- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım çok geçmiş olsun. oluyor mevsdim değişikliği ya..Bu arada kizim hafif bir sogukalginligi yasiyor, ögleden sonra doktora gidicez...Hapsiriyor , öksürüyor ve burnu dolu
Bebeklerin sene de 6 ile 12 defa hastalanmalari cok normalmis, savunma mekanizmasi olusturuyorlarmis bu sekilde ...
selam lar..sadetçim sen nedene girmeedin 4 gündür hayırıdır??
herkese günaydın nasılsınız bakalım
bi yandan kızımı emziriyorum bi tarftan yazıyorum
bugün çok işim var yarın eşim geliyo bugün kendimi bakıma alayım
off kızıma bakcak biri olsda kuaförde manikür fön flan çektirsem kendim pek beceremiyom
bu arada sakin bi gece gecrdik inşallah sizin bıdıklarda uyumuştur
saadet hoşgeldin canım özlettin kendini
selamlarrrr:teytey:
nasılsınız? biz iyiyiz sabahdan beri oynadık şimdi asyayı uyuttum.bakalım ne kadar uyucak..
kızlar araba koltugu yada ana kucagı da deniyo.onlara bebişleri koyarken sırtına destek yastık koyuyomusunuz? bana bi arkadaşım verdi de hala kullanamadım.bana çok çukur geliyo.yani oturma pozisyonunda oluyo.siz nasıl kullanıyosunuz????
bide bebişlerinizi az az oturmaya başladınızmı??
bi sorum daha olucakkkk????
oyun halısı kullanan arkadaşlar oyun halılarını kaç aylıga kadar kullanbiliyoruz.
bende almak istiyorum ama çokmu geç kaldım acaba? nette buldum bi tane alsammı kararsız kaldım...
kızlar benim saçlarım 2-3 haftadır resmen dökülmekten öte akıyo kafamdan yaa...
dokunmadan dökülüyo, sabah bi tarıyorum bi tutam atıyorum sonra bi bakıyorum omuzlarım hep saç..
evde girdiğim her yer saç yumağı dolu(girmediğim yer kalmadığı için tüm ev saç oluyo tabi)
evi sırf saçları toplamak için süpürüyorum resmen, ne yapsam bilmiyorum...
sizde de oluyo mu ne yaptınız:uhm:
canım çok geçmiş olsun. oluyor mevsdim değişikliği ya..
dokunmadan dökülüyo, sabah bi tarıyorum bi tutam atıyorum sonra bi bakıyorum omuzlarım hep saç..
evde girdiğim her yer saç yumağı dolu(girmediğim yer kalmadığı için tüm ev saç oluyo tabi)
oyun halısı kullanan arkadaşlar oyun halılarını kaç aylıga kadar kullanbiliyoruz.
bende almak istiyorum ama çokmu geç kaldım acaba? nette buldum bi tane alsammı kararsız kaldım...
selamlarrrr:teytey:
nasılsınız? biz iyiyiz sabahdan beri oynadık şimdi asyayı uyuttum.bakalım ne kadar uyucak..
kızlar araba koltugu yada ana kucagı da deniyo.onlara bebişleri koyarken sırtına destek yastık koyuyomusunuz? bana bi arkadaşım verdi de hala kullanamadım.bana çok çukur geliyo.yani oturma pozisyonunda oluyo.siz nasıl kullanıyosunuz????
bide bebişlerinizi az az oturmaya başladınızmı??
hıı sağol canım
bende bugün bi koyayım artık.en azından evin içinde onla sallanır.pek sevcegini sanmıyorum ama.acayip kucak delisi.
ya bide bizimki parmak emmekden vazgeçmiyo.elini agzından çekince aglıyo.böyle alşıp gidermiki????