2009 Haziran Anneleri!!

ben de dün doğumdan sonraki 5. reglimi oldum artık nefret ediyorum ya bıktım inan bu ne böle 2 haftaya bi gelio cıldırcam artık
canım hormonlar biraz dengesiz bu aralar sende
beklemeden bir kadın doğum uzmanına git istersen çekilmez ya 15 günde bir
ayda bana yetiyor zaten:sinifsinif:

herkese ii akşamlar..
kızlar yağmur bikaçgündür emdikten sonra çökelek gibi 1 çay kaşığı çıkarıyor..
dr arkadaşıma sordum..püskürterek çıkarmadıktan sonra önemli deilmiş..
sütün yarıodur,fazlasını çıkarıo dedi..
dr götürsem mi acaba..
birde bugün 4.gün kakasını yapmadıı..
onada normal 1 hafta bekle dedi...yada derecenin ucuna krem sür poposuna sür dedi..
ne yapmalıyım sizceeeee
çok sık olmamamak kaydıyla bende dereceyi zeytinyağına batıtırıp poposun südüm ve sonra bacaklarını karnına bastırarak tutuyordum kakasını yapıyordu
biz böyle çözüm bulmuştuk kabızlığa

geçmiş olsun kızlar yaa, çok zor çok, benim kızım da bu sabah resmen çığlık çığlığa ağlayarak uyandı, daha doğrusu uyanamadı, uyandıramadım ama uykusunun içinde nasıl ağladı yaa, o ağladı ben ağladım, zaten gece uyumadı doğru dürüst, sersem gibiiyim vallaaa, Allahtan şimdi biraz daha iyi ama geceden korkuyorum vallaa

kızlar bugün ev baktık, taşınıyoruz kısmet olursa, çıkan kiracıyla konuştuk çok iyi ısınıyomuş, önü de açık, manzarası güzel, biraz ufak ama, kullanışlı bi ev, umarım mutlu oluruz,
bi de kızımı gözcü arkadaşa gösterdik, kanalları tkalıymış, çok akyo gözümüz, masaj yapıcaz bol bol Çok üzgünüm çoook
geçmiş olsun müminecim
geçiyor dediğin gibi ama biraz vakit alıyor tabi
ama ev değiştiriyor olmanız iyi
yorulursun ama inşallah kış boyu rahat edersiniz

Canlarım nabersiniz?
biz bugün doktora gittik, maşallah 600 gr. almış yusuf kayra bu ay
ek gıdalara başlıyoruz yavaş yavaş, ama şimdiye kadar rahattı napıcağımı bilmiyorum
domuz gribi aşısı yaptırcakmısınız siz? doktor yaptırın dedi ama aşı hakkında hiç iyi şeyler söylemiyorlar, hastaneye bile götürmeye korktum çünkü hasta çocuklarda geliyor mikrop kapabilir inşallah bişey olmaz hiçbirimizin yavrusuna , uzun bir süre artık kontrolede götürmücem
en azından risk geçene kadar
sanırım paranoyak oldum :(
maşallah yusuf kayraya canım
aptalca gelmesin ama korkunun ecele faydası yok canım sakınan göze çöp batıyor onun için rahat ol tabi tedbiri elden bırakmayacağız ama eve de hapis olmak olmaz ki

yascım ben de henüz başlamadım
allah nasip ederse ilk 6 ay sadece anne sütü
şu an sadece anne sütü şükürler olsun :nazar:
ama nezle oldu oğlum bugün ıhalmur verdim dr u söledi
gece de vericem yatmadan ama tok veriyorum azıcık
kaynatırken içine 3 dilim elma 2 dilim de mandalin attım
birazda muskat yüzünü ekşite ekşite içti
biberonu unuttuğu için kaşıkla verdimm
o bile emme saatimizi etkiledi sanırım daha az vermeliyim
40 cc verdimm fazla geldiii
geçmiş olsun canım elif te nezle oldu
ablamız dan geçti

