2009 Haziran Anneleri!!

herkese ii akşamlar..
kızlar yağmur bikaçgündür emdikten sonra çökelek gibi 1 çay kaşığı çıkarıyor..
dr arkadaşıma sordum..püskürterek çıkarmadıktan sonra önemli deilmiş..
sütün yarıodur,fazlasını çıkarıo dedi..
dr götürsem mi acaba..
birde bugün 4.gün kakasını yapmadıı..
onada normal 1 hafta bekle dedi...yada derecenin ucuna krem sür poposuna sür dedi..
ne yapmalıyım sizceeeee

canım, çok aşırııkınmıyosa bekle bence, çok huzursuz olursa, dereceyi yaklaşık 1 cm sokup dairesel hareketlerle makatının duvarına hafifçe bastırırsın ya da fitil koyarsın

o kadar kusması sorun deği bence de
geçmiş olsun

aaa geçmiş olsun müminecim bide hayırlı olsun küçük ev daha güzel ısınıyo benim oturduğum odam küçük ama bi ısındımı sabaha kadar sıcacık duruyo ee önümüzde kış soğuklar arttı çocukları korumak lazım ben bide beşiğinin üstüne bişi örtüyorumki sabaha karşı soğuk oluyo kendi nefesiyle ısınsın soğuk almasın diye bakalım inş hasta etmeyiz bebişleri canım taşınırken azraya çok dikkat et soğuklarda kalmasın havalar soğudu inş sorunsuz yerleşirsiniz mutlu mesut yaşarsınız canım uykusunda benimkide öle ağlıyo canım bigün öle bi ağladıkı dedim ne oluyo bişimi oldu meğersem rüyasında görüyomuş ben hep besmeleyle yatırıyorum yerine bol bol okuyorum kızımı rahat uyusun diye

ayy şimdi ruh hallerimize baktmda biri uykulu biri depresif biri bezgin ben agrasif biri ne olacak bizim halimiz yaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aaa geçmiş olsun müminecim bide hayırlı olsun küçük ev daha güzel ısınıyo benim oturduğum odam küçük ama bi ısındımı sabaha kadar sıcacık duruyo ee önümüzde kış soğuklar arttı çocukları korumak lazım ben bide beşiğinin üstüne bişi örtüyorumki sabaha karşı soğuk oluyo kendi nefesiyle ısınsın soğuk almasın diye bakalım inş hasta etmeyiz bebişleri canım taşınırken azraya çok dikkat et soğuklarda kalmasın havalar soğudu inş sorunsuz yerleşirsiniz mutlu mesut yaşarsınız canım uykusunda benimkide öle ağlıyo canım bigün öle bi ağladıkı dedim ne oluyo bişimi oldu meğersem rüyasında görüyomuş ben hep besmeleyle yatırıyorum yerine bol bol okuyorum kızımı rahat uyusun diye

sağol hülyacım, taşındığım apartmanda arkadaşı oturuyo artık annem kza orda bakar ben işleri hallederim, zor olucak ama sonra rahat ederiz

gerçekten çok okumak lazım, ben de ilk kez regl oldum bu hafta okuyamadım o da etkiliyo, korkuyo galiba :hulya:

geçmiş olsun kızlar yaa, çok zor çok, benim kızım da bu sabah resmen çığlık çığlığa ağlayarak uyandı, daha doğrusu uyanamadı, uyandıramadım ama uykusunun içinde nasıl ağladı yaa, o ağladı ben ağladım, zaten gece uyumadı doğru dürüst, sersem gibiiyim vallaaa, Allahtan şimdi biraz daha iyi ama geceden korkuyorum vallaa

kızlar bugün ev baktık, taşınıyoruz kısmet olursa, çıkan kiracıyla konuştuk çok iyi ısınıyomuş, önü de açık, manzarası güzel, biraz ufak ama, kullanışlı bi ev, umarım mutlu oluruz,
bi de kızımı gözcü arkadaşa gösterdik, kanalları tkalıymış, çok akyo gözümüz, masaj yapıcaz bol bol Çok üzgünüm çoook

cnm yağmurunda sağ gözü öle dewamlı çapaklanıyodu.üüzzülmee önemli bişiy dill..
izmirde behçet uz çocuk hastanesi var.oorda cerraha gösterddim.masajla geçer dedi.
brde damla war onu kullanıorum..hergün masaj yap bizde azalma oldu..

