2009 Haziran Anneleri!!

senın 2 gun mu benım 17 gun gecıktı ama adım gıbı emınım hamıle değilim!!!!!!!!!! Özge sen anlarsın benı:sm_cool:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Bu gidişle sende bende ikinci çocuk nasıl yapılır unutcaz zaten delikafaduldendelikafadulden

günaydın kızlar..bizim bugünde burnumuz dolu...
okyanus suyu işe yaramıyor.rahatlatmıyo kızımı.
birde burnundaki sümükleri bir türlü alamıoyorum..
aspriratör nafile..peçete ile alayım diorum yağmur durmuyo bu seferde..
şu nefesle olan bi alet vardı burda kullanan vardı özgemiiydi acaba yanlış hatırlamıyorsam..
özge okursan cvp wer cnm bugün alayım bende..

İlkecim otri bebe, önce fizyolojik damlatıyorum sonrada çekiyorum hoooop sümükçükler içerde kaydirigubbakcemile5

hülya iice yorulsun sonra bak nasıl uyuyor bırak öyle yapınca kaldır gezdir iice kanguruya al öyle işini yapmaya çalış yorulunca baya bi uyur..

canım çok geçmiş olsun gecer annesi ama sen kendini çok üzmede sütün kesilmesin

kıslar kızıma oyuncak sipariş veriyodum sizede sorayım dedim
2 emekleme arkadaşı arasında kararsız kaldım
Playskool Emekleme Arkadaşım (6 Ay) - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
Playskool Şirin Kanatlar (6 Ay) - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
bunuda kesin alıcam
Fisher Price Türkçe Konuşan Eğitici Uyku Arkadaşı - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
bana fikir verirmisiniz

Canım oyuncaklar hakkında bilgi yok göredi ama şirin kanatlar daha güsel gibi. Bu arada link verdiğin site çok pahalı bi araştır istersen başka siteleri.

kizlar bugun bi bebek programinda dr konuk vardi, fazla kalabalik ortamlarda -alisveris merkezi gibi- bulunmamaliymisiz, solunum yolu enfeksiyonlarina kolay yakalaniyormus bebekler boyle yerlerde, iyi de kis geliyor biz nerede gezicez ya? yaz boyu zaten eve kapandik kucukler diye, simdi de havalar sogudu...

Canım bizim doktorda yasakladı alışveriş merkezlerini ve kapalı yerleri, çok zararlıymış tüm mikroplar havada asılıymış. Götürmüyoruz biz. Pazar günü kahvaltıya gittik cafeden içeri sokmadımm hava da soğuktu lahana gibi giydirdim Elifi açık havada durduk.

ohh gez gez izmirde hava süpermiş bugüün..
gerçi burdada ölee..
cnm benim annem yanımdaydı,2 gün oluyo gideli..:(alışmıştıkk..
ama olsun biz geliyoruz 1, 2 hafta sonra izmire..
sabahtan beri yağmurla uyuyoz kalkıyoz
dışarı çıkmadık bugün hafif burnu akıyoo.yarın sabah götürcem bakalım ne dicek dr.
salıda aşılarımız var biliyosun..
yemek yaptım bide..
bulgur pilavı,pirzola,bide çorba yapıcam..
bizden böyle..
haa bu arada hala regl olmadımmkafamçokkarıştı

Dün bende de aynı menü vardı. kaydirigubbakcemile5

kızlar vitamalt içen varmı aranızda..??
günde kaç kez ne kadar içiliyor..?*

Canım 24 saat içinde 1 şişeyi bitireceksin. Tadını beğenmediysen meyva suyuna karıştır da iç istersen.

Canlar nasılsınız bakalım, kaç gündür giremedim. C.tesi günü 4.ay kontrolümüz vardı. Oturmak yasak, alışveriş merkezleri ve kapalı alanlar yasak, ek gıdalar yasak yasakta yasak yani akannehir Beninm tostik 8 kiloyu devirmiş.:nazar: Ek gıda filan yok dedi doktor amcamız. Çok az emiyo dedim, olabilir zaten yeterince kilolu, ayrıca artık kilo alma hızı yavaşlayacak dedi. Yani eskisi kadaar almayacakmış kilo artık. 6.aydan önce kesinlikle oturmayaacak dedi. Çok giydiriyomuşum azcık soy bu ne böyle diye kızdı. Demir damlasına başlamadık, tahlil yapıp başlacakmış ama şimdi değil dedi.
p.tesi günü aşılarımzı olduk, gece ateşlendi kuzucuk sabaha kadar bekledim başında ne zor ya. Dua ettim onunki geçsin de ben ateşleniyim diye. :gitme:
Dünde ateşimiz devam etti yani mahvetti aşılar bizi. Dün akşam anca düştü ateşi. Minoset işe yaramadı bizde kızlar, ateşi calpol düşürdü aklınızda olsun. Boşuna bi gün bekledim.

