• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Haziran Anneleri!!

Bizde o olayı dün atlattık canım, of çok kötü birşey, benimkide çok ağladı. Şimdi sürekli takipteyim ateşini kontrol ediyorum. Yalnız bizim doktor verem aşısını vurmadı, verem aşısı perşembeleri olur dedi, yani tekrar bize aşı yolu göründü. Bu perşembe olayınıda ilk defa duydum ???[/QUOTE

cnm neden perşembe sordunmu?

Verem aşısını perşembeleri yapıyorum dedi, tuhaf geldi ama neden perşembe diye sormadım. Aşıya gittiğimde sorucam bakalım neden öyle dedi.

Selam kızlar bende haziran annesiyim hamileyken giriyordum siteye ama işi bırakınca giremedim. Benim oğlumunda pişiği çok feci oldu, hametan kullanıyorum eski halinden çok daha iyi ama tam anlamıyla geçmedi ne önerirsiniz?
Birde bugün 3 tane aşı oldu gece ateşlenirmi rahatsız olurmu ki?

canım pişiği bepanten plusla trosyd kremi karıştırıp sürdüm 2 sefer sürmemle geçtii
pamukçuk karbonat canım tülbentle bi güzel dilini dudaklarını temizliyorum benimde tam anlamıyla geçmiyo çok hafif oluyo ama her emmede siliyorum hala

Karbonatlı suyu her seferinde yeni mi hazırlıyorsunuz yoksa bir kere hazırlayıp bitene kadar onu mu kullanıyorsunuz? Ben dilini silmeyi bir türlü beceremedim, parmağımı sokamadım ağzını içine :1no2: Öf çok beceriksizim

Selam kızlar bende haziran annesiyim hamileyken giriyordum siteye ama işi bırakınca giremedim. Benim oğlumunda pişiği çok feci oldu, hametan kullanıyorum eski halinden çok daha iyi ama tam anlamıyla geçmedi ne önerirsiniz?

Bize fitil verdi doktor, eve gidince kullan dedi, Sana birşey söylemedimi?

canım ben pişige bepanten plusla trsoyd merhemi karıştırp sürüyorum ama bol çok az iice yediriyorum ben gitmeden önce ateş düşürücü vermiştim ama yine ateşi vardı doktorumuz fitil verin demiştii verdik düştüü

Karbonatlı suyu her seferinde yeni mi hazırlıyorsunuz yoksa bir kere hazırlayıp bitene kadar onu mu kullanıyorsunuz? Ben dilini silmeyi bir türlü beceremedim, parmağımı sokamadım ağzını içine :1no2: Öf çok beceriksizim

yok canım günde 2 defa hazırlıyorum ben tülbenti parmagıma doluyorum böyle daha kolay oluyo ilk pamukla yapıyodum pamuk agzına kacar diye bende silemiyodum ama böle daha ahat olduu

canım pişiği bepanten plusla trosyd kremi karıştırıp sürdüm 2 sefer sürmemle geçtii
pamukçuk karbonat canım tülbentle bi güzel dilini dudaklarını temizliyorum benimde tam anlamıyla geçmiyo çok hafif oluyo ama her emmede siliyorum hala
benimknide prima mahvetti ince die aldım bizde huggies kullanıyoruz ama keşke huggieste prima kadar ince olsaa

evet prima ince ama bilmiyorum kızım dogdugundan beri pişikden kurtulamamıştı.bütün kremleri denedik.bezi değiştirince kurtulduk.molfix de ince ama biraz sert gibi yumuşak değil.
ya ben karbonatlı suyuda bi çay bardagı yapıyorum.tülbenti parmagıma dolayıp bandırıyorum onu iki gün kullanıyorumm.suyu iki günde bi değiştiriyorum

hoşgeldin taze anne saadet.evde olmak gibisi yok demi buarada allah kavuştursun annen gitmiş bilirim zor olıur annem gidince ben çok ağlamıştım.

hoşbulduk cnm
sağolsın evet cnm ailemden ayrıldımm
ama çok koydu alışmıştım 2 ay 1 haftadırrr

bende prima kullanıyorum çokta memnunum..ya kızlar primanın uyu ve oynasını kullanıyorum ben daha hesaplı ne farkı var digerinden bilmiyorum..

iyi geceler herkese, bildiğim kadarıyla aktif bebek primanın daha kaliteli olanı.
biz de prima yenibebek 2 no kullanıyoruz şu anda ve çok memnunuz.
pişik koruyucu olarak da mothercare in kremi(sudo krem) gerçekten güzel.
herkese huzurlu, bol uykulu bi gece diliyorum.

bende pampers(prima) active fit 3no kullaniyorum... gercekten memnunum..
pisik koruyucu olarakta sudocrem kullaniyorum..hic pisik olmadi simdiye kadar..
ins boyle gider..
iyi geceler hepinizee

günaydın kızlar maşallah benim poyraz bu gece uyudu akşam 11de uyuttum gece3.30da kalktı mamasını yedi 4te uyudu sabahda 7de kalktı şimdi geri uyudu şaşırdım:1shok:ilk defa böyle güzel uyudu sizin bebişlerden naberyerimseniben

Back
X