2009 Haziran Anneleri!!

bende çok korkuyorum domuz gribindem.eşim eve gelirgelmez üstünüde ğiştirtip ellerini yıkatıyorum sonra zeynebe dokunuyor iyice paranoyak olduk

günaydın sibelcim

aynen bizde çok kötü bir gece geçirdik.
zeynep sabbah 4 de anca uyudu aralarda uyandı sürekli ağladı emmedi.tüm apartmanı ayaga dikkti.
,yavrum neydiki derdi
ço yorgunum uykusuzum

1 gün önce de ceylin öyleydi sabaha kadar uyumadı inledi durdu yavrum gazı vardımafoldumben bu gece güzel uyudu rahattı çok şükür... havvacım geçmiş olsun içinin ici sızlıyo kuzucuklarmafoldumben böyle olunca

offff derdi ne bi anlasam kucağıma alıyorum yok gezdiriyorum yok mamasını yedirdim yok uykusu var desem yeni uyandı ama hep böle ya kafayı yicem ya hep mızmız içeri su içmeye gitsem bile kıyametleri kopartıyo sanki dayak yemiş gibi ağlıyo hasta felanda değil ama doğduğundan beri mızmız artık başıma sinirden ağrılar giriyo sinir hastası olucam ya senağlamasenağlama

Kızlar bazılarınız ek gıdalara başlamış, ben anne sütünden başka hiçbirşey vermedim, sütümde yetecek inşallah 6. ayına kadar ama işdahsız olsun istemiyorum, bişeylerin suyundan tatdırmak istiyorum ne dersiniz?
Birde bende katı meyve sıkacağı ve cam rende yok, hafta sonu alıcam hangisini tavsiye edersiniz ve ilk gıda olarak ne vermeliyim?

1 gün önce de ceylin öyleydi sabaha kadar uyumadı inledi durdu yavrum gazı vardımafoldumben bu gece güzel uyudu rahattı çok şükür... havvacım geçmiş olsun içinin ici sızlıyo kuzucuklarmafoldumben böyle olunca

işallah ceylinim birdaha yapmaz. bakalım bugecemiz nasıl şuan iyigibiyiz yeni uyandık oyun halısında oynuyoruz.

offff derdi ne bi anlasam kucağıma alıyorum yok gezdiriyorum yok mamasını yedirdim yok uykusu var desem yeni uyandı ama hep böle ya kafayı yicem ya hep mızmız içeri su içmeye gitsem bile kıyametleri kopartıyo sanki dayak yemiş gibi ağlıyo hasta felanda değil ama doğduğundan beri mızmız artık başıma sinirden ağrılar giriyo sinir hastası olucam ya senağlamasenağlama

kıyamam yavruma ya neyki derdi.sakin ol hülyacım böyle böyle büyücekler sabır.
sana diyorum ama bende gece 4 de öyleydim.kafayı yicektik kocişle oda yazık 4 te yattı 8 de işe gitti.

Kızlar bazılarınız ek gıdalara başlamış, ben anne sütünden başka hiçbirşey vermedim, sütümde yetecek inşallah 6. ayına kadar ama işdahsız olsun istemiyorum, bişeylerin suyundan tatdırmak istiyorum ne dersiniz?
Birde bende katı meyve sıkacağı ve cam rende yok, hafta sonu alıcam hangisini tavsiye edersiniz ve ilk gıda olarak ne vermeliyim?

canımbende sadece anne sütü veriyorum.daha tatdırmadım. dr ne diyosa ona uy bence bizimki 6 ay süt dedi haklıda.
katı meyve sıkacağını önermiyolarlar metal ya cam rende albence bende de cam rende var..önce rendele sonra tülbentle süzersin büyüdükçe sadece rendelediğini verirsin.

bende şimdi yeni dondurduğum sütü çözdürüp verdim 160cc hepsini içti maşallah.