Mama ve anne sütü olayı tartışılmış eğer bebiş toksa sırf kilo alımı azaldı ya da kilo alssın diye mama ve ek gıda olayına bende karşıyım. Toksa ilk 6 ay anne sütü almalı bence. Ama eğer açsa minnoşlar tabiki mama verilcek ona bi sözüm yok. Biz şimdilik sadece 30 cc ıhlamur içiyoruz iki güne bi. Onu da biberonla veriyim dedim yok almıyo biberonu benim tospik, ağzını sokunca resmen öğürüyo eeee böle olursa ben nası işe başlıcam acep?

bu arada bebişlerin yapısı biras da genetik. Eşimde bende maşallah enine boyunayız. Eeee Elif'in de minyon olmasını hiç bekleyemezdik. Önemli olan sağlıklı, huzurlu ve mutlu olmaları. Kilo olayını lütfen düşünüpte üzülmeyin kızlar.
Bı de süt olsun diye ben ekstra hiç bişi yapmıyorum sadece bol su içmeye özen gösteriyorum, herşeyden önemlisi hiç ama hiç düşünmüyorum sütüm var mı, az mı çok mu diye? Emzirme saati gelince veriyorum Elifciğe ne çıkarsa bahtına artık. Bi ara Elif 2 aylık filandı çok düşündüm sütüm azaldı diye, gerçekten de azaldı.Şimdi hiç düşünmüyorum.

ilke sana özelden msj attım canı okudun mu?

şimdi gördüm gülin..
hemen bakıorum cnm..sengözlerimebaksanab

pınar hangilerinden aldın bakimm
bende dün sipariş verdim aklım şu yaramaz toplarla ilk arabamda kaldı
eşim alalım dedi ama ben daha küçük anlamz diye aldırmadım

bende aldırıyım canım her eczanede oluyomu acaba??
inş hiç bişeyi yoktur canım...

günaydın herkese...

cnm bulabilirsin hemen hemen her eczanede var.
dene bakalım sende..

özgecim cvp için teşekküür:1hug:

bbu arada geldik biz dr'dan..
hafif nezle yağmur bişey yazmadı dr..odasında buhar yap dedi..
öksürük ve ateş olursa gel dedii...
emdik uyuyoruz şimdii.

pınar hangilerinden aldın bakimm
bende dün sipariş verdim aklım şu yaramaz toplarla ilk arabamda kaldı
eşim alalım dedi ama ben daha küçük anlamz diye aldırmadım

bende aldırıyım canım her eczanede oluyomu acaba??
inş hiç bişeyi yoktur canım...

günaydın herkese...

Canım uyku arkadaşım,şirin kanatlar,bıcırık kuklalar,iggle piggle aldım...
Fiyatları çok uygun die şimdiden aldım kullanamıycaklarınıda çünkü ilk arabamı biz 75 liraya almıştık çok beğendiğimiz için ama şimdi 50 lira..yaramaz toplar ve süprizli hayvancıkları alıcam birde ben...

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Bu gidişle sende bende ikinci çocuk nasıl yapılır unutcaz zaten delikafaduldendelikafadulden

İlkecim otri bebe, önce fizyolojik damlatıyorum sonrada çekiyorum hoooop sümükçükler içerde kaydirigubbakcemile5

Canım oyuncaklar hakkında bilgi yok göredi ama şirin kanatlar daha güsel gibi. Bu arada link verdiğin site çok pahalı bi araştır istersen başka siteleri.

Canım bizim doktorda yasakladı alışveriş merkezlerini ve kapalı yerleri, çok zararlıymış tüm mikroplar havada asılıymış. Götürmüyoruz biz. Pazar günü kahvaltıya gittik cafeden içeri sokmadımm hava da soğuktu lahana gibi giydirdim Elifi açık havada durduk.

Dün bende de aynı menü vardı. kaydirigubbakcemile5

Canım 24 saat içinde 1 şişeyi bitireceksin. Tadını beğenmediysen meyva suyuna karıştır da iç istersen.

