merhaba herkese
bugün işe başladım ilk defa ayrıldım kızımdan öğleye kadar yoktum allahtan eşim de evde sorun çıkarmamış çok zormuş ya ayrılık gece stresten uyuyamadım.
canım bizim de aynısı .ben yatırıp önünde şaklabanlıklar yapıyorum şarkı söylüyorum biraz biraz alıştı.
ay kıyamam ya.bu kadar harab etme kendini olduğu kadar seneye bi bakmışsın kocaman olmuş bıcırlar
merhaba canım pek uğramıyosun topiğe
bugün işe başladım ilk defa ayrıldım kızımdan öğleye kadar yoktum allahtan eşim de evde sorun çıkarmamış çok zormuş ya ayrılık gece stresten uyuyamadım.
herkesin bayramı kutlu olsun kıslar
eşim geldi geleli sürekli geziyorumm fırsatım olmadı girmeye
buarada kızım çok fena oldu kucak ve sallama delisi öldürüyo beni
ne yapcam bilmiyorum bizde pazartesi uçuyoruz
ewime dönüyorum sonunda eşimde olmuycak nasıl başa cıkıcam bu kızla bilmem
ya kıslar akıl verin nasıl vazgecirrbilirim şu kucakla sallanma sewdasından
herseferinde almıcam sallamıcam diyorum katılıyo mecbur alıyorumm
canım bizim de aynısı .ben yatırıp önünde şaklabanlıklar yapıyorum şarkı söylüyorum biraz biraz alıştı.
herkese merhaba...bu ara çok yoğunum şöyle bir uğrayıp okuyup çıkıyorum arada sadece.
benim minik üşüttü galiba kızlar ya..kat kat giydiriyorum ama yine de midesini mi üşüttü ne..
sürekli emdiğini çıkarıyor..bütün gün midesi boş yavrumun..ne üst kalıyor ne baş..:çok üzgünüm::çok üzgünüm:sürekli doyurmaya çalısmaktan elbise değiştirmekten.çamaşır yıkayıp ütülemekten fenalık geldi..tabi bunların yanı sıra ev işi ,okul,,,kafayı sıyıracağım artık..oğlumun tedavisi de bir yandan.. çok yoruldum artık..:gitme::gitme:çok sinirli biri oldum çıktım..bir de ağlama krizlerine giriyorum..sanırım psikolojık destege ihtiyacım var..:a015::a015:çok yetersiz hissediyorum kendimi...rüyamda bile hiçbir işimi yetiştiremiyor görüyorum kendimi
ay kıyamam ya.bu kadar harab etme kendini olduğu kadar seneye bi bakmışsın kocaman olmuş bıcırlar
merhaba
merhaba canım pek uğramıyosun topiğe