Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya agızları var dilleri yok derlerini anlatamıolar işte gecmiş olsun havvacım
sibelcim yeni huylar ediniolasr düzelir merak etme![]()
günaydın sibelcim
aynen bizde çok kötü bir gece geçirdik.
zeynep sabbah 4 de anca uyudu aralarda uyandı sürekli ağladı emmedi.tüm apartmanı ayaga dikkti.
,yavrum neydiki derdi
ço yorgunum uykusuzum
1 gün önce de ceylin öyleydi sabaha kadar uyumadı inledi durdu yavrum gazı vardımafoldumben bu gece güzel uyudu rahattı çok şükür... havvacım geçmiş olsun içinin ici sızlıyo kuzucuklarmafoldumben böyle olunca
offff derdi ne bi anlasam kucağıma alıyorum yok gezdiriyorum yok mamasını yedirdim yok uykusu var desem yeni uyandı ama hep böle ya kafayı yicem ya hep mızmız içeri su içmeye gitsem bile kıyametleri kopartıyo sanki dayak yemiş gibi ağlıyo hasta felanda değil ama doğduğundan beri mızmız artık başıma sinirden ağrılar giriyo sinir hastası olucam ya senağlamasenağlama
Kızlar bazılarınız ek gıdalara başlamış, ben anne sütünden başka hiçbirşey vermedim, sütümde yetecek inşallah 6. ayına kadar ama işdahsız olsun istemiyorum, bişeylerin suyundan tatdırmak istiyorum ne dersiniz?
Birde bende katı meyve sıkacağı ve cam rende yok, hafta sonu alıcam hangisini tavsiye edersiniz ve ilk gıda olarak ne vermeliyim?
of sorma canım.. birde ben çalışyıorum.. mcebur bir iki bişi aldım giyecek.. şimdi diyete giridm.. ama çok acıkıyorum.. sütümde azaldı artık.. eskisi gibi değil.. sanırsam adet olucağım yakında az kaldı galiba.. belirtiler başladı..bakalım hayılrııs.. bir 53 e düşşsem razıyım.. bunun içinde önğmde vermem gereken 9 kilo var dahabu aralar bende okuyup okuyup kaçıyorum.haftaiçi babamız evdeydi onla vakit geçirdik.bugün işe gitti.
ya yarın arkadaşımın düğünü var ama giycek hiç bişeyim yok.off ya bu kilolardan hiç bi kıyafete giremiyorum.evde her yere uzak alışverişe çıkamıyorum.kafayı yicem ya.
offff derdi ne bi anlasam kucağıma alıyorum yok gezdiriyorum yok mamasını yedirdim yok uykusu var desem yeni uyandı ama hep böle ya kafayı yicem ya hep mızmız içeri su içmeye gitsem bile kıyametleri kopartıyo sanki dayak yemiş gibi ağlıyo hasta felanda değil ama doğduğundan beri mızmız artık başıma sinirden ağrılar giriyo sinir hastası olucam ya senağlamasenağlama
günaydın sibelcim
aynen bizde çok kötü bir gece geçirdik.
zeynep sabbah 4 de anca uyudu aralarda uyandı sürekli ağladı emmedi.tüm apartmanı ayaga dikkti.
,yavrum neydiki derdi
ço yorgunum uykusuzum
GÜNAYDIN KIZLAR
biz çok kötü bir gece geçirdik
bu edepsiz uykuyu iyice terk etti demin yatırdım 10 dk sonra kalktı
ben eski elif i istiyorum nerde o 2 saat delksiz uyuduğu günler ahh
o uyusuda uyusam keşke
Kızlar bazılarınız ek gıdalara başlamış, ben anne sütünden başka hiçbirşey vermedim, sütümde yetecek inşallah 6. ayına kadar ama işdahsız olsun istemiyorum, bişeylerin suyundan tatdırmak istiyorum ne dersiniz?
Birde bende katı meyve sıkacağı ve cam rende yok, hafta sonu alıcam hangisini tavsiye edersiniz ve ilk gıda olarak ne vermeliyim?