Ayyy çok sevindim inşallah olurrr
a.s. inşallah tatlışım , bu arada facebook işini daha çözemedinmi canım ben ekleyemiyorum seni
kızlar geceleri bebişlere şepka takıyor musunuz demiştim ama olimpostan başka cevap veren olmadı,

(
Canım ben geçen gece takayım dedi çekmiş eliyle gözüne gelmiş, çok ağladı, kışın napçaz bakalım :bbo:
bizde bugün drdan sonuçlarımız aldık.idrarımız şükürler olsun temiz çıktı.atlatmışız.
ama öksürüğümüz biraz var.bide gecelri hırıltısı oluyo dedim.onuda bi kaç gün daha bekle dedi.devam ederse tekrar gitcez.zaten 3gün burun spreyi ve şurup kullanmıştım.bi daha ilaç önermedi.bakalım inşllh tamamen iileşiriz.ya bu arada dr okadar yogunduki demir damlasını söylemeyi unuttum.ama hafta içi aşı günümüz var sağlık ocagından alırım artık.
haa bu arada 2ci aydaki aşılar kolunuzda yara yaptımı?? gerçi hemşire yapar demşti ama bizimki anca 3cü aydayken yara oldu.ve hala devam ediyo.bugünde banyodan sonra hafif kanadı...
Geçmiş olsun canım, bizimde yara oldu kolu, o aşı tuttu demekmiş , bende çok korkmuştum
g
canım bu habaere çok sevindim inşallah her şey gönlünüze göre olur
a.s. canım özledim seni, nasılsın? kızlar nasıl?
kızlar iyi geceler yağmurun burnu akıo hapşırıyor...
((sanıırım grip oluyoruz..
ıhlamur verdim 4 5 çay kaşığı..
nefes almakta zorlanıor..
umarım tam olmadan atlatırızz...
geçmiş olsun canım, başının altını yükseltirsen daha kolay nefes alır doktor öyle dedi bize
ıhlamuru ben küçük biberona koyuyorum 30 cclik içebildiği kadar içiyor, bir zararı yok ki
Benimde midem bulanmmaya başladı ne hikmetse.Psikolojik galiba.
Demir takviyesi için kimse bana bişey vermedi ayın 19 unda aşısı var ebelere sorucam.
Kızlar bebeklerinize ne giydiriyorsunuz malum havalar soğudu.
Ben yarım kol çıtçıtlı, üzerinede 2 tane penye giydiriyorum. (yıldız takımı diye tabir edilenden)
Altına çorap, üstüne patikli pantolon, üzerine patiksiz pantolon.
Gece yatarkende polar battaniyeye sarıyorum üzerinede penye örtüyorum.
Battaniyeye sarıyorum ama bir şekilde kollarını dışarı çıkarıyor ve omuzları açıkta kalıyor, yani beline kadar örtü olmuyor, üşümesinden korkuyorum, sizler neler giydiriyorsunuz.
Birde oda sıcaklığı sabahları 22-23 öğlen 25,26 oluyor.
bence de çok giydirmişsin canım, bunalır çocuk
ya bende tam kızım iileşti dedim ama gece hırıltısı yine oldu.öksürürken cigeri çıkcak gibi oluyo.ama eskisi kadar çok öksürmüyo.şimdi ilaçda kullanmıyoruz.dogal yollardan ne balgamı söktürür acaba bilen varmı???
pekmez diye biliyorum ama ne kadar vermek gerekir.bide pekmez çok tatlı içini yakmazmı???
Pekmez 4 ay dolunca verilebiliyormuş en erken , bir doktoruna sor istersen canım,
Geçmiş olsun prensese
nasılsınız bakalım kıslar
hafta sonu kimse yok sanırımm,
bizde kızımla basbasayız biras hafif öksürüyo hemen ıhlamur kaynattım burda okumuştum inş ii gelir
Geçmiş olsun sarıkızına canım, havalardan mı ne herkes hasta, nazarmı değdi acaba haziran bebeklerine
benim kızın aşı yeri sivilce gibi baş verdi patladı patlayacak da ne sürsem diye sordum bilen varsa söylerse sevinirim
hemşire bana öyle olması gerek dedi, bişey sürmek gerekmi ki bende senden duyuyorum canım,
iyiakşamlar
bgn adıyamandan misafirimiz geldi
giremedim
az önce ggtiler
öğleden sonrada akşama kdar dışardaydık iremle bi ilki yarattık 5 saat dışarda kalarak
maşallah çok korkmuştum ama hiç huysuzlanmadı
iyi gezdikk...
çarşı pazarrr
İyi gezmişsiniz ana kız maşallah kaydirigubbakcemile2