2009 haziran bebeişlerinin doğum günü hazırlıkları ve doğum günü

doğum günümüzü kutluyan herkese teşekürler pepe cok güzel olmuş cnm bizde kutladık güzel oldu resim ekleyemedim

pepe doğum gününüz kutlu olsun herşey muhteşem gözüküyo bizde hazırlık adına daha hiç bişey yok...sanırım geç kalıyorum hazırlık için.

pepecim çok güzel olmuş bellki ellerine kollarına sağlık yavrununda hayırlı bi ömrü olsun inşallah
aksilikler oluyo hiç bişey dört dörtlük olmuyo işte boşver en büyük aksilikler böyle olsun öpüyorum sizii

iremcik nice yaşlara

emine sendende bekleriz fotoo

saadetcim güzel kızımız iremin doğum gününü kutluyorum...

mutlu,sağlıklı nice yıllara irem

irem dogum günü kutlu olsun

nice yıllara irem ailenle mutlu ol hep prensess

Beni çok duygulandırdınız arkadaşlarrr çok teşekkür ediyoruz irem ve bennn a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

Elifçim herşey harika olmuş bizimde pastayı okadar tarif etmeme rağmen saçma sapan bişey geldi ama olsun yinede güzel geçti oğluşumun ilk doğumgünü
ıremcik mutlu yıllar

Hepinize teşekkür ederim. Annemler bizde olduğu için çok giremiyorum. Çok şükür atlattık. Hazırlık süreci zor oldu ama güzel geçti, kızım çok mutluydu. Verebileceğim en önemli tavsiye ikram olayını çok abartmayın, çeşit çok olsa bile miktarları az olsun, sonra koyacak yer bulunmuyor:)
Bu arada (gecikmeli olarak) İrem'e mutlu yıllar!

evet ya geçen günde iremciğin doğumgünüydü.. ncie ncie yılar irem bebek.. annenle banala.. ömür boyu mutluluklar sadetçim..

alnacım doğum günüzümüş.. nc ie ncie yılalra inşş.. bir ömür boyu mutlullar yavrunuzl inşş.

pepecim ellerine sağlık ya çok gzeül olmuşlar.. ya ben hala ekleyemdim şu resimelr.. unutmassam cuumaya ekliyim inşş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…