- 27 Şubat 2008
- 9.942
- 12.715
- 823
çok sağol canım.. normlde en az iki saat arayla emdirmeye çalışyıorum.. acaba sıkmı.?. ondanmı zor emiyor.. acıkmıyormu bilemyiorum..normalde göğsümden emiyor.. tek öğünde tek göğsümü veriyorum genelde.. eğer sütüm azsa 10 dk birni 10 dk birni.. ama iki gündürde sağ göğsümü emmeiyorCanim bebegin senin gogsunu emiyormu? Eger emiyorsa sik araliklarla emdir yada sagicam dersen sik araliklarla mesela 2.5-3 saatte bir sag ama sagdiktan sonra gogsundeki sut tamamen bosalinca sagmaya en az bir 5dk. birsey gelmesede devam et, sutu bu artiriyor.
Lutfen canini sikma, bu esas sutunu etkiler, lutfen rahat ol, merak etme dedigim sekilde sagarsan geri gelir sutun.
Bana bebegini nasil doyurdugunu, onceden sutunun ne kadar oldugunu yazarsan, yardimci olmaya calisirim.
teşkler canım.. öyle yapyım bari..saadet canım kızın emmiyo mu hala doğduğundan beri , vidaylin diye vitamin var emzik alıştırmak için tavsiye etti dr. onu alıp sürsen meme başına etkili olur mu acaba biz emziğe sürdük ama tatlısı bitince attı emziği
armağancım dut kurusunu kaynatıp iç belli bi kürü yok sanırım doğum yaptığım günler de ben de içmiştim hatta yazmıştım buraya sütü artırıyo