Canlar nasılsınız bakalım, kaç gündür giremedim. C.tesi günü 4.ay kontrolümüz vardı. Oturmak yasak, alışveriş merkezleri ve kapalı alanlar yasak, ek gıdalar yasak yasakta yasak yani akannehir Beninm tostik 8 kiloyu devirmiş.:nazar: Ek gıda filan yok dedi doktor amcamız. Çok az emiyo dedim, olabilir zaten yeterince kilolu, ayrıca artık kilo alma hızı yavaşlayacak dedi. Yani eskisi kadaar almayacakmış kilo artık. 6.aydan önce kesinlikle oturmayaacak dedi. Çok giydiriyomuşum azcık soy bu ne böyle diye kızdı. Demir damlasına başlamadık, tahlil yapıp başlacakmış ama şimdi değil dedi.
p.tesi günü aşılarımzı olduk, gece ateşlendi kuzucuk sabaha kadar bekledim başında ne zor ya. Dua ettim onunki geçsin de ben ateşleniyim diye. :gitme:
Dünde ateşimiz devam etti yani mahvetti aşılar bizi. Dün akşam anca düştü ateşi. Minoset işe yaramadı bizde kızlar, ateşi calpol düşürdü aklınızda olsun. Boşuna bi gün bekledim.

Mama ve anne sütü olayı tartışılmış eğer bebiş toksa sırf kilo alımı azaldı ya da kilo alssın diye mama ve ek gıda olayına bende karşıyım. Toksa ilk 6 ay anne sütü almalı bence. Ama eğer açsa minnoşlar tabiki mama verilcek ona bi sözüm yok. Biz şimdilik sadece 30 cc ıhlamur içiyoruz iki güne bi. Onu da biberonla veriyim dedim yok almıyo biberonu benim tospik, ağzını sokunca resmen öğürüyo eeee böle olursa ben nası işe başlıcam acep?

Özgecim nasılsın tatlım??
playskool ürünleri jokerde çok uygun...
Joker - oyuncak, bebek, anne, hamile, çocuk, puset, hediye, mama ürünleri

Kızlar yakınınızda bulamazsanız malt içeceği
VitaMalt ıçeceği - Anne ve Bebek - joker.com.tr
burdan sipariş verebilirsiniz hemde kampanya var 6 al 5 öde
Ayrıca marketlerde fayrouz ve maltana satılıyo fiyat olarak 1-1.5 lira içerik olarak vitamaltla aynı onuda alabilirsiniz...hemde fayrouz ve maltana meyveli olduğu için içimi daha kolay...

Son düzenleme:
bu arada bebişlerin yapısı biras da genetik. Eşimde bende maşallah enine boyunayız. Eeee Elif'in de minyon olmasını hiç bekleyemezdik. Önemli olan sağlıklı, huzurlu ve mutlu olmaları. Kilo olayını lütfen düşünüpte üzülmeyin kızlar.
Bİ de süt olsun diye ben ekstra hiç bişi yapmıyorum sadece bol su içmeye özen gösteriyorum, herşeyden önemlisi hiç ama hiç düşünmüyorum sütüm var mı, az mı çok mu diye? Emzirme saati gelince veriyorum Elifciğe ne çıkarsa bahtına artık. Bi ara Elif 2 aylık filandı çok düşündüm sütüm azaldı diye, gerçekten de azaldı.Şimdi hiç düşünmüyorum.

özgecim maşallah tontişe.ne güzel ısır yanaklarını butları falan öp öp bitmez....ıhmm agzımın suları aktı vallaakaydirigubbakcemile3
maşallahh canım.inşllh hep böyle saglıklı sıhhatlı devam eder.
bende dün tekrar mamayı denedim ama asya biberonumu sevmiyo mamayımı anlayamadım.gerçi mama agzına geliyo yutmuyo çıkarıyo.galiba mamayı sevmedi.
gögüslerim fena oldu.kızım emmediği için yumuşamaya başladı.artık bugün eşime güzlce anlattım.süt pompamı almış biraz önce.lansinoh aldırdım.bakalım çok merak ediyorum kaç cc çıkcak.bide ben sagcam ama kızım onu biberondan içcekmi çok endişeliyim.herşeyi deniyom artık.napım onuda almazsa demekki minişim böyle minyon bi kız olacak.sağlığı yerinde olsun aç olmasında bana yeter

slm herkese
leo geçmiş olsun bebişine

teşekkür ederim cnm saoll..
bişeyimiz yok çok şükür.havalar malum..

kızlar biberonları her kullanımda kaynatmak gerekiyomu????

cnm ben ilk ay kullanıodum sağdığım için.
her kullanımdan sonra kaynatıodum yada yıkıyodum kaynar suyla..
bakteri olur cnm yıka sende..

merhaba kızlar,

bende haziran annesiyim :)) temmuz annelerine aboneydim çünkü oğlum temmuzun 10 gibi doğacaktı. ama oğluşum erken gelmeyi tercih etti. 14 haziranda dünyaya gelmeyi uygun gördü bende böyleyce haziran annesi oldum :) bugün abone olduğum konuyu gezerken sizin topik geldi aklıma benide alır mısınız aranıza?

