2009 Haziran Anneleri!!

Bu arada kizim hafif bir sogukalginligi yasiyor, ögleden sonra doktora gidicez...Hapsiriyor , öksürüyor ve burnu dolu :(
Bebeklerin sene de 6 ile 12 defa hastalanmalari cok normalmis, savunma mekanizmasi olusturuyorlarmis bu sekilde ...
canım çok geçmiş olsun. oluyor mevsdim değişikliği ya..

selamlarrrr:teytey:
nasılsınız? biz iyiyiz sabahdan beri oynadık şimdi asyayı uyuttum.bakalım ne kadar uyucak..
kızlar araba koltugu yada ana kucagı da deniyo.onlara bebişleri koyarken sırtına destek yastık koyuyomusunuz? bana bi arkadaşım verdi de hala kullanamadım.bana çok çukur geliyo.yani oturma pozisyonunda oluyo.siz nasıl kullanıyosunuz????
bide bebişlerinizi az az oturmaya başladınızmı??

herkese günaydın nasılsınız bakalım
bi yandan kızımı emziriyorum bi tarftan yazıyorum
bugün çok işim var yarın eşim geliyo bugün kendimi bakıma alayım
off kızıma bakcak biri olsda kuaförde manikür fön flan çektirsem kendim pek beceremiyom
bu arada sakin bi gece gecrdik inşallah sizin bıdıklarda uyumuştur
saadet hoşgeldin canım özlettin kendini

nasılsınız? biz iyiyiz sabahdan beri oynadık şimdi asyayı uyuttum.bakalım ne kadar uyucak..
kızlar araba koltugu yada ana kucagı da deniyo.onlara bebişleri koyarken sırtına destek yastık koyuyomusunuz? bana bi arkadaşım verdi de hala kullanamadım.bana çok çukur geliyo.yani oturma pozisyonunda oluyo.siz nasıl kullanıyosunuz????

valla ben doğduğüundan berı kullanıyorum.sonuçta onlar patentli chıcco var bende.içine bişey koymuyorum zaten gecenlerde bı doktor konuşmasında koymayın dedi.çünkü o çukurluk sağdan ve soldan gelebılecek darbelerden korumak içinmiş bebekleri.

hıı sağol canım
bende bugün bi koyayım artık.en azından evin içinde onla sallanır.pek sevcegini sanmıyorum ama.acayip kucak delisi.
ya bide bizimki parmak emmekden vazgeçmiyo.elini agzından çekince aglıyo.böyle alşıp gidermiki????

bi sorum daha olucakkkk????
oyun halısı kullanan arkadaşlar oyun halılarını kaç aylıga kadar kullanbiliyoruz.
bende almak istiyorum ama çokmu geç kaldım acaba? nette buldum bi tane alsammı kararsız kaldım...

oyun halısı kullanan arkadaşlar oyun halılarını kaç aylıga kadar kullanbiliyoruz.
bende almak istiyorum ama çokmu geç kaldım acaba? nette buldum bi tane alsammı kararsız kaldım...

merhaba arzucum,
bizim oyun halısı 0-10 aylık
ama diğerleri de öylemidir bilmiyorum
bu arada bir arkadaşının falan varsa ona bir koy dene beğenmeyebilir.bizim sıpacık oraya konunca bırakacağımızı anlıyo hemen mızırdanıyo..sonradan keyfi yerine gelince oynamaya başlıyo ama çabuk sıkılıyo illa birlikte oynayacağız halıdaki oyuncaklarla...bensiz tat almıyo paşam-tatlicadiarzu-

kızlar selammm...
şu milupanın organik kavanoz serisinden kullanan varmı..
bende başlaıyım diorumm.
bi arkadaşım kullanıodu 4.aydan sonra..
ekgıdaya geçen varmı..

kızlar benim saçlarım 2-3 haftadır resmen dökülmekten öte akıyo kafamdan yaa...
dokunmadan dökülüyo, sabah bi tarıyorum bi tutam atıyorum sonra bi bakıyorum omuzlarım hep saç..
evde girdiğim her yer saç yumağı dolu(girmediğim yer kalmadığı için tüm ev saç oluyo tabi)
evi sırf saçları toplamak için süpürüyorum resmen, ne yapsam bilmiyorum...
sizde de oluyo mu ne yaptınız:uhm:

dokunmadan dökülüyo, sabah bi tarıyorum bi tutam atıyorum sonra bi bakıyorum omuzlarım hep saç..
evde girdiğim her yer saç yumağı dolu(girmediğim yer kalmadığı için tüm ev saç oluyo tabi)

evet canım aynı benimde öyle.her yer saç.asyaynında saçları dökülüyo.babası isyan ediyo artıkyasakkelime.dogumdan sonra oluyomuş ama ne kadar sürcek bilmiyourm .daha da uzun sürerse kel kalcam yawww
demir takviyesi almak gerekiyomuş ama ben ilaç kullanamıyorum.bi gün kullanıyom öbür gün unutuyom.
oyun halısınıda bizim cadıda herşeyden çabuk sıkılıyo.sevmez galiba.ben ellerimle kukla yapıyorum ona bayılıyo.:dance:

canım çok geçmiş olsun. oluyor mevsdim değişikliği ya..

