canım hormonlar biraz dengesiz bu aralar sendeben de dün doğumdan sonraki 5. reglimi oldum artık nefret ediyorum ya bıktım inan bu ne böle 2 haftaya bi gelio cıldırcam artık
beklemeden bir kadın doğum uzmanına git istersen çekilmez ya 15 günde bir
ayda bana yetiyor zaten:sinifsinif:
çok sık olmamamak kaydıyla bende dereceyi zeytinyağına batıtırıp poposun südüm ve sonra bacaklarını karnına bastırarak tutuyordum kakasını yapıyorduherkese ii akşamlar..
kızlar yağmur bikaçgündür emdikten sonra çökelek gibi 1 çay kaşığı çıkarıyor..
dr arkadaşıma sordum..püskürterek çıkarmadıktan sonra önemli deilmiş..
sütün yarıodur,fazlasını çıkarıo dedi..
dr götürsem mi acaba..
birde bugün 4.gün kakasını yapmadıı..
onada normal 1 hafta bekle dedi...yada derecenin ucuna krem sür poposuna sür dedi..
ne yapmalıyım sizceeeee
biz böyle çözüm bulmuştuk kabızlığa
geçmiş olsun müminecimgeçmiş olsun kızlar yaa, çok zor çok, benim kızım da bu sabah resmen çığlık çığlığa ağlayarak uyandı, daha doğrusu uyanamadı, uyandıramadım ama uykusunun içinde nasıl ağladı yaa, o ağladı ben ağladım, zaten gece uyumadı doğru dürüst, sersem gibiiyim vallaaa, Allahtan şimdi biraz daha iyi ama geceden korkuyorum vallaa
kızlar bugün ev baktık, taşınıyoruz kısmet olursa, çıkan kiracıyla konuştuk çok iyi ısınıyomuş, önü de açık, manzarası güzel, biraz ufak ama, kullanışlı bi ev, umarım mutlu oluruz,
bi de kızımı gözcü arkadaşa gösterdik, kanalları tkalıymış, çok akyo gözümüz, masaj yapıcaz bol bol Çok üzgünüm çoook
geçiyor dediğin gibi ama biraz vakit alıyor tabi
ama ev değiştiriyor olmanız iyi
yorulursun ama inşallah kış boyu rahat edersiniz
maşallah yusuf kayraya canımCanlarım nabersiniz?
biz bugün doktora gittik, maşallah 600 gr. almış yusuf kayra bu ay
ek gıdalara başlıyoruz yavaş yavaş, ama şimdiye kadar rahattı napıcağımı bilmiyorum
domuz gribi aşısı yaptırcakmısınız siz? doktor yaptırın dedi ama aşı hakkında hiç iyi şeyler söylemiyorlar, hastaneye bile götürmeye korktum çünkü hasta çocuklarda geliyor mikrop kapabilir inşallah bişey olmaz hiçbirimizin yavrusuna , uzun bir süre artık kontrolede götürmücem
en azından risk geçene kadar
sanırım paranoyak oldum![]()
aptalca gelmesin ama korkunun ecele faydası yok canım sakınan göze çöp batıyor onun için rahat ol tabi tedbiri elden bırakmayacağız ama eve de hapis olmak olmaz ki
geçmiş olsun canım elif te nezle olduyascım ben de henüz başlamadım
allah nasip ederse ilk 6 ay sadece anne sütü
şu an sadece anne sütü şükürler olsun
ama nezle oldu oğlum bugün ıhalmur verdim dr u söledi
gece de vericem yatmadan ama tok veriyorum azıcık
kaynatırken içine 3 dilim elma 2 dilim de mandalin attım
birazda muskat yüzünü ekşite ekşite içti
biberonu unuttuğu için kaşıkla verdimm
o bile emme saatimizi etkiledi sanırım daha az vermeliyim
40 cc verdimm fazla geldiii
ablamız dan geçti
biz de ek gıdalara tamamen geçtik
elma püresi yayla çorbası muhallebi yoğurt
şimdilik çok iyiyiz inşallah böyle devam eder ama artık kaşık istiyor biberonu reddediyor
bu konuda ne yapacağımı şaşırdım uykuya dalınca veriyorum çok az da olsa içiyor ama ben yemeklerden doyup istemediğini düşünüyorum