hayır her seferinde kaynatmak iyi değilmiş.doktorum günde bir kez kaynat yada sıcak suya koy dedi onun dışında ılık sabunlu suyla ykamak yetermiş.öteki türlü çok steril olması dışarıdaki mikroplara olan bağışıklığını düşürürmüş.bende onun tavsiyesine uyuyorum. ben onun yalancısıyım.ama şimdiye kadar aşı dışında bişi yaşamadık.geçen hafta dedesinde grip geçer gibi oldu hafif ateşlendi ama aşı çok ateş yapıyor

merhaba kızlar,

bende haziran annesiyim :)) temmuz annelerine aboneydim çünkü oğlum temmuzun 10 gibi doğacaktı. ama oğluşum erken gelmeyi tercih etti. 14 haziranda dünyaya gelmeyi uygun gördü bende böyleyce haziran annesi oldum :) bugün abone olduğum konuyu gezerken sizin topik geldi aklıma benide alır mısınız aranıza?

cnm hoşgeldn maşallah bebişine..

Canım uyku arkadaşım,şirin kanatlar,bıcırık kuklalar,iggle piggle aldım...
Fiyatları çok uygun die şimdiden aldım kullanamıycaklarınıda çünkü ilk arabamı biz 75 liraya almıştık çok beğendiğimiz için ama şimdi 50 lira..yaramaz toplar ve süprizli hayvancıkları alıcam birde ben...

Özgecim nasılsın tatlım??
playskool ürünleri jokerde çok uygun...
Joker - oyuncak, bebek, anne, hamile, çocuk, puset, hediye, mama ürünleri

İyiyim Pınarım ya öle böle geçio işte günler. Tospik yoruyo artık iyice, sürekli oyna benimle diyo eşşek sıpası.
Batuşum diş çıkarmış yerim ben onun minik incisini. Biz de daha bişi yok bakalım.

özgecim maşallah tontişe.ne güzel ısır yanaklarını butları falan öp öp bitmez....ıhmm agzımın suları aktı vallaakaydirigubbakcemile3
maşallahh canım.inşllh hep böyle saglıklı sıhhatlı devam eder.
bende dün tekrar mamayı denedim ama asya biberonumu sevmiyo mamayımı anlayamadım.gerçi mama agzına geliyo yutmuyo çıkarıyo.galiba mamayı sevmedi.
gögüslerim fena oldu.kızım emmediği için yumuşamaya başladı.artık bugün eşime güzlce anlattım.süt pompamı almış biraz önce.lansinoh aldırdım.bakalım çok merak ediyorum kaç cc çıkcak.bide ben sagcam ama kızım onu biberondan içcekmi çok endişeliyim.herşeyi deniyom artık.napım onuda almazsa demekki minişim böyle minyon bi kız olacak.sağlığı yerinde olsun aç olmasında bana yeter

Hah şöle ya, Sağlıklı olsun Asyacık yeter. Demek ki minyon olucak, üzme kendini artık. Toksa anne sütüne devam et bence. Doymasa zaten belli eder yıkar ortalığı.
Gelin tatlım bi gün oturmaya her zaman bekleris, koçişi de al gel. Bol bol ısır elifciği. Zaten hoplata hoplata sıkıştıra sıkıştıra sevilmekten pek hoşlanıyo bizimki.
Biberonu bizim minnoşta almadı, öğürüyo ağzına sokunca. Benim göğüsler hep yumuşak artık hiç sertleşmiyo walla. Doktora sordum normalmiş. Minnoş ne kadar emzerse o kadar süt yaparmış memişler. Onlar da akıllı yani kaydirigubbakcemile2

Canım ben de kaynatıyoodum emzikleri ve biboronu her kullanımdan önce, hafta sonu Arçelik sterilatör aldım, fiyat çok uygundu 19 YTL gibi bişi. Bende soracaktım kullanan var mı diye? Şimdi kaynatmıyorum onda steril ediyorum vermeden önce. Emzikleri de günde iki kere yapıyorum. Doğru mu yapıyorum acaba? Kullanan var mı şu sterilatörlerden?