canım bencede bekle sadece sütle beslendiği için sütün yarıyo o yüzden yapmıyo oluyo böle meraklanma yapar o kabız olmadıktan sonra sorun yok demektir bide o kusmuk o kadr olur tatlım dr unda dediği gibi fışkırırak kusmadıktan sonra sorun değil ya reflüsü oluyo ya mikrop kapmış oluyo eğer fışkırtarak kusarsa öle değilse gazını çıkartırtıktan sonra kusuyolar öle tatlım endişelenme

ya bu ay birde az kilo aldı 400 gr.(6200 sadece anne sütü veriorum..)
her ay 800 alırdı bu ay 400 oldu.ben 6500 gibi bekliodum kiloyu.şaşırdımm..:olmaz:
neyse bakalım takip edicez 1 ,2 hafta tekrar tartcam ..ne olacak kilomuz..
gerçi kusma işi 5,6 gündür war,kiloyla alakası yok..izmire gidicem zaten orda drumuz var gideriz bi yanına bakalım ne dicekk.saol cnm sende biraz dinlen bebiş çok yormuş seni..:1hug:

canım, çok aşırııkınmıyosa bekle bence, çok huzursuz olursa, dereceyi yaklaşık 1 cm sokup dairesel hareketlerle makatının duvarına hafifçe bastırırsın ya da fitil koyarsın

o kadar kusması sorun deği bence de
geçmiş olsun

yok cnmmm çok ıkınması yok ama dewamlı gaz çıkarıyoruzz..
acı çekmioo şuanda..beklicem yarına kadar.
kusmada dediğim gibi yoktu yeni çıktı..
kucağıma alıorum çok az çökelek kıvamında çıkarıo..
genelde emdikten sonra.ama bazen 1 2 saat sonrada oluo..

pardon aşk kırıntısı atlamışım,, ben tattırmaya başladım, suyunu verme şeklinde değil de daha çok meyveleri filan yalatıyorum çok seviyo, biraz önce emziğini yoğurda batırdım emziğe yapıştı resmen, elma ve armudu çok sevdi,,
biz de ek gıdaya gelecek ay gçicez galiba

yoğurdu hazır mı veriyorsun canım?
Birde yalatıyorum demişsin, atıyorum elmayı kesip yalamasınımı sağlıyorsun?

Ya kızlar benim oğlum günde 4 kere felan kakasını yapıyor bir çoğunuzun kii yapmıyorum, benim oğlanda bir sorun mu var diye düşünmeye başladım...

offff derdi ne bi anlasam kucağıma alıyorum yok gezdiriyorum yok mamasını yedirdim yok uykusu var desem yeni uyandı ama hep böle ya kafayı yicem ya hep mızmız içeri su içmeye gitsem bile kıyametleri kopartıyo sanki dayak yemiş gibi ağlıyo hasta felanda değil ama doğduğundan beri mızmız artık başıma sinirden ağrılar giriyo sinir hastası olucam ya senağlamasenağlama

cemrecim hamileliğini çok gürültülü mü geçirdin acaba sinir stresli falan...
bazı bebekler etkilenirmiş doğduğunda huysuz olurmuş ...
inşlahha diş sıkıntısı yaşıyodurda düzelir canım yoksa sen çok yoruluyosun...

kızlar uyku düzeninden bahsetmişsiniz maşallah bnmki gzl uyuyor uykusu geldimi uyutmazsam kıyameti koparıyor sanırım anasına babasına çekmiş
uykucu kızım :nazar:
çok şükür ben yorulmyorum yormuyor annesini..
allah yardımcınız olsun güç kuvvet versin bebişi yoran annelere :Saruboceq:

Ya kızlar benim oğlum günde 4 kere felan kakasını yapıyor bir çoğunuzun kii yapmıyorum, benim oğlanda bir sorun mu var diye düşünmeye başladım...

