aylincim çok emzirmiyomusun ya.bi emzirmede 15 dk birini 15 dk digerinimi veriyosun.yoksa benmi yanlış anladım.benimki 5dkda bitiyo.zaten kızım okadar çok emse daha çok kusardı herhalde.ne gzel sütün bolmuş maşalllahhhh

peki kaç saatte bi emziriyosun.
arzucum hep böyle emiyordu emir, ben çeksemde emir istiyor sonuçta. emmek istmese emzirmenin yolu yok sonuçta.. geceleri çok az emiyor 5 dk sürüyor, ama gündüz 15 dk'dan fazla olduğuda oluyor. birazda vakit geçirmeyi seviyor memede:))
evet gezdirince susuyo ama gazını alttan çıkartıyo genellikle üsten pek çıkarmıyo ama her emisinde aynı demekki gazından dolay dediğini denicem canım inş işe yarar çok saol
canım demek istediğim 3. ayda çevrelerini tanımaya başlıyolar ya emmiyolar 3. ayda düzene girecek derken çevre merakı yüzünden düzenleri yerine oturmuyo o yüzden dedim yanlış cümle kurdum galiba demek istediğim buydu allah korusun ne sendromu ben öle şakasına demiştimsırnaşık şey
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sen çok yaşa emi havva güldürdün beni
maşallah kız ne güzel allahım olmayanlarada versin benimki ne az ne çok nisama yetiyo senin dediğin bende ilk 1 ay olmuştu sonradan normale döndü gögüslerim çok ağrıyodu canım sen bi gögüsün çok doluyo ya sen 15 dk emziriyosan o gögüsünü emir boşaltmıyo demi asıl senin döktüğün süt emire yarayan süt emir ilk emdiğinde gelen süt değilde ondan sonra emdiği öz süt daha yararlıymış dr um bana gögüsünü boşaltana kadar emzir son kalan süt bebeğe yarayan süt demişti bi gögüsün tamamen boşalsın diğerine geç demişti böyle daha iyi beslenir demişti genede sen bilirsin şekerim
ahh canım çok zor günler geçiriyosun ama geçicek inş düzene girecek herşey sana ihtiyacı var çok üzülüpte sütünü etkileme allah büyüktür inş evine dönecek bizede ihsoşun yaramazlıklarını anlatacaksın üzülme çok tamammı canım benim öptüm ihsoşunu nisada öptü arkadaşını a.s.
dediğini anladım hüliş,ama çok dolu olsada 15 dk boşalması için yetiyor gibi geliyor bana, bayağı rahatlıyorum 15 dklık emmede.
emir emdiği zaman sağmıyorum ben, geceleyin emmeye kalkmıyo, kalksada 5 dk anca emiyo o zaman boşalmıyo göğsün bende o zaman sağıyorum, sağmazsam çok canım yanıyo.. ama gündüz açığı kapatıyor..
dideeem geçicek bu zor günlerin hepsi canım, sağlıklı huzurlu günler çabuk gelsin inşallah, güzel haberlerini bekliyorum tatlım..
özleeem iyi yolculuklar iyi tatiller, bool bool dinlenirsin inşallah canım..
dönüşte dinleriz armin'in istanbul maceralerını..
nurcum çook geçmiş olsun canım,Allah beterinden saklasın inşallahh..
saadetcim ben geldim dicektim ama emir uyudu, bende uyumaya gidiyorum, gece uykusu çok önemli çünkü emir gündüz uyumuyo, bende gece uyumazsam hayalet gibi olurum artık :))
öptüm canım, tatlı rüyalar..
kızlaar herkese iyigeceler, yarın dr kontrolumuz var aşımızda olucak çok heyecanlıyım inşallah canı yanmaz, ateşlenmez kuzucukk..