Tesekkürler canim:))

Nazancim benim de dökülüyor ,hic birsey yapmiyorum buna karsi, zaten hamilelikte tek tel sacim dökülmedi ,onlar dökülüyor iste ne yapalim...Kel kalmayiz yani ...

canım bizim oyun halımızın üstünde +6 aylşık yazıyor bence geç kalamıssın bizimki yeni yeni duruyor üstünde 6 aylık falan olunca başlar oyuncakları çekmeye

cnm aynnen herkeste olduğu gibi bendede var aynı sorun..
evin heryeri kıl..şakkıdı
nolcak bilmiorum..

nazcım bendede çok olmamakla beraber dökülüyor
ferrum al ben alıyorum

Canım hem oto koltuğu hem de ev tipi ana kucağımız var. Oto koltuğunu doğumdan beri kullanıyorum zaten arabaya onsuz koymuyorum. İçine destek koymadım bende. Bana da hep çukur gibi gelmişti ama patentli dizaynları. Doktorum yalnızca oto koltuğunda 2 saatten fazla durdurmamaya çalış dedi. Eee zaten bi tek arabada kullanıyoruz biz. Bi de yemeğe filan gittiğimizde orada duruyor neredeyse bebek arabasından daha çok işime yarada walla. Diğeri ise evde olan yani, elim ayağım tüm gün neredeyse ana kucağında duruyor Elif.

hıı sağol canım
bende bugün bi koyayım artık.en azından evin içinde onla sallanır.pek sevcegini sanmıyorum ama.acayip kucak delisi.
ya bide bizimki parmak emmekden vazgeçmiyo.elini agzından çekince aglıyo.böyle alşıp gidermiki????

Ben elini ağzında gördükçe dikkatini başka yöne vererek yavaşça çektim hep ağzından. Bİ aar bizimkide sürekli emiyodu ama bu aralar daha azaldı sanki. Sen de çaktırmadan çek elini ağzından ama birden çekme psikolojik olarak etkileniyorlarmış diye duymuştum.

Canım benimki de Nazan'la aynı. Maymun adası diye geçiyo. Elif onun sayesinde oyuncaklarını tutmayı ve uzanmayı öğrendi. Pek fazla vakit geçrimiyor beraber oynamak istiyor Ahmet gibi. Ama yine de motor gelişimine katkısı oldu. Bayağı bi zamandır oyuncaklarını uzanıp tutabiliyor maşallah.

Aynen dünürüm ya, evde her yer saç. ELif'in üstü başı bile saç oluyo bazen. Ben koçişin şampuanından kullanmayı düşünüyorum artık yoksa kel kalıcam. yerimseniben

Kızlar ben de şu oturma konusuna merak sardım bu aralar. NE zaman oturcak bu minnoşlar? Doktoruna soran var mı? Bizim kız pek meraklı oturmaya yattığı yerden yarı beline kadar kaldırıyo kendini , kucağımızda da sürekli öne atlıyo. Daha dönmeyi beceremedi koca popo. Oturcam diye uğraşıo.
Daha erken dimi gerçi?

iremde oturma girişiminde ama erkenmiş özgecim
bir bebek desteksiz ne zman oturabiliyorsa o zmn oturması gerekiyormuş
doktorumuz söledi
yani mesala 6 aylık olunca destekle çoğu anne oturtuyor yanlışmış o..

ya kıslar ek gıda demişsiniz
ilk 6 ay sadece anne sütü diyo benim dr
asla bişe verme dedi
su bile
zaten suyu almıyo da sevmedi
ama geçen bende sado gibi üzüm verdim çok kızdı drr
bende bida vermicemmm
bende oturtmuyom
ayaklarıyla basmak istiyo ona bile izin vermiyom
çağatay 2 aylıkken dönmeye başlamıştı şimdi oyun yapıyo bi yüzüstü bi sırt üstü
ne bulsa ağzında hep ısırıyo sinirli sinirli emziği tutmayı öğrendi ağzına götürüp resmen kemiriyo
ama diş belirtisi yok dedi dr
kabızlığı atlattık öğrendi şükürrrrr

ben hiç açmıyom saçlarımı yoksa heryer saç oluyo
bi de çağatayın da saçları dökülüyo ellerini hergün 30 kere yıkıyoruz arada kakasında bile saçı oluyo
sinir basıyo beni kafasının bi yanında saç var bi yanında yok ensede olduğu gibi duruyo bende hergün fırçasıyla tarıyorummm fırça resmen saç doluyo

Back
X