yoo canım iremde düzenli yapar kakasını bi kaç kere anne sütü alıyor...
bence sorun yokk...öyle düşünme

benim kız artık uzattığım herşeyi alıyor veeee direk ağzına götürmeye çalışıyor ama götüremiyor çıldırıyor çok tatlı oluyor yaaa...:roflol:

gayet normal canım öyle yapması

yoğurdu ilk defa verdim canım, hazır yoğurt ama yalnız emziğin ucunu azcık batırdım

meyve olarak ilk elma ve havuç öneriliyo, elmayı rendeleyip suyunu tülbentle süzüp veriyosun ama ben daha başlamadım.dediğim gibi dilimleyip ağzına tutuyorum yalıyo, emiyo falan yalnızca tadını alıyo yani :icecream:

ben de elmayı falan eline verim diyorum ama ıslak şeyleri tutamıyo, hem korkuyo, hem de elinden kayıyo,
tutabilse salatalık falan vercem daha :))

ben de dün doğumdan sonraki 5. reglimi oldum artık nefret ediyorum ya bıktım inan bu ne böle 2 haftaya bi gelio cıldırcam artık
ben 1 kere eylülde oldum bı daha da olmadım.hangımızıkı normal acaba:1shok:
yoğurdu hazır mı veriyorsun canım?akannehir
Birde yalatıyorum demişsin, atıyorum elmayı kesip yalamasınımı sağlıyorsun?
ben gecen hafta başladım ek gıdaya,sabah elma ya da armut rendelıyorum cam rendede sonra tulbentten gecırıp suyunu verıyorum 5-6 kaşık.1 öğünde kaşık maması sütlü prinçli.valla derin iştahlı maşallah ne versem göturuyo.
ben de elmayı falan eline verim diyorum ama ıslak şeyleri tutamıyo, hem korkuyo, hem de elinden kayıyo,
tutabilse salatalık falan vercem daha :))

ay kıyamam yaa çok güldüm valla:roflol:

Canlarım nabersiniz?
biz bugün doktora gittik, maşallah 600 gr. almış yusuf kayra bu ay
ek gıdalara başlıyoruz yavaş yavaş, ama şimdiye kadar rahattı napıcağımı bilmiyorum
domuz gribi aşısı yaptırcakmısınız siz? doktor yaptırın dedi ama aşı hakkında hiç iyi şeyler söylemiyorlar, hastaneye bile götürmeye korktum çünkü hasta çocuklarda geliyor mikrop kapabilir inşallah bişey olmaz hiçbirimizin yavrusuna , uzun bir süre artık kontrolede götürmücem
en azından risk geçene kadar
sanırım paranoyak oldum :(

şekerkız canım hayır paronoyak olmadın
ortalık kötü napcaksın iremin kontrolü geldide geçiyor bile ama götürmüycem hasta değil şükür keyfide yerinde acil bşy olmazsa bir süre askıya aldık doktor işini...
aşı işini de şuan düşünmüyorum bakalım...

maşallh canım yusuf kayraya saadetcim evet biraz sıkıntılı geçti hamileliğim hiç rahat olamadım ama çok gürültülü yerde değildim doğduğundan beri böle huysuz ya bi sorunda yok şükür ama anlayamıyorum hadi emmiyo karnı aç dedik mama verdik ama genede aynı bide kucağımdan atıyo kendini çabuk sıkılıyor bidaki ay dr a gidicez o zaman dicem ona herşeyi birbir bakalım ne olcak ayy belimin sol tarafı tutuldu yaa sola dönemiyorum kasıldı kaldı çok kötü acıyo öfff

nick degistirmede cigir actim sanirim :):)
saadetcim seninde yeni nickin hayirli olsun..
su grip illeti heryerde merak etmeyin..buradada 13 e yukseldi olu sayisi allahim korusun herkesi ya
ocakta tr ye gelcektim ama vaz geciyorum bende..esimle yilbasini uludagda kutlucaktik sozde yalan oldu saglik olsun...kuzenimin dugununede gidemicemmm..:(

Back
X