bizimde 23 dereceye düşmüş.ama daha normal bence.ben yatarken penye battaniyesini örtüyorum.tabi öncesinde ince örtüyle kundak yapar gibi sarıyorum.hem elleriyle oynarken uyanıyo diye hemde gece üstünü açıyo en azından sarılı olunca azda olsa fayda eder.havalar iyice serinleyince daha kalın bi battanıyeyle sarcam.yada uyku tulumu alcam.çünkü gece üstünü çok açıyo.
uyku setinin yorganı bana çok boş geliyo ya.silikon ya sankı ısıtmaz gibi geliyo.ben kendimde hiç kullanmadıgım için.alışamadım silikona.
şapkada sadece hava serinse banyodan sonra az bi takıyorum okadar.bizim cadı şapka saç bandı iç sevmiyo.
kakası arada yeşil olurmuş bizim dr normal dedi.çok beslenince olurmuş.bide kaka bagırsakda çok bekleyince olurmuş.yani geç tuvaletini yapınca
Canim bende bugün yorgan kullanmaya basladim...Evimiz epeyi serin...Hatta yavas yavas kaloriferler yanmaya basladi bile bizde :hulya:
tşkrler cnm..
cnm örtersem bi battaniye sini örtyorum o kadar o da penye
bura tam anlamıyla soğumadığı içinnn..
şapka takmıyorum cnm bn
hoşgeldn aramıza nurcum..
allağ bağışlasın a.s.
ilginize teşekkürler kızlar a.s. , bu gece bebiş de ben de terledik, kötü olan benim yatak odası çok rutubetli, yorganın içinde terliyosun, kafan donuyo, sanırım yatak odamı değiştiricem, en iyisi bu
nur sen de hoşgeldin canım aramıza