- Konu Sahibi recepivedik
-
Kahve ve asitli içecekleri içmedim
Çayı çok açık içtim
Gün aşırı maden suyu içtim ve karışık beslendim herşeyden az az yedim
recep ivedik annenin aldığı kiloyla bebeğin kilosu arasında hiçbir bağlantı yok.30 kilo alanda aynı bebeği doğuruyor.10 kilo alanda.Sadece erken doğan ya da problemi olan bebekler küçük doğuyor.Ben hatta çoğu zayıf annenin 4 kiloya yakın bebek doğurduğunu gördüm.Ayrıca küçük doğan bebekler daha hızlı gelişiyor gerçekten.
günde 1 kg süt müü akannehir akannehirben hamılelıgımde odev gıbı yemek yedım...9 ay boyunca hergun 1 yumurta yedım....gunde 1 kg sut ıctım....çilek cooooooooooooook yedım...ama ben cok sut ıctım...sız o kadar cok ıcemyın sakın...peynır ve yogurt da yıyordum....sut allerjısı belkı ondn olmustur bebıste dıye aklıma gelmıyor degıl.......toplamda 30 kg ya yakın aldım....bebegım postmature olmasına ragmen sadece 3650 gr dogdu
ben sadece asitli içecekleri içmedim onun dışında herşeyi yeyip içtim hiç kısmadım yememden sadece 8kilo aldım bebeğim 3.520gr doğdu doğumdan sonrada eski kiloma döndüm hatta 3kilo daha verdim:)sezeryanla doğum yaptım:))
biliyorum canım, ben sadece beslenme tarzının annenin aldığı kiloya da etkisini merak ediyorum..
çünkü ben fazla kilo almadan sadece 10-15 kilo alarak, 3-3,5 kilo arası bi bebek doğurmak istiyorum..bebeğim ne zayıf ne iri olsun, sağlıklı olsun ve benim de doğumum kolay olsun yeter..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?