Kızlar bebişeri nasıl seviyosunuz ya? Benim minnoşu ben mıncıklıyorum artık, sağını solunu her yerini sıkıştırıp öpüyorum. Gıdıklıyorum. Çok mu hırpalıyorum acaba? Bi de yavaşca yukarı aşağı kaldırıp uçtu uçtu yapıca çok gülüyo. Erken mi acaba bunlar için?

merhaba kızlar,

Hoşgeldin tatlım, ismin ne? Minnoşta hoşgeldi. kaydirigubbakcemile5

Hah şöle ya, Sağlıklı olsun Asyacık yeter. Demek ki minyon olucak, üzme kendini artık. Toksa anne sütüne devam et bence. Doymasa zaten belli eder yıkar ortalığı.
Gelin tatlım bi gün oturmaya her zaman bekleris, koçişi de al gel. Bol bol ısır elifciği. Zaten hoplata hoplata sıkıştıra sıkıştıra sevilmekten pek hoşlanıyo bizimki.
Biberonu bizim minnoşta almadı, öğürüyo ağzına sokunca. Benim göğüsler hep yumuşak artık hiç sertleşmiyo walla. Doktora sordum normalmiş. Minnoş ne kadar emzerse o kadar süt yaparmış memişler. Onlar da akıllı yani kaydirigubbakcemile2

Canım ben de kaynatıyoodum emzikleri ve biboronu her kullanımdan önce, hafta sonu Arçelik sterilatör aldım, fiyat çok uygundu 19 YTL gibi bişi. Bende soracaktım kullanan var mı diye? Şimdi kaynatmıyorum onda steril ediyorum vermeden önce. Emzikleri de günde iki kere yapıyorum. Doğru mu yapıyorum acaba? Kullanan var mı şu sterilatörlerden?

Kızlar bebişeri nasıl seviyosunuz ya? Benim minnoşu ben mıncıklıyorum artık, sağını solunu her yerini sıkıştırıp öpüyorum. Gıdıklıyorum. Çok mu hırpalıyorum acaba? Bi de yavaşca yukarı aşağı kaldırıp uçtu uçtu yapıca çok gülüyo. Erken mi acaba bunlar için?

biz emzik kullanmıyoruz ama hergün agzına veriyorum bi deniyorum belki alır diye.biberonuda 3gündür kullandım.yani içine mama koydum ama kız içmedi.3günde hep kaynattım.ama mama vermek gerçekten zahmetli.kullananlara allah kolaylık versin.acaba böyle her mama verişde kaynatıyolarmı onu merak ettim.
ama arçelik çok uygunmuş.sen denedinmi acaba ii steril oluyomu?bende alayım ondan.dişlikleri çıngırakları falan koyabiliyomuyuz?
aslında bencede biraz bagışıklık kazanmalar için en azından 2günde bi steril etsek yeter bence ya.öbür boyu mikroplardan koruyanmayızki?biraz biraz büyüdüler artık 4ayı geçtik şükür

hayır her seferinde kaynatmak iyi değilmiş.doktorum günde bir kez kaynat yada sıcak suya koy dedi onun dışında ılık sabunlu suyla ykamak yetermiş.öteki türlü çok steril olması dışarıdaki mikroplara olan bağışıklığını düşürürmüş.bende onun tavsiyesine uyuyorum. ben onun yalancısıyım.ama şimdiye kadar aşı dışında bişi yaşamadık.geçen hafta dedesinde grip geçer gibi oldu hafif ateşlendi ama aşı çok ateş yapıyor

hoşgeldinnna.s.
cvp içide tşkkrler.bencede drun dediği mantıklı gibi geldi.yani biberonu günde 4 kez kullanıyosak günde bi defa kaynatmak yeterli gibi.gerçi ben kullanmıyorumda.belki sütümü sağıp biberonda alırsa bu bilgi lazım olucakkkkk

arkadaşlar bebişler dönmeye başladılar mı?

Benim minnoş tembel, popişi kaldırmadı daha.

biz emzik kullanmıyoruz ama hergün agzına veriyorum bi deniyorum belki alır diye.biberonuda 3gündür kullandım.yani içine mama koydum ama kız içmedi.3günde hep kaynattım.ama mama vermek gerçekten zahmetli.kullananlara allah kolaylık versin.acaba böyle her mama verişde kaynatıyolarmı onu merak ettim.
ama arçelik çok uygunmuş.sen denedinmi acaba ii steril oluyomu?bende alayım ondan.dişlikleri çıngırakları falan koyabiliyomuyuz?
aslında bencede biraz bagışıklık kazanmalar için en azından 2günde bi steril etsek yeter bence ya.öbür boyu mikroplardan koruyanmayızki?biraz biraz büyüdüler artık 4ayı geçtik şükür

Walla edio herhalde, bende tedirginim ama. Satıcı kadın etiketinde steril edilebilir yazan herşeyi koyun dedi canım. E-bebekten aldım sende al istersen.

Back
X