biz de ek gıdalara tamamen geçtik
elma püresi yayla çorbası muhallebi yoğurt
şimdilik çok iyiyiz inşallah böyle devam eder ama artık kaşık istiyor biberonu reddediyor
bu konuda ne yapacağımı şaşırdım uykuya dalınca veriyorum çok az da olsa içiyor ama ben yemeklerden doyup istemediğini düşünüyorum

yascım ben de henüz başlamadım
allah nasip ederse ilk 6 ay sadece anne sütü
şu an sadece anne sütü şükürler olsun :nazar:
ama nezle oldu oğlum bugün ıhalmur verdim dr u söledi
gece de vericem yatmadan ama tok veriyorum azıcık
kaynatırken içine 3 dilim elma 2 dilim de mandalin attım
birazda muskat yüzünü ekşite ekşite içti
biberonu unuttuğu için kaşıkla verdimm
o bile emme saatimizi etkiledi sanırım daha az vermeliyim
40 cc verdimm fazla geldiii

semacım ne zamandır görüşemiyoruz bebişin ne güzel olmuş gördüm resimleri. geçmiş olsun bu arada, tüm hasta bebişler tez zamanda şifa bulurlar inş. Ek besinleri çok geciktirince ileride iştahsızlık problemi olur diyorlar en azından tattırın diyorlar benim de kafam karıştı doğrusu.

günaydın kızlar
niye kimse bu saate kadar yazmamış uyanamadınızmı yoksa
biz çok kötü bir gece geçirdik 4 de yattık.3 gündür bişey oldu yavruma büyüme atağı geçiriyor heralde diye düşünüyordum ki sabah altını değiştirirken ayagını ilk defa ağzına aldı demekki 3 günlük huysyzluktan sonra bunu öğrenmiş :)
allahım sabrımı mı deniyosun dedim artık sürekli ağladı.emmedi.

havvacım geçmiş olsun canım, bizim bebişler aynı gün doğdu ya, galiba aynı zamanlarda geçiriyolar atakları, biz de bi kaç gün korkunçtuk, böyle devam ederse deliricem demiştim ama şimdi toparladık çok şükür, gerçi yeni bişey öğrenmeiş gibi de gelmedi bana, çookk tembel bi kızım var kaldıramıyo poposunu bitürlü, yüzüstü koyuyorum kıvranıp kalıyo , çok komik oluyo ama :)) kaydirigubbakcemile3

herkeslere günaydın ve iyi pazarlar,
geniş evden dar eve geçmek çok zormuş yaa, hesapla hesapla tutmuyo, iki kanepe mi atıcam mecburen :((, ama sıcaklığı ve manzaraıs için değer napalım, önemli olan bebişim, her gece uyumak için salona taşınıyoz sıcak diye, yorgan taşımaktan sinir oldum iyice

herkese selammm...
dün misafirlerim vardı..yağmuru görmeye geldi arkadaşlar..
1.30 a kadar oturdular..bi arkadaşında yeni oldu bebeği,2 aylık oğlan..
5.5 kilo 62 cm.kız bebeğe mandalina elma suyu,mama,anne sütü,hatta şerbet:olmaz:
veriyomuş..dedim napıosun sen dur bakalım daha 2 aylık..benim kızım 4 aylık sadece anne sütü veriorum.
sütüm duru diyor bebek doymuyormuş..neyse bende kızımı 11 de emzirdim koydum beşiğine misafirlerin yanına indim.10 dk sonra baktım uymuş kızım..sabahta 6 da kalktı:nazar:
bu arada kakamızı yaptık 4 aydır ilk kez 6.gün kakasını yaptı.
kızlar koyu sarı koyu kıvamda kakası..neden böyle sizce..???*

