• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Haziran Anneleri!!

canım kakadan tahlil yaptılar
öle anladık bi de sümüksü bişe varmış kakada dr kontrol ederken kakasını yaptı ufaklık ordan anladık
inşallah iileşir koliğe bile razıyım ne beter durumda canım oğlum benim
muskatı hemen uyansın denicem
elma yağını da denicem bakalım

armağancım nasıl hiç uyanmadı gece, 4 saatten sonra bebekler açlıktan baygınlık geçiriyorlarmış biz uyuyor sanıyormuşuz doktor söyledi , 4 saati sakın geçirme uyanmıyorsa ellerini ıslat yüzüne sür uyanır ozmana ,Allah yardımcın olsun canım
Saadetçim, Yasemincim iyi yolculuklar sizede ,
Semoşum canım , geçmiş olsun, çağatayın böyle olacağı senin hamileliğinden belliydi daha dimi
Allah şifa versin , üzme kendini, kırkı çıkınca biraz daha düzene giriyor

benimkisinin kakasıda sümüksü , mikrop öylemi anlaşılıyormuş, ben normal diye duymuştum sürekli sıvı aldığı için sümüksü oluyormuş , yanlışmı biliyorum ?

cnm öncelikle sen sıkma canını üzülme,havalar çok sıcak bunalıo bebişlerr,emer üzülme.
Sen vermeye dewam et sabret.göğsünde şiştiyse eğer makinayla sağ mutlaka.
Süt birikirse çok kötü olur,sızlar.
Allah yardımcım olsun cnmyerimseniben

sağol canım sorma göğüslerim taş gii oldualrdı.. Neyse zar zor emzirdim az önce..uyanmıştı.. Emdirdim şükrler olsunki..

slm herkesee
nasılsınız bakalımm
biz uğraşıyoruzzz
iremciğimleee
şu gazlar bi bitseydiii
bide yavrum kakasını yaparken ıkına ıkına bir hal oluyorrr....
Ağla ağla helak oluyorrr
biz pazartesi akşamı anneannesi ben ve iremim izmire uçuyoruzz
ordanda dedesi alcak ve aydına geçiçez
1 ay kalıcazzz
babamız burda klcak onuda çok özlücez ama kalsak bşy değişmiycekk
işleri çok yoğunnn doğru düzgün görüşemiyoruz bileee
annemlerde net varr ordanda girerimm bakarım sizlereee
bizden haberler bunlar
canım sana ve iremciğe hayılrı yolculuk.. Bencede en iyisini yapıyorsunzu.. Sanada onada hava değşiklği iyi gelciektr umarım..oh ne güzell:))
[/color]
canım ayın 21de bende annemlere gidicem
biraz annemlerde biraz kayınvaldemlerde kalıcam
bizimde babamız 1 ay yanlız üzülüyorum hem biz hem o cok özliycek ama
ne yapalım yanlız başa cıkmak cok zor birde burası cok sıcak korkuyorum isilik
olucak diye gündüz bir yere çıkamıyoruz sıcaktan akşamda
heryer kapalı burda gıcık bi yer :kızgın: Hem bebiş için hem benim için iyi olucak

oy kıyamam acıktıgı zaman mutlaka emicektir annesi sıkma canını

inş canım.. Az nce emdirdim şükrler olsuki. ölüyorum nerdeyse göğüslerden.. Rahatladım şükrler olsun. Emmeseydi sağcaktım zaten:(
bu arada herkese iyi hafta sonları kocişlerle
ve bebişlerle ben duşa girdim babamıza ben cıkana kadar
bebişin beşigini salla dedim çıktım birde baktım ikiside uyumuş cok tatlı
görünüyolar ya büyük ve küçük aşkım benim
:asigim:

armağancım nasıl hiç uyanmadı gece, 4 saatten sonra bebekler açlıktan baygınlık geçiriyorlarmış biz uyuyor sanıyormuşuz doktor söyledi , 4 saati sakın geçirme uyanmıyorsa ellerini ıslat yüzüne sür uyanır ozmana ,allah yardımcın olsun canım
saadetçim, yasemincim iyi yolculuklar sizede ,
semoşum canım , geçmiş olsun, çağatayın böyle olacağı senin hamileliğinden belliydi daha dimi
allah şifa versin , üzme kendini, kırkı çıkınca biraz daha düzene giriyor

canım bende şaşatım valla. En son saat 1 de uyudu emerken.. Ondan sora 4 de kalktım emdiriyim diye.. Uykuan emmedi.. Uğraş uğraş durdum.. Terdene sucuk oldum. Ememdi.. Uykudan açmadı gözleirni. Sıcaktanmi bilmiyorum.. Neysek sabah 6 da biraz emdi. öyle böyle uğraşıyorum canım..

Kızlar hamileyken uykusuzluktan sikayet edioduk biran önce gelseler dioduk şimdi yine uykususuz en büyük problemimiz gaz şimdide gaz geçsin dioruz bakalm sonra ne olacakkk süprizzzzz

pınarcım gaz feci bişeymiş yavrum emerken bile ağlıyor nasıl acı çekiyor doktorumuzu aradım sabah akşam 10 çay kaşığı rezene çayı ver dedi ilacımızıda değiştiriyoruz inşallah işe yarar hiçbir bebekte gaz sorunu olmasın kıyamam ben onlara:(((((

Tek avuntum şükrüler oslun gaz problmemiiz yok.. Artık oda olsa stresten ölürüdüm herlade.:((çok zore analık ya.. Gerçi bebek olmakda bir o kadar zor:((.

Hatta ıÇınde fındık parÇaları var gıbı oluyor.. Ama ben normal dıye bılıyorum.. Öyle Çok sÜmÜkÜmsÜ deĞıl zatenÇ. CvıkılıĞından.

Tek avuntum şükrüler oslun gaz problmemiiz yok.. Artık oda olsa stresten ölürüdüm herlade.:((çok zore analık ya.. Gerçi bebek olmakda bir o kadar zor:((.

ewt cnm katılıorum sana bizimde gaz sıkıntımız yok başlar diolar amaa görcez bakalım inş olmaz.:nazar::nazar:
annelik zormuş gerçekten daha yeniiyiz ama anlaşılıo şimdidenn..

biraz büyüselerr ,şu kırkı bi çıkarsak hayırlıısıı:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

bunada şükürrrrrrr

slm herkesee
nasılsınız bakalımm
biz uğraşıyoruzzz
iremciğimleee
şu gazlar bi bitseydiii
bide yavrum kakasını yaparken ıkına ıkına bir hal oluyorrr....
ağla ağla helak oluyorrr
biz pazartesi akşamı anneannesi ben ve İremim İzmire uçuyoruzz
ordanda dedesi alcak ve Aydına geçiçez
1 ay kalıcazzz
babamız burda klcak onuda çok özlücez ama kalsak bşy değişmiycekk
işleri çok yoğunnn doğru düzgün görüşemiyoruz bileee
annemlerde net varr ordanda girerimm bakarım sizlereee
bizden haberler bunlar

hayırlısı olsun canım gelmişken ugrasaydın bizede:)))))
babanızada allah kavuştursun zor be ayrılık. ama senin için iyi olacak canım .

kızlar bebek için klima kullanan varmı.çalıştırıomusunuz bebeğinizin yanındaa..CADIARZU

slm kızlar temmuz annesı olucam ınsallah oğlum gelırse eger 40haftası dolupta normal doğum yapan varmı aranızda?benım oğlus gelmedıde bende panık haalındeyım :(

Back
X