bu arada doğuran annişler, sütünüz hamileyken de sıkınca geliyo muydu?bu sütün miktarını etkiliyomuydu
yok yaru benim gelmiyodu valla o kadar temizliyodum ama sıkmadımda öle hiç erken olur diye ne salağım zaten erken oldu sanmam sütü etkilediğini
ben sana tek bişe söleyebilirim bol bol sıvı al ben su ve meyve suyu içiyorum çok ii geliyo hem kabızlıkta olmuyo bölelikle dikişler acımıyoo eee normal olunca epizyo fazla oldu bende
amanin minede dogum yapmış allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah
kızlar ya bu gün moralim bozuk biraz göbegimizin kenarında kan gördüm alkolle temizledim hemen doktorunu aradım oglumun normal bişey olmaz dedi neden göbegi hala düşmedi 10 gün oldu dedim 1 ayı bile bulabilir dedi ne yani ben şimdi 1 ayı bulursa göbeginin düşmesi bir ay yıkıyamıyacakmıyım yavrumu aman offf ya inşallah bidaha kanamaz . sizlerin göbekleri kaç günde düştü kızlar
kıs allah seni ben eve getirdiğim ilk gün yıkadım oğlumu valla 6günlükken salı günü düştü göbüşümüz
biz alkolle sardık göbüş bağını ama tenine gazlı kuru bez koyduk işe yaradı dr lar öle demişlerdi
batikonda sürdük banyodan sonra koorkma 1 ay falan olmazda sen yıka bebişi yazık kıs öle dururmu bebiş
bak biz çarşamba günü taburcu olurken dr un yeni bebeği olmuş bana dediki bebeği yıkamasan göbüşü erken düşerdi bende dedim ki ben normal doğurdum yıkamak zorundaydım siz yıkamadınızmı bebişi dedim o da dediki hemen hemşirelere yıkattım doğar doğmazzz
kötü bişe olssa dr yıkatmaz kuzu
Günaydin herkeslereeee..
biz de yine tik yok ...:kedi:
günaydın balımmmm
bekle bekle şeker gelir ilaydamızzzzz sen bol bol harekete devammm korkma doğumda allah tarafından inanılmaz bi enerji geliyo doping almış gibizemuszemus