kimseler yok yaaaa...
kızlar yarın iznimi uzatmak için işe gitcem.tabi.kızımıda yanıma alcam.ordan alışveriş merkezine ugrucam.kızıma kışlık alcam.bide benim cadı artık emmek istemiyo ya.zorla emziriyorum.uykuluyken yada uyurken veriyorum.başka türlü emmiyo.bende biberonla vermeyi denicem.ama sağma aletim yok.manuel olanlardan alıcam.hangi marka daha iidir.yarın sabahdan işe gidicem topiğe ugrayan olanlar bi marka önerirse sevinirim.
bid esağdıgımız zaman kaç cc çıkması lazım.yani bi ögünde nekadar veriliyo.hiç bi fkrim yokkk.gerçi yine emzirmeye çalışıcam ama memeyi almazsa biberonda veririm.çünkü aç kaldıgını düşünüyorum.5-6saat emmediği oluyo.
evde 1nolu biberon var.şimdilik alışması için idealdır demii..bi kaç kez onla ıhlamur vermiştim.güzel emdi.hızlı geliyodu
cvplarınızı bekliyorum
Canım bendede chicconun manueli var 120 tl ye aldık sanırım yanlış hatırlamıyorsam ,memnunum ben, sütüm fazla oldumu sağıyorum ama zor iş gerçekten
kızlar semoştan haber alan var mı ?
narencim sevgili dünürü sen biliyor musun muhtarımızı ve çato beyimizi
canım ben konştum geçen gün, iyiydi çağatayı sürekli ayağında sallıyormuş 5 dakika bırakayım uyanıyor dedi, bilgisaarıda bozukmuş ondan giremiyor
canlarım benim günaydın hiç giremiyorum ben fırsat bulup bizim ihsoşun hergün bişeyi çıkıyor buseferde böbreğinde 2tane 3mm taş çıktı ağlamaktan harap oldum kendide acıdan kıvrandı yavrum büyükler o acıya dayanamazken o daha minnacık gözlerini aça aça ağladı yavrum şimdi ilaç tedavisine başladık bakalım günde 5kere farklı ilaç veriyorum zorla ameliyatını atlattık derken bide bu çıktı Allah çaresiz dert vermesin tabi ama benim ömrümden ömür gitti aylardır aah aaahhh inşallah biran evvel bunuda atlatırız teyzeleri duaedin olurmu
Canımm çok geçmiş olsun, küçücük daha , kurşun döktür olmassa nazar mı oluyor bu kuzucuk, Allah acil şifalar versin , başka dert göstermesin yavrukuşuma
Didemcim geçmiş olsun canım ya kıyama ben İhsoşuma inşallah bir an önce iyileşir atlatırsınız zor günleri dualarım sizinle.
Günaydın kızlar biz çoook zorrrr bi gece geçirdik. 10'da yattı Elif hanım, 1.30'da kalktı emdi 2'de geri uyudu. sonra 3,5 ta bi kalktı, uyuduğunda sabah 7'di.10'da da geri kalktı. Gece çok kötü bşi yaptım kızlar yaaa çok üzüldüm sonra. Sinirlerim yıpranmış olacakk ki Elif ne istiyosun derdin ne annnecim diye az bi yüksek sesle ama gerçekten az yani kızdım. İnanamazsınız dudağını büzüp ağlamaya başladı, kuzum ya. Derdi oyunmuş. 6'ya kadar açmadım ışıkları yatağından da almadım karnını doyurup altını temzileyip yatırdım. 6'da ağlayınca açtım ışıkları kahkalaar gırla gidio gülüyo suratıma suratıma delüüü. Sonra 7 de mutfağa kadar gittim ilaçlarını almaya, geldiğimde horrrrrr olmuştu kendi kendine iki dakika içinde.
Siz böle gece uyanınca ve böle uzun süre uyumayınca ışıkları açıp, yataklarından kaldırıyomusunuz kuzuları kızlar? Karanlıkta iki saat yattı da bana mısın demedi eşşek. Tabi bende yatağın başında, elimi tuta tuta bekledik iki saat. Kaldırmak mı iyi kaldırmamak mı?
Özgecim ben gece uyanmaya başladığı anda hemen yanıma alıyorum emerken uyuyor tekrar, mızıldanmaya başladığı anda hemen memeyi yapıştırıyorum kaydirigubbakcemile3
çok fazla uyanıyormuş ama senin kuzunda, Allah yardımcın olsun
slm kızlar nasılsınız güzel bebişleriniz umarım iyilerdir
didemcim çok üzüldüm cnm ya sana sabır versin rabbim bebeginede saglık versin inş iyi olur tez zamanda

(
bu arada benim bebegim icemen hasta oldu cnm çok sıkılıyo bu duruma sabah kadar küt küt öksürdü napacamı bilmiyorum öksürük şurubu veriyorum kızlar bana yardımcı olun naparsam bebegim bu öksürükten ve burun akıntısından kurtulur doktora kaç oldu götürmem şimdiki doktolar baştan savıyolar ya

(((
Canım ılık şekersiz ıhlamur ver iyi gelir , burun damlasıda serum fizyolojik, tuzlu su o zararsız bebekler için burnunu açar rahat nefes alır , birde uyurken başının altını yükselt çok öksürüyorsa , bizde yeni atlattık hastalık zor
kızlar akşam yusuf kayra bebek hamağından düştü, uyuyordu hamakta, bende duşa girdim, çıktığımda uyanmış, kayınvalidem sallıyordu hamağı, sonra telefonu çaldı içeri girdi, bende iki dakika saçımı kurutayım sonra alır emziririm diyordum, bir ses pat diye ,ve çığlık çığlığa ağlamaya başladı kuzum , öyle korktum elim ayağım kesildi, iyiki annem vardı yalnız olsaydım napardım bilmem , tahta parke zemine düşmüş yuvarlanmış, artık yalnız bırakmıcam hiç, bakamadım çocuğa

( saatlerce ağladı içini çeke çeke ,Allah hepimizin evladını korusun
artık büyüyorlar çok çok daha dikkatli olmamız lazım, Anne olmak ne kadar zor mafoldumben