günaydın kızlar maşallah diyeyim bizimkinin gece uykusu düzene girdi gibi gerçi geceleyin elini emmekten rahat uyumuyo beni de uyutmuyo yakalayamayınca sinirleniyo ama en azından bütün gece ayakta değil
geçen de yazmıştım benimki de bütün gece emmediği oluyo,ben kaldırıyorum ama canı emmek istemiyo geri yatırıyorum inş. bişey olmaz bi kere bile emzirsen yeter bence.
bizimki şimdiye kadar hiç memede uyumadı gündüz beşik salıncak falan idare ediyoz ama akşamları çıldırıyo battaniyede sallayıp salıncağa koyuyoruz bı yüzden daha hiçbir arkadaşa oturmaya bile gidemedik bayramda annemlere gidince napıcam bilmiyom beşiğini götürmek istemiyom çok yer kaplıyo arabada.
canım benim de kaşınıyo ben de dokunamıyom biraz huyluyumdur da bir de hala bi bombelik var ameliyat yerinde üstten şişlik var gibi o gitmiycek heralde
Günaydın kızlar,
Dün kızım öğlen 2'den gece 23'e kadar uyumadı ve de çoook ağladı. Gece 23'de sızdı sabah 6'da ben kaldırdım artık :)
Geceleri bazen denk gelen şu uzun uyuma işini doktora sordum, emzirmek için 5 saati geçirme kan şekeri düşer dedi. Bu kan şekeri olayı yeni doğanda olmuyomuydu ya kafam karıştı. MEsela dün Elif gece 22'de emmişti sabaha kadar emzirmedim ama napıyım ya uyuyo çocuk acıksa uyanmaz mı? Fırsat bu fırsat ben de uyuyorum walla ne yalan söliyim. Ama doktor da kafamı karıştırdı. Sİz bu tip bi durumda ne yapıyosunuz kızlar ya? Bi yandan korkuyorum bişi olur diye. Bi yandan da rutine bindirip gece beslenmesine alışmasını istemiyorum sonra vazgeçirmek çok zor oluyomuş. İsteyince zaten veriyorum ama hususi ve rutin olarak gece beslenmesine başlamak istemiyorum işin açıkcası. Bİ fikir verin canlarım ya!
Bİ de HAziran bebekleri nasıl uyuyo arkadaşlar? Herkes sallıyo mu? Benim ki eskiden hep mememde uyuyodu artık nadiren uyuyo. İki gündür ayağımda sallıyorum ama ayağa da alıştırmıyım diyorum eee nasıl uyutcam ben bu kızı? Ana kucağında sallasam eee iki ay sonra ona sığmayacak o zaman ne olacak?
Kendi kendine mümkün değil ortalığı yıkıo, sadece bi kere uyudu şimdiye kadar.
geçen de yazmıştım benimki de bütün gece emmediği oluyo,ben kaldırıyorum ama canı emmek istemiyo geri yatırıyorum inş. bişey olmaz bi kere bile emzirsen yeter bence.
bizimki şimdiye kadar hiç memede uyumadı gündüz beşik salıncak falan idare ediyoz ama akşamları çıldırıyo battaniyede sallayıp salıncağa koyuyoruz bı yüzden daha hiçbir arkadaşa oturmaya bile gidemedik bayramda annemlere gidince napıcam bilmiyom beşiğini götürmek istemiyom çok yer kaplıyo arabada.
inş canım bide bişey sorcam benim ameliyat yerim kaşınıyo içerden kaşısamda fayda etmiyo yani kaşıyamıyorum sizdede oluyomu
canım benim de kaşınıyo ben de dokunamıyom biraz huyluyumdur da bir de hala bi bombelik var ameliyat yerinde üstten şişlik var gibi o gitmiycek heralde