın dolduktan sonra alıyolardı herkesi kontrollerimde görüyodum girenleri öyle diyolardı yarın görecegiz bakalım olmadı karnım agrıyo derim:jeyyar: arada agrıyo cnm yalan degil hani:utangac:

merhaba kızlar nasılsınız ?herkes iyidir umarım .
bu arada dün buzdolabı temizleyen bendim.gerçekten buzdolabı yeni alınmış gibi oldu birde tabi boş görünüyo temizleyince.herhalde çok şey attım içinden.misgibim oldu şimdi içine bişey koyarken dikkat ediyom hemen kirlenmesin diye.
dün buzdolabı günüydü bugünde ütü vardı ben yine yoruldum.

bu arada herkesin 23 nisanı kutlu olsun.bu sene ben katılamadım izinli olunca insan bi haber oluyo

canım arkadaşım aklıma getirdin saol sayende benimde dolabım bomboş ve mis gibitertemiz

hadi kızalr ben kaçıyorum yine.biraz süt içeyim biraz meyve yiyeyim.sonrada mutfağımı toplayım bulaşık yıkıyım.size iyi sohbetler.kendinize birde bebişlere çok iyi bakın öptükkk

nst de kalp atıslarını duyuyosun odanın ıcınde.esınde gırebılıo ben gırmedım ama ole oldugunu bılıorum

Kizlar NST ye nasil girmediniz daha?
Doguma kadar her doktora gittigimizde mutlaka 20 dakika NST kontrolü olmak gerekiyor..Dogum sancisi var mi? Bebegin kalp atislari normal mi? Bunlar kontrol ediliyor...Ben 3 defa girdim simdiye kadar...Bir defasinda beni ufaklik rahat birakmadi, düzgün ölcüm de yapilamadi malesef tekmelerindendelikafadulden

Kizlar NST ye nasil girmediniz daha?
Doguma kadar her doktora gittigimizde mutlaka 20 dakika NST kontrolü olmak gerekiyor..Dogum sancisi var mi? Bebegin kalp atislari normal mi? Bunlar kontrol ediliyor...Ben 3 defa girdim simdiye kadar...Bir defasinda beni ufaklik rahat birakmadi, düzgün ölcüm de yapilamadi malesef tekmelerindendelikafadulden
vallahi burda böyle aglamayana meme yok nidacım bakalım ben yarın söyleyecegimmm

valla nidacım isteğe bağlı olsa oooo ama ne zaman derlerse o zaman girebiliyoruz sonuçta yurtdışındaki takiplerle buradakiler çok farklı canım çözemedikkk hangisi doğru hangisi yanlışş

Back
X