havvacım geçmiş olsun canım, bizim bebişler aynı gün doğdu ya, galiba aynı zamanlarda geçiriyolar atakları, biz de bi kaç gün korkunçtuk, böyle devam ederse deliricem demiştim ama şimdi toparladık çok şükür, gerçi yeni bişey öğrenmeiş gibi de gelmedi bana, çookk tembel bi kızım var kaldıramıyo poposunu bitürlü, yüzüstü koyuyorum kıvranıp kalıyo , çok komik oluyo ama :)) kaydirigubbakcemile3

herkeslere günaydın ve iyi pazarlar,
geniş evden dar eve geçmek çok zormuş yaa, hesapla hesapla tutmuyo, iki kanepe mi atıcam mecburen :((, ama sıcaklığı ve manzaraıs için değer napalım, önemli olan bebişim, her gece uyumak için salona taşınıyoz sıcak diye, yorgan taşımaktan sinir oldum iyice

evt müminecim ataklar aynı .işallah düzelir yoksa kocişle kafayı yicez.
hadi hayırlı olsun eviniz güzel günlar geçirin o evinizde
ne çabuk taşındın.senin içinde iyi olmuştur yeni temizlenmiş ev oh mis gibi.

tünaydın..
of kış geldi buraya ya hava yne kapalı
içim kararıyor hava kapalı olunca...

yok havvacım daha taşınmadık, sadece kağıt üzerinde hesaplıyoz, öbür hafta taşınıcaz, ev sahibimiz de çok bozuldu taşındığımıza, 1 milyar kira veriyoruz, adam taşınmayın 20 milyon indireyim diyo, şaka gibi yaa :))

günaydın herkese gerçi 7 de ayaktayız hergün ama anca girebildim nete
saadet teşekkür ederim geçmiş olsun dileğin için ama dün tahlil yaptırdık geçmemiş hatta biraz daha artmış ya kafayı yiycem o kadar dikkat ediyoruz niye geçmiyo anlamadım pazartesi idrar kültütü vericez tekrar ona göre yine ilaç kızım bıktı ya ilaçtan o kadar üzülüyorum ki.bi de tahlil vermek zaten işkence biz evde artık idrarını alıp babamız hemen yetiştiriyo bu bebekler insana herşeyi öğretiyor.

günaydın kızlar
niye kimse bu saate kadar yazmamış uyanamadınızmı yoksa
biz çok kötü bir gece geçirdik 4 de yattık.3 gündür bişey oldu yavruma büyüme atağı geçiriyor heralde diye düşünüyordum ki sabah altını değiştirirken ayagını ilk defa ağzına aldı demekki 3 günlük huysyzluktan sonra bunu öğrenmiş :)
allahım sabrımı mı deniyosun dedim artık sürekli ağladı.emmedi.

maşallah hava.bizimki çok tembel 6.aya başladık ayağını almıyo.ama dün yüzüstü yatırdık ayaklarıyla emekleme hareketi yaptı kolları güçlü olsa gidecek çok tatlılar ya.

yok havvacım daha taşınmadık, sadece kağıt üzerinde hesaplıyoz, öbür hafta taşınıcaz, ev sahibimiz de çok bozuldu taşındığımıza, 1 milyar kira veriyoruz, adam taşınmayın 20 milyon indireyim diyo, şaka gibi yaa :))

ay çok güldüm 20 tl indirim. 1 milyar kira vay be.kolay gelsin size biz de taşınıcaz yakında soğuklar da bastırdı kötü oldu.

bak ayagını keşfetmiş zeynep ne güzel ii tarafı da var desene :)

müminecim rüyamdsa seni gördüm güya sen burdaki benm gittiğim aile hekimliğinde dr muşşun birisi adını dio bende odaya girdiğimde seni görüyorum sarılıyoruz falan sonra sen defneyi muayene ediosun falan cok güzeldi sanki 40 yıldır tanışıomuşuz gibi :) sarılmamız falan :)

saadet burası bile yagmurlu ve soğuk tr nin dier yerlerini düşüemiyorum:)benmde içim kararıyor eşimde hasta oldu yatıo:(

20 lişra ne ya manyamışmı bu ev sahibi

yeni evinizde güle güle huzurla oturun canım kolay gelsin size

saadet teşekkür ederim geçmiş olsun dileğin için ama dün tahlil yaptırdık geçmemiş hatta biraz daha artmış ya kafayı yiycem o kadar dikkat ediyoruz niye geçmiyo anlamadım pazartesi idrar kültütü vericez tekrar ona göre yine ilaç kızım bıktı ya ilaçtan o kadar üzülüyorum ki.bi de tahlil vermek zaten işkence biz evde artık idrarını alıp babamız hemen yetiştiriyo bu bebekler insana herşeyi öğretiyor.

maşallah hava.bizimki çok tembel 6.aya başladık ayağını almıyo.ama dün yüzüstü yatırdık ayaklarıyla emekleme hareketi yaptı kolları güçlü olsa gidecek çok tatlılar ya.

ay çok güldüm 20 tl indirim. 1 milyar kira vay be.kolay gelsin size biz de taşınıcaz yakında soğuklar da bastırdı kötü oldu.

hadi yaaa üzüldüm ya yazık minnoşaa
ilaç ilaç bıkmışdırr yavrum kıyamm yaa
enfeksiyon bi aldımı sık sık tekrarlarmışş
acaba tekrarladımıki yine tühhh..
inş geçr hemencik cnm

off sorma neren bnm eşimde nöbettn geldi uyuyo iremde uyuyo patlıcm sıkıntıdann
bu arada geçmiş olsun eşine

mümine demek sadece 20cik indirdii e yuhh yanii

saol canım aynen bende senin gibi ikisi uyuyor bende netteyim sıkılıyorum anlıycan

olymposs gecmiş olsun ya cok üzüldüm m,inicik bebek habire ilaç kullanıyor tüh inşallah en kısa zamanda iileşir

merhaba kızlar nasılsınız bizimde bugün misafirimiz vardı 1 saat önce gittiler kızımda pek mızmız değildi iyiydik ayy kış geldi ya havalar ne kadar soğuk yazı çok seviyorum ya koca bi kış var önümüzde benim korktuğum bu kış bebişler hasta olmaz inş ben bide soba yakıyorum doğalgaz gelmedi daha buraya çok yakınca sıcak oluyo çocuk terliyo az yakınca soğuk oluyo bi kararı yok yani inş hasta etmeden atlarım bu kışı daha 5 ay var kışın bitmesine ve yeni başladı pöfff akannehir

güzel olmuş nickin nilaycım pamuk efeni yesinler kaydirigubbakcemile3

bak ayagını keşfetmiş zeynep ne güzel ii tarafı da var desene :)

müminecim rüyamdsa seni gördüm güya sen burdaki benm gittiğim aile hekimliğinde dr muşşun birisi adını dio bende odaya girdiğimde seni görüyorum sarılıyoruz falan sonra sen defneyi muayene ediosun falan cok güzeldi sanki 40 yıldır tanışıomuşuz gibi :) sarılmamız falan :)

saadet burası bile yagmurlu ve soğuk tr nin dier yerlerini düşüemiyorum:)benmde içim kararıyor eşimde hasta oldu yatıo:(

20 lişra ne ya manyamışmı bu ev sahibi

yeni evinizde güle güle huzurla oturun canım kolay gelsin size

sağol canım, inşallah rahet ederiz, rüyanda çok güzelmiş , İstanbula yolunuz düşerse mutlaka bekleriz, çok mutlu oluruz, bu diğer tüm annişler için de geçerli tabiki :))

kaydirigubbakcemile5

geçmiş olsun canım, bu kadar sık tekrarlıyo enfeksiyon, bi üriner ultrason çektirseniz iyi olur bence, eğer yaptırmadıysanız doktorunuza bi sorun, umarım bi an önce geçer, biz de idrar tahlili yapıcaz ama daha beceremedik küçük hanımdan idrar almayı, var mı bi püf noktası acaba kafamçokkarıştı

Back
X