uzun zamandır giremedim. Umarım herkes iyidir.
Bu aralar hayatım çok karışık, onun için hiçbirşeye vakit bulamıyorum.
Perşembe günü babamı kaybettim.Bi yanım yanarken bi yandan da annelik iç güdüsü ile sütüm kesilmesin diye dirayetli olmaya çalıştım. Allaha şükür bi sorun olmadı.Ahmetinde düzeni bozuldu tabi tam kırkı çıktı düzelecek derken oğlum kalabalıklara gire çıka başka yerde kalınca yine sapıttı.
Yani benim huysuzum hala huysuz, dün gece 4'e kadar hiç uyumadık sonrada taksit taksit uyuduk:gitme:
Bu arada sol göğsüm çatlamıştı sonra ağrı yapmaya başladı, ağrı sırtıma vuruyodu iki haftadır. Gazını çıkarırken bile kucağıma alamıyodum. Doktora gittik ultrason ve kanda bi şey çıkmadı. Böyle emzirecek demiş,sonuçları almaya eşim gitti de. Sizce ne yapmalıyım???
CANIM YA BAŞIN SAG OLSUN . allah geride kalanlara sabır vesin gerçekten üzüldüm kıyamam ya herşey ancak bu kadar karışık olabilir .küçücük bebeginde var allah kolaylık versin canım. canım o agrı bendede oldu 3 gün hiç bebegimi alamadım kucagıma bende gittim doktora.yatarak emzirmekten olmuş kürek kemigimi zorlamışım .geçer dedi kendiliginden geçtide çok şükür artık yatarak emzirmiyorum . gögüs küçük oldugundan kendimi zorladıgımın farkına vardım .