Son düzenleme:
bugün dogumdan sonraki 2.reglimi oldum tam zamanında geliyo 5-6 gün sürüyo.aynı dogum yapnadan önceki düzenim gibi ağrı falanda yok işallah böyle gider

bu aralar bende okuyup okuyup kaçıyorum.haftaiçi babamız evdeydi onla vakit geçirdik.bugün işe gitti.
ya yarın arkadaşımın düğünü var ama giycek hiç bişeyim yok.off ya bu kilolardan hiç bi kıyafete giremiyorum.evde her yere uzak alışverişe çıkamıyorum.kafayı yicem ya.
of sorma canım.. birde ben çalışyıorum.. mcebur bir iki bişi aldım giyecek.. şimdi diyete giridm.. ama çok acıkıyorum.. sütümde azaldı artık.. eskisi gibi değil.. sanırsam adet olucağım yakında az kaldı galiba.. belirtiler başladı..bakalım hayılrııs.. bir 53 e düşşsem razıyım.. bunun içinde önğmde vermem gereken 9 kilo var daha:((((senağlama

aynen canım senin yaptıklarının hepsini bende yapıyorum ama nafile bi türlü durduramıyorum.ne yapacağımı şaşırıyorum.........kafamçokkarıştı

arkadaşalr bebişler büyüyor.. büyüdükçede huyları da değişiyor..kişilik kaznaıyorlar.. böyle böyle büyüycekler inşş..

slm kıslarr..
herkesin bebiş gibi benimkide çok fena uyutamıyorum uyucagı zaman çıldırıyo ıhh ıhh yapıyo kızıyoo
uyumayıncada uyku sıkıyo daha beter oluyo npcagmı şaşırdım
bilinçsiz yapıyo diye düşünüyorum ama şimdiden vurmaya başladı bize vuruyo biz öylesine sandık dünde ses çıkaran köpeği var ona sinirli sinirli öyle vuruyo sinirden dudaklarını sıkıyo komşum şaşırdı kaldı
el kadar şeyde nasıl sinir varr bizimde yarın kontrolümüzz var doktorumuz yavaş yavaş ek gıdaya başlatcak bakalım neler vercek yarın yazarım sizede

ben de dün doğumdan sonraki 5. reglimi oldum artık nefret ediyorum ya bıktım inan bu ne böle 2 haftaya bi gelio cıldırcam artık

aynen yaa büyüdükçe daha fena oluyolar gerçekten ne yapıcmı şaşırıyorum dişleri kaşınıyo galiba bebişlerin bu yüzden huysuzlar ay 4 ayı bitsinde biraz daha rahatlasak diyoruz ama büyüdükçe dertleride büyüyo olsun allh sağlık versinde büyüyecekler

merhaba kızlar bende kuzumu uyuttum size bi bakayım dedim arada bakıyorum hep ama yazamıyorum size şaşırıyorum valla nasıl yazbiliyorsunuz diye ben vakit bulamıyorum hemen kalkıyor sıpam uyandığındada hep kucak istiyor ana kucağına koyuyorum önünde oyuncaklarıda var ama nafile ittiriyor kendini istemiyor oturmak gezinirse ondan keyiflisi yok bide ellerimi istiyor illa tutmadan durmuyor düzelir dedikçe zıpıtıyorlarmı ne bu bebişler:) benim kuzu reflülü sürekli kusuyordu şükür biraz rahatladık artık eskisi gibi sık kusmuyor yinede tam kesilmiş deil gece uykumuz da yoktu bu gazdan dolayı tam düzeldi diyordum 2 diş çıkardı tam zıpıttı saatde 1 ayaga zıplatıyor beni şaşırıyorum gündüzde pek uzun uyumuyor en fazla 20 dk kalkıyor.inşallah düzelir bütün bebişler bizde rahatlarız abiside var benimkinin oda ilgi bekler kociş ilgi bekler kaça bölünüyorum ama yetişemiyorum valla..offf daraldım uzunda oldu ksr bakmayın bu arada da kalktı sıpam:)bu kadar işte uykusu
regliden bahsetmişsiniz sık emzirmede geç gelir die biliyorum ben naren canım sende sırf emziriyorsun diye biliyorum ama bu çok sık bir dr sorsaydın canım ben daha görmedim hiç rahatım doğrusu.ilkinde de 6 ay sonra olmuştum bakalım bunda ne zaman olur.

hele şükür uyudu kuzum insan ne kadar sinirlensede kıyamıyor ya ben 7. reglımı bekliyorum kasımda şimdi düzene oturdu artık ayda bi kere oluyorum geçen ay ve bu ay ondan önce 1 hafta geçsin oluyodum hormonlar şimdi yerine oturdu yoksa insn dengesiz oluyo valla ayy kaç gündür başım ağrıyo kızımın ağlamasından kaç gündür yorgun hissediyorum kendimi kötüyüm bugünlerde:çok üzgünüm:

herkese ii akşamlar..
kızlar yağmur bikaçgündür emdikten sonra çökelek gibi 1 çay kaşığı çıkarıyor..
dr arkadaşıma sordum..püskürterek çıkarmadıktan sonra önemli deilmiş..
sütün yarıodur,fazlasını çıkarıo dedi..
dr götürsem mi acaba..
birde bugün 4.gün kakasını yapmadıı..
onada normal 1 hafta bekle dedi...yada derecenin ucuna krem sür poposuna sür dedi..
ne yapmalıyım sizceeeee

günaydın sibelcim

aynen bizde çok kötü bir gece geçirdik.
zeynep sabbah 4 de anca uyudu aralarda uyandı sürekli ağladı emmedi.tüm apartmanı ayaga dikkti.
,yavrum neydiki derdi
ço yorgunum uykusuzum

GÜNAYDIN KIZLAR
biz çok kötü bir gece geçirdik
bu edepsiz uykuyu iyice terk etti demin yatırdım 10 dk sonra kalktı
ben eski elif i istiyorum nerde o 2 saat delksiz uyuduğu günler ahh
o uyusuda uyusam keşke

geçmiş olsun kızlar yaa, çok zor çok, benim kızım da bu sabah resmen çığlık çığlığa ağlayarak uyandı, daha doğrusu uyanamadı, uyandıramadım ama uykusunun içinde nasıl ağladı yaa, o ağladı ben ağladım, zaten gece uyumadı doğru dürüst, sersem gibiiyim vallaaa, Allahtan şimdi biraz daha iyi ama geceden korkuyorum vallaa

kızlar bugün ev baktık, taşınıyoruz kısmet olursa, çıkan kiracıyla konuştuk çok iyi ısınıyomuş, önü de açık, manzarası güzel, biraz ufak ama, kullanışlı bi ev, umarım mutlu oluruz,
bi de kızımı gözcü arkadaşa gösterdik, kanalları tkalıymış, çok akyo gözümüz, masaj yapıcaz bol bol Çok üzgünüm çoook

canım bencede bekle sadece sütle beslendiği için sütün yarıyo o yüzden yapmıyo oluyo böle meraklanma yapar o kabız olmadıktan sonra sorun yok demektir bide o kusmuk o kadr olur tatlım dr unda dediği gibi fışkırırak kusmadıktan sonra sorun değil ya reflüsü oluyo ya mikrop kapmış oluyo eğer fışkırtarak kusarsa öle değilse gazını çıkartırtıktan sonra kusuyolar öle tatlım endişelenme

pardon aşk kırıntısı atlamışım,, ben tattırmaya başladım, suyunu verme şeklinde değil de daha çok meyveleri filan yalatıyorum çok seviyo, biraz önce emziğini yoğurda batırdım emziğe yapıştı resmen, elma ve armudu çok sevdi,,
biz de ek gıdaya gelecek ay gçicez galiba

Back
X