Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır daha dönmüyor benim ki.
Kızlar dişlik kullanıyormusunuz siz. Biz set almıştık çıngırak seti onun içinde dişlikde var ama ablam çok sert bu deyince vermek istemiyorum.
Bu arada bebeği yıkadık :)
Ama ablamla, hala cesaret edemiyorum. Ben bezi sürekli sabunlamak zorunda kalıyorum süngerim var ama boyası çıkıyor ve sabunla köpürttüğümö için sabun bitiyor o esnada bebeği üşütürüm diye korkuyorum, birde arkasını yıkadıktan sonra başını yıkıyorsunuz ya file sabunlu oluyor yani bebeği kaldırıp nasıl su döküp ve havluya alıyorsunuz. Ay çok sordum ama artık kendim yapmak istiyorum, her zaman adam bulamıyorum, eşimde haftanın 5 günü şehir dışında.
Canlarım geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler...nasılsınız bugün??bebişler nasıl??
nerdesin kaçak asıl senin batuş nasıl girip kaçıyon olmuyo böle(
ben ağzından damlattım sürmedim kızlar
doktora götürdüm ama doktorda bilmiyor![]()
Sormaaa canım yerdemiyim göktemiyim .... batu bey izin vermiyo teyzesi .... özledimm...hamilelik günlerimizi :):)
benimki ilk kez bugün döndü daha 3aylık 17günlük erken değilmi?
herkese selamlarrrr
biz bugün rekor kırıp kızımla 10a kadar uyumuşuz.ama gece çok uyandı.en son 7de yatmıştı.onunda etkisi var.
kızlar 2gündrü bu ferruma başladık ama kızımın kakası yemyeşil ve siyahlıklar var içinde.demir ilaçı yapar diye biliyorum ama sizlerdede oldumu?bide bizimki ilaç pek sevmiyo dün verdiğimi kustu.tadı çok kötü geliyo.onu başka bişeyle karıştırıp versek olurmuki?
hadi ya demek bişeyle karıştırmak gerekiyo.bana hemşire biey demedi.ama biz sadece anne sütü kullanıyoruz.ek gıdaya da geçmedik.ama bu ilaçıda başka türlü almıcak.2-3 kaşıkda olsa elma suyu yapayım bari.kızım demek ondan kusmuş