inşallah aglamaz canım inşallah yaşamayız allah kimseyi bu duruma düşürmesin gerçekten zorcok gecmis olsun hawacim..ins bidaha yasamazsiniz..
kuzucugun bir daha oyle aglamaz ins..
çok üzüldüm ama atlatıcagız bu günlerideHavvacim cok gecmis olsun canim..okurken icim acidi yavruna...Dedigin gibi Allah dermansiz dert vermesin...
canım benim oglumdada kabızlık yok hatta belki gaz problemi bile yok biz gaz zannediyorduk aglamasınıoglumun poposu çok kaka yapmaktan çatlamış.bakalım şu sorunu bi atlatalım .canım inşallah deildir ama bende popo deliginin kenarındaki kıvrımları yarık görüyordum hemoroyitmi oldu acaba aglum diye bile düşündüm.bence sende ihmal etme göster doktoruna .gazını çıkarırken bile aglıyordu ama gazı çıkınca hala devam ediyordu meger popodaki çatlaklarmış ona acı veren.gazını çıkartırkende poposunu kullanıyo haliyle bu minikler :))))geçmiş olsun havacım benim kızdakabızlık yok ama ilk zamanlar çok sık kaka yapıyordu şimdide kaksını yaparken zorlanıyor zorlanırkende poposunun kenarları yarık yarık gözüüküyor acaba senin söylediğin gibi bişey olabilirmi acaba
inşallah düzene girer çanım . uykusuzluga dayanıyorda insn aglamalarına dayanamıyorHAVVACIM geçmiş olsun bebişine, Allah şifa versin, bi daha göstermesin inşş.
ben de kabızlık için saf zeytinyağı vermiştim ama sanırım biraz fazla vermişim bu sefer de ishal oldu bebişim şimdi de ondan ağlıyo; hayırlısıyla bi düzene girselerdi artık
canım inşallah sizde atlatırsınız sorununuzu en kısa zamandahavacım geçmiş olsunya
onlar ağlarken insan kendini çok kötü hissediyor,
bizden medet umuyorlar ama biz anlayamıyoruz çok kötü
napalım onlar konuşana kadar bu böyle gidecek
şu kaka problemini hala çözemedimya,
kabız değil ama kakasını kendi yapamıyor
yaparkende deli gibi ıkınıyor ama kabız değil
zeytiny. verdim ertesi gün çıktı
2gündür yine bişey yok
evet o durum sevindirdi benide ama bu seferde popoyu mahvetmiş keretacok gecmiş olsun havvacım gercekten ayrıntılı yazmana cok sevindim hepimiz asagı yukarı aynı problemleri yaşıyoruz saolasın canım maşallah oğlusun da kocaman olmuş inş bi daha böle bişey yasamazsın canımmm
havva geçmiş olsun çok üzüldüm meleğine..bir büyüselerdi yavrucaklar
canım çok büyük bebek aşkı vardı benim içimde ben bu günlerinin tadını çıkarıyorum. ama eli mahkum büyüyecekler tabi.bidaha bebegim ya olur ya olmaz allah ogluma saglık versin .hepimizin melekleri çokkkuzun ve iyi yaşasın bahtları açık olsun hep mutlu olsunlar