senın 2 gun mu benım 17 gun gecıktı ama adım gıbı emınım hamıle değilim!!!!!!!!!! Özge sen anlarsın benı:sm_cool:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Bu gidişle sende bende ikinci çocuk nasıl yapılır unutcaz zaten delikafaduldendelikafadulden
günaydın kızlar..bizim bugünde burnumuz dolu...
okyanus suyu işe yaramıyor.rahatlatmıyo kızımı.
birde burnundaki sümükleri bir türlü alamıoyorum..
aspriratör nafile..peçete ile alayım diorum yağmur durmuyo bu seferde..
şu nefesle olan bi alet vardı burda kullanan vardı özgemiiydi acaba yanlış hatırlamıyorsam..
özge okursan cvp wer cnm bugün alayım bende..
İlkecim otri bebe, önce fizyolojik damlatıyorum sonrada çekiyorum hoooop sümükçükler içerde kaydirigubbakcemile5
hülya iice yorulsun sonra bak nasıl uyuyor bırak öyle yapınca kaldır gezdir iice kanguruya al öyle işini yapmaya çalış yorulunca baya bi uyur..
canım çok geçmiş olsun gecer annesi ama sen kendini çok üzmede sütün kesilmesin
kıslar kızıma oyuncak sipariş veriyodum sizede sorayım dedim
2 emekleme arkadaşı arasında kararsız kaldım
Playskool Emekleme Arkadaşım (6 Ay) - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
Playskool Şirin Kanatlar (6 Ay) - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
bunuda kesin alıcam
Fisher Price Türkçe Konuşan Eğitici Uyku Arkadaşı - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
bana fikir verirmisiniz
Canım oyuncaklar hakkında bilgi yok göredi ama şirin kanatlar daha güsel gibi. Bu arada link verdiğin site çok pahalı bi araştır istersen başka siteleri.
kizlar bugun bi bebek programinda dr konuk vardi, fazla kalabalik ortamlarda -alisveris merkezi gibi- bulunmamaliymisiz, solunum yolu enfeksiyonlarina kolay yakalaniyormus bebekler boyle yerlerde, iyi de kis geliyor biz nerede gezicez ya? yaz boyu zaten eve kapandik kucukler diye, simdi de havalar sogudu...
Canım bizim doktorda yasakladı alışveriş merkezlerini ve kapalı yerleri, çok zararlıymış tüm mikroplar havada asılıymış. Götürmüyoruz biz. Pazar günü kahvaltıya gittik cafeden içeri sokmadımm hava da soğuktu lahana gibi giydirdim Elifi açık havada durduk.
ohh gez gez izmirde hava süpermiş bugüün..
gerçi burdada ölee..
cnm benim annem yanımdaydı,2 gün oluyo gideli..alışmıştıkk..
ama olsun biz geliyoruz 1, 2 hafta sonra izmire..
sabahtan beri yağmurla uyuyoz kalkıyoz
dışarı çıkmadık bugün hafif burnu akıyoo.yarın sabah götürcem bakalım ne dicek dr.
salıda aşılarımız var biliyosun..
yemek yaptım bide..
bulgur pilavı,pirzola,bide çorba yapıcam..
bizden böyle..
haa bu arada hala regl olmadımmkafamçokkarıştı
Dün bende de aynı menü vardı. kaydirigubbakcemile5
kızlar vitamalt içen varmı aranızda..??
günde kaç kez ne kadar içiliyor..?*
Canım 24 saat içinde 1 şişeyi bitireceksin. Tadını beğenmediysen meyva suyuna karıştır da iç istersen.
Canlar nasılsınız bakalım, kaç gündür giremedim. C.tesi günü 4.ay kontrolümüz vardı. Oturmak yasak, alışveriş merkezleri ve kapalı alanlar yasak, ek gıdalar yasak yasakta yasak yani akannehir Beninm tostik 8 kiloyu devirmiş.

p.tesi günü aşılarımzı olduk, gece ateşlendi kuzucuk sabaha kadar bekledim başında ne zor ya. Dua ettim onunki geçsin de ben ateşleniyim diye. :gitme:
Dünde ateşimiz devam etti yani mahvetti aşılar bizi. Dün akşam anca düştü ateşi. Minoset işe yaramadı bizde kızlar, ateşi calpol düşürdü aklınızda olsun. Boşuna bi gün bekledim.
Mama ve anne sütü olayı tartışılmış eğer bebiş toksa sırf kilo alımı azaldı ya da kilo alssın diye mama ve ek gıda olayına bende karşıyım. Toksa ilk 6 ay anne sütü almalı bence. Ama eğer açsa minnoşlar tabiki mama verilcek ona bi sözüm yok. Biz şimdilik sadece 30 cc ıhlamur içiyoruz iki güne bi. Onu da biberonla veriyim dedim yok almıyo biberonu benim tospik, ağzını sokunca resmen öğürüyo eeee böle olursa ben nası işe